konu sahibi kusura bakmasın ama hiç bi çaba göremedim ben sende sadece allah yardımcın olsun denmesini bekliyomuşsun.32 yaşındasın rahatlıkla çalışabilirisn.çok zor durumdayım denem bişey değiştirmez.elbet biticek ama borç bitince.şimdide oyun oynuyosun.bi garip geldi kusura bakma valla
çocuk yoksa çalışın.
Tevekkül etmek gerekli.önce çalışın çabalayın sonra dua edin..
Bizde bu yıl kredi çekicez umarım aynı sıkıntıları yaşamam.
Allah borç içinde olanlara yardım etsin.
Allah yardımcın olsun cnm
çocuğunuz varmı?
sizde çalışıyormusunuz?
allah yardımcınız olsun.ben bu durumda herşeyi kısardım.mesela internetiniz hala var 4 aydır ödeyemiyoruz zor durumdayız diyosunuz.interneiin en ucuzu artık 40 tl zor durumda olan için bile bu gerekli bi para
sevgili arkadaşım burda bende derdimi anlattım herkes gibi kabahat mi yani ayrıca oyunu ben değil benim kızım oynuyor allah kimseyi düşürmesin konuşması kolay dışarıdan ne şartlar altındayım biliyor musunuz acaba yada çocuğumu bırakıcak kimsem olup olmadığını kızmıyorum yazdıklarınıza ama bilmeden konuşmak gerçekten kolay..
sen ev almak için dişini sıkarsın sonra kocan boşar senı başka karı sefasını sürer hayat bu
bu ne şimdi?
burdaki yazıları okurdum ve genelde yorum yapardım ama hiç konu açmamıştım o kadar kötü o kadar çaresiz hissediyorum ki artık kendimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.şöyle anlatayım 6 ay önce eşim bi kredi çekti evimiz kira bu arada ama biraz zorlansakta ödeme gücümüz vardı ..vardı diyorum çünkü şu anda çok zor durumdayız kredi kartlarının hiç birini ödüyemiyoruz kirayı4 aydır veremedik offfff inanın ne anlatacağımı bile bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor..biraz karmaşık anlatıyor olabilirim ama kusura bakmayın...kısacası şuan tüm maaş nerdeyse krediye gidiyor üstüne bide kartların asgari ödemeleri bile çok yükselince işin içinden çıkamaz olduk bütün borçları bir yere toplayıp yeni bir kredi istedik ama malesef vermediler inanın çoook ama çok zor durumdayız çaresizlik çok kötüymüş ..offff allahım nasıl bir çıkmaz bu..derdimi buraya yazıp biraz olsun rahatlamak istedim okuyan herkese teşekkür ederim..allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
burdaki yazıları okurdum ve genelde yorum yapardım ama hiç konu açmamıştım o kadar kötü o kadar çaresiz hissediyorum ki artık kendimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.şöyle anlatayım 6 ay önce eşim bi kredi çekti evimiz kira bu arada ama biraz zorlansakta ödeme gücümüz vardı ..vardı diyorum çünkü şu anda çok zor durumdayız kredi kartlarının hiç birini ödüyemiyoruz kirayı4 aydır veremedik offfff inanın ne anlatacağımı bile bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor..biraz karmaşık anlatıyor olabilirim ama kusura bakmayın...kısacası şuan tüm maaş nerdeyse krediye gidiyor üstüne bide kartların asgari ödemeleri bile çok yükselince işin içinden çıkamaz olduk bütün borçları bir yere toplayıp yeni bir kredi istedik ama malesef vermediler inanın çoook ama çok zor durumdayız çaresizlik çok kötüymüş ..offff allahım nasıl bir çıkmaz bu..derdimi buraya yazıp biraz olsun rahatlamak istedim okuyan herkese teşekkür ederim..allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
valla erkek mılletı boyle cnm hıc bırımızın yuvası garantıde degılkı.
neler duyuyoruz.
önce Allah yardımcınız olsun ama herkesin dediğini bende diyorum çalış...bak ben öğretmenim kızım doğdu ara vermedim hemen başladım işe yavrumu doğru düzgün emziremedim bile oğlum doğdu yine aynı hemen devam işe ki oğlumun o kötü hastalığı çıkana kadar oğluma ilik yetersizliği teşhisi kondu ki çok zor bi kan hastalığıdır sürekli yakın bakım istiyor bu durumda onu ne bakıcıya ne kreşe verebilirdim işimi bıraktım evde özel kurste veremem çünkü oğlumun rahatsızlığı yüzünden en yakınlarımızı bile eve kabul edemiyoruz bende gidemem çünkü ona bakan benim yani tamamen dışarıyla bağlantımı kestim kesmek zorundaydım naparım derken bu telefonla internet siteleri için pazarlama yapan bazı şirketlerle iletişime geçtim şimdi evden pazarlama yapıyorum sadece adres ve tel.bilgileri alıyorum ödeme hesabıma yapılıyor fenada kazanmıyorum yapmak zorundayım işi bıraktım tedavi süreci oldukça masraflı şöyle diyim oğlum malesef dışardan beslenemiyo ona özel mamalar var onlardan alıyoruz ki yaklaşık 1 paketi 23lira ve sadece 9 öğünlük ilaç tahlil vs.hiç saymıyorum bile ha buarada evimizde kira yani şunu demek istiyrum evet çok zor biliyorum ama insan istersede bişeyleri başarabilir...
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz yazınızdan ne kadar üzgün ve çaresiz olduğunu hissettim olumsuz eleştirilere takılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?