olumusz eleştiri :44::44::44:
Evet bildin şair burada senden, benden ve "çalışmayı dene" diyen diğer arkadaşlardan bahsediyor. :))))
valla yorum yapmıcam artık hiç bi yere olucağı o
Bazen insan akıl değil destek bekler, Allah kolaylık versin, Allahtan umut kesilmez, herşey birgün güzel olacak gibi. Bunları duymak bile bazen yeterli gelir. Kendini yalnız hissetmez. Hele de biri çıkar bende onları yaşadım ama atlattım derse ooo bal börek olur. Oda o güzel günü umut eder.
Ama biz çıkar niyeyse maddi sıkıntı çeken birine kızar hatta ahkam keseriz. O bilmiyor mu dışarıdan okul bitirmeyi, o bilmiyor mu evde boncuk yapmayı, o bilmiyor mu interneti kestirmeyi ....
Dertleşmek ayrı, akıl istemek ayrı. Dikkat ederseniz arkadaş rahatlamak için yazdım demiş, akıl istediğim için dememiş.
Bazen insan akıl değil destek bekler, Allah kolaylık versin, Allahtan umut kesilmez, herşey birgün güzel olacak gibi. Bunları duymak bile bazen yeterli gelir. Kendini yalnız hissetmez. Hele de biri çıkar bende onları yaşadım ama atlattım derse ooo bal börek olur. Oda o güzel günü umut eder.
Ama biz çıkar niyeyse maddi sıkıntı çeken birine kızar hatta ahkam keseriz. O bilmiyor mu dışarıdan okul bitirmeyi, o bilmiyor mu evde boncuk yapmayı, o bilmiyor mu interneti kestirmeyi ....
Dertleşmek ayrı, akıl istemek ayrı. Dikkat ederseniz arkadaş rahatlamak için yazdım demiş, akıl istediğim için dememiş.
sen ev almak için dişini sıkarsın sonra kocan boşar senı başka karı sefasını sürer hayat bu
sen ev almak için dişini sıkarsın sonra kocan boşar senı başka karı sefasını sürer hayat bu
Vay arkadaş :)) Hiç bir şey değil kadının internetine takıldınız ya:))
İş versenize:) Uzaktan kolay onu kes bunu kes...
Bende kaç zamandır iş arıyorum ama bulamıyorum:)calis demek sucmudur...
evlere temizlige gitmek icinde tecrube aramiyorlar,
calismak isteyen cabuk is bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?