Bende kaç zamandır iş arıyorum ama bulamıyorum:)
Ufak bir çocuğum var kreşemi göndereyim gidip babannesinemi bırakayım.
Bir öğretmen evden pazarlama yapıyormuş ilgimi çekti araştırıcam.
İş önermeleri değil bazı şeylere böyle takılıp kalınması saçma..Benim de paraya ihtiyacım var bende farklı yerlerden kısıyorum kapattırmıyorum ama internetimi oda olmasa sıkıntıdan patlarım evde.
Vay arkadaş :)) Hiç bir şey değil kadının internetine takıldınız ya:))
İş versenize:) Uzaktan kolay onu kes bunu kes...
Amiin canım.Normal değil tabi ki o 40 tl ile 1 haftalık yemek masrafı çıkar doğru.Ama bazen olmuyor işte düşünsenize 9 yaşın da bir çocuk artık her evde pc var ,istiyordur illa ki.Sizin ekonomik durumunuz benim gelişim çağımdaki oyuncağımamı kaldı demez mi.Bak şuda olabilir çocuk için pc den daha farklı alternatifler neyse onu da söyleyebilirler.Benim istediğim fikir versinler şu yapılabilir bu yapılabilir diye.Sürekli suçlayıcı bir edayla yazmak cidden burda insanlar çok kırıyor birbirini.INSALLAH aradigin isi bulursun aradiktan sonra elbet bulunur,konu sahibinin cocugu 9 yasindaymis az cok kendini idare edebilir,
ve konu sahibinin 4 aydir kira odeyemiyorken kredi borcu icinde yuzuyorken evinde internet kullanmasi ne kadar normal...
sen ev almak için dişini sıkarsın sonra kocan boşar senı başka karı sefasını sürer hayat bu
Amiin canım.Normal değil tabi ki o 40 tl ile 1 haftalık yemek masrafı çıkar doğru.Ama bazen olmuyor işte düşünsenize 9 yaşın da bir çocuk artık her evde pc var ,istiyordur illa ki.Sizin ekonomik durumunuz benim gelişim çağımdaki oyuncağımamı kaldı demez mi.Bak şuda olabilir çocuk için pc den daha farklı alternatifler neyse onu da söyleyebilirler.Benim istediğim fikir versinler şu yapılabilir bu yapılabilir diye.Sürekli suçlayıcı bir edayla yazmak cidden burda insanlar çok kırıyor birbirini.
Şimdiye kadar çalışmaması yanlıştı bence.İnsanın mutlaka yapabileceği iş vardır.mesele sadece internet degil ki.
bu kadar gecim sikintisi cekip de calismamasi haliyle tepki cekiyor.
calismak icin bir cabasi yok cunku.
Calisacak ki tevekkul Allah'dan.
Evet o gelmedi aklıma çocuk sadece pc de olan oyunlar ile idare edebilir.yok arkadasim kimse kimseyi suclamiyor ki calis dediler sadece bilmiyorum,
bence internet cocuklar icin faydali degil zaten buda bir bahane olur ve cocuk
pcden uzak kalip daha iyi seylerle ilgilenebilir yani yine bilgisayarla oynasin tamam ama internet sart degil...
Evet o gelmedi aklıma çocuk sadece pc de olan oyunlar ile idare edebilir.
Birazcık öyle oldu:))sonunda hem fikiriz galiba
Şimdiye kadar çalışmaması yanlıştı bence.İnsanın mutlaka yapabileceği iş vardır.
Ayrıca şunu da belirteyim bazı kesimler misal eşim önceden çalışmama müsade etmezdi şimdi şimdi daha ılımlı ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Alışkanlıklar var birde ,ben evde oturmaya alışmışım iş arıyorum ama sudan çıkmış balık gibi.
İşe çağırıyorlar özgüvenim yok,tecrübesizim çünkü.
Bunlar da var .
evet canım .konu sahıbının sımdıye kadar hıc calısmaması
ozguvenını yıtırmesıne sebep olmus .
calısmaya sımdı gozu yemıyor .korkuyor kendıne guvenmıyor .
"ben ne ıs yapabılırım kı "dıye dusunuyor.
ama bıran once kendını toparlayıp bır yerlerden baslaması sart
askerı ucretle bıle calıssa,en azından mutfagının erzagını
faturalarını kapatabılır .
çare sadece oturarak dua etmek ıle olmaz .
çareyi kendı arayacak .herseyı yapacak kı ,sonra tevekkül edıp
Allah'a el acacak.
burdaki yazıları okurdum ve genelde yorum yapardım ama hiç konu açmamıştım o kadar kötü o kadar çaresiz hissediyorum ki artık kendimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.şöyle anlatayım 6 ay önce eşim bi kredi çekti evimiz kira bu arada ama biraz zorlansakta ödeme gücümüz vardı ..vardı diyorum çünkü şu anda çok zor durumdayız kredi kartlarının hiç birini ödüyemiyoruz kirayı4 aydır veremedik offfff inanın ne anlatacağımı bile bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor..biraz karmaşık anlatıyor olabilirim ama kusura bakmayın...kısacası şuan tüm maaş nerdeyse krediye gidiyor üstüne bide kartların asgari ödemeleri bile çok yükselince işin içinden çıkamaz olduk bütün borçları bir yere toplayıp yeni bir kredi istedik ama malesef vermediler inanın çoook ama çok zor durumdayız çaresizlik çok kötüymüş ..offff allahım nasıl bir çıkmaz bu..derdimi buraya yazıp biraz olsun rahatlamak istedim okuyan herkese teşekkür ederim..allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
bizde zor zaman geçirdik önümüzde zor zamanımız bile olucak kredi alıcaz çünkü hatta ebn şehir değiştiricem.herkes diyo ünv mezunusun iş bulamazsan valla tezgahtarlık yaparım gerekirse yerleri silerim yinede eşime destek olur o evin geçinmesini sağlarım diyorum.evde oturup ah vah demekle bişey olunmuyo.herkesin kendi karakteri ve kendi düşüncesi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?