çok zor durumdayım

sevgili arkadaşım burda bende derdimi anlattım herkes gibi kabahat mi yani ayrıca oyunu ben değil benim kızım oynuyor allah kimseyi düşürmesin konuşması kolay dışarıdan ne şartlar altındayım biliyor musunuz acaba yada çocuğumu bırakıcak kimsem olup olmadığını kızmıyorum yazdıklarınıza ama bilmeden konuşmak gerçekten kolay..

umarım yaşamazsınız çocuğum var 9 yaşında bir kızım var

Allah yardımcın olsun cnm
çocuğunuz varmı?
sizde çalışıyormusunuz?

teşekkür ederim çocuğum var ben çalışmıyorum 32 yaşındayım ve hiç çalışmadığım için hiç bir yer iş vermiyor tezgahtarlıkta bile deneyim arıyorlar

sen ev almak için dişini sıkarsın sonra kocan boşar senı başka karı sefasını sürer hayat bu

allah yardımcınız olsun.ben bu durumda herşeyi kısardım.mesela internetiniz hala var 4 aydır ödeyemiyoruz zor durumdayız diyosunuz.interneiin en ucuzu artık 40 tl zor durumda olan için bile bu gerekli bi para

Ben de tam bunu diyecektim. Canım ilk önce fuzuli masraflardan kurtul. Mesela; internet gibi...
Boşuna boşuna ödeme, sonra durumunuz müsait olunca bağlatırsın tekrar.. Bu kadar sıkıntıdaysan evde internet saçma bence canım..

Allah yardımcınız olsun, inşallah bir yerden bir çıkış kapısı bulursunuz..

canım,
çalış ben iki çoçuk sahibiyim. ben iki çoçuğumuda kreşlerde büyüttüm hemde 1 yaşında verdim kreşlere. niye biliyormusun kimseye muhtaç olmamak. sende çalışacaksın.
mesleğinin olmasına da gerek yok...

Allah sabrını verir inşallah. bu devirde çalışmıyorsan birde geçim sıkıntın varsa internet lüks. canım benim kapatmada fayda olduğun düşünüyorum hiç bir şey yapmasan 30 tl. fatura geliyor. mutfak masrafın yaparsın.

birde niye bu kadar açıldınız. mutlaka vardır bunun sebebi. gelirden çok gider olursa tabiki açık büyür.

ama ne olursun çalış. elini sende taşın altına sok.

Kpssye çalış hazırlan o zaman evde boş oturacağına. Kızın bir iki seneye zaten evde yalnız kalabilecek yaşa gelmiş olur. Sen de devlet memuru olursun fena mı? Ayrıca sorabilir miyim o krediyi ne için aldınız?

ben kabahat falan demiyorum ama sanırım kendinizi fazla sıkmıyosunuz.çocuğunuz varsa eve iş veren çooook yerler var.bence en gereksiz masrafınız internet neden olsun ki zor durumda olan bi ailenin.
bende zor şartlar altında büyüdüm akrabalarımda var.ama çalışmak isteyene çok iş var onu sölemek istiyorum.
bi tanıdığımız oğlu tıp okuyo du geliri yok 2 saatliğine merdiven silmeye gidiyodu.bazen ufak kızı gidiyodu yardıma.başka bi tanıdığım akşam 3 saatliğine bi lokantaya bulaşık yıkamaya gidiyodu.
benim karşı çıktığım ve garipsediğim çok zor durumdayız.bitti bi çaba bişey yok gibi geliyo.
dışardan herkese konuşmak kolay gelir ama el açıp millete muhtaç oluncağına haneyi çevirmek hane içindekilere kalır kolları bağlayıp allahım sen yardım et demekte boş.
sizin duymak istedikleriniz söliyim o zman.allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda kurtulursunuz dertten.

Allah kolaylık versin. borç çok zor birşey. eğer çocuğunuz yoksa çalışın bence. birsürü iş var evde veya dışarda yapabıleceğiniz. herşeyin bir çaresi vardır. yeter ki umutsuzluğa kapılmayın..

Profil bilgilerine baktım ilköğretim mezunu diyor canım. Şimdiye kadar evde oturup tv izleyeceğine dışarıdan çoktan liseyi bitirebilirdin. Yine de hiçbirşey için geç değil işe liseyi dışardan bitirmekle başla. Sonra kpss veya marketlere falan başvurabilirsin.

Geçim sıkıntısı çok zor, az çok buradaki çoğunluk yaşamıştır bunu.
Allah yardımcın olsun ama sadece hayıflanarak kurtulamazsınız bu
durumdan. Ben üniversite mezunuyum, saçma bir isim altında resmen
her türlü işi yapıyorum. Mevzu geçim derdi olunca yapacak birşey yok.
Çocuğunuz küçük değil, okul çocuğu. Onun okulda olduğu saatleri
çalışarak değerlendirebilirsiniz. En basitinden kimi kişisel ürün pazarlama
firmalarının satış temsilciliği evlerden yürütülüyor ki deneyim falan aranmıyor.
Anlamıştır herkes hangi firmalar olduğunu. Sırf bu işi yaparak tek başına
çocuk okutan, kira ödeyen tanıdığımız var. Her gün çocuğunu okula gönderip
semt pazarlarında bu ürünleri pazarlamaya çalışıyor. Bu ve buna benzer işler
yaparak ev bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. El işi yapıp çevrenize satabilirsiniz.
Üç lira beş lira birikince çok iş görür. Temizlik işi bulabilirsiniz ki şu zamanda
en çok kazandıran mesleklerden birisi ve bir bayanın deneyim sahibi olduğu
konu.

Zamanında ilkokula giderken annem bizi evde bırakıp işe giderdi. Ben 7, kardeşim
6 yaşındaydı. Kimse bakmadı bize, öyle büyüdük. Tabi şimdi ortam daha farklı,
yalnız bırakmaya içiniz elvermeyebilir ama dediğim gibi okulda olduğu saatleri
değerlendirebilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.

önce Allah yardımcınız olsun ama herkesin dediğini bende diyorum çalış...bak ben öğretmenim kızım doğdu ara vermedim hemen başladım işe yavrumu doğru düzgün emziremedim bile oğlum doğdu yine aynı hemen devam işe ki oğlumun o kötü hastalığı çıkana kadar oğluma ilik yetersizliği teşhisi kondu ki çok zor bi kan hastalığıdır sürekli yakın bakım istiyor bu durumda onu ne bakıcıya ne kreşe verebilirdim işimi bıraktım evde özel kurste veremem çünkü oğlumun rahatsızlığı yüzünden en yakınlarımızı bile eve kabul edemiyoruz bende gidemem çünkü ona bakan benim yani tamamen dışarıyla bağlantımı kestim kesmek zorundaydım naparım derken bu telefonla internet siteleri için pazarlama yapan bazı şirketlerle iletişime geçtim şimdi evden pazarlama yapıyorum sadece adres ve tel.bilgileri alıyorum ödeme hesabıma yapılıyor fenada kazanmıyorum yapmak zorundayım işi bıraktım tedavi süreci oldukça masraflı şöyle diyim oğlum malesef dışardan beslenemiyo ona özel mamalar var onlardan alıyoruz ki yaklaşık 1 paketi 23lira ve sadece 9 öğünlük ilaç tahlil vs.hiç saymıyorum bile ha buarada evimizde kira yani şunu demek istiyrum evet çok zor biliyorum ama insan istersede bişeyleri başarabilir...

önce Allah yardımcınız olsun ama herkesin dediğini bende diyorum çalış...bak ben öğretmenim kızım doğdu ara vermedim hemen başladım işe yavrumu doğru düzgün emziremedim bile oğlum doğdu yine aynı hemen devam işe ki oğlumun o kötü hastalığı çıkana kadar oğluma ilik yetersizliği teşhisi kondu ki çok zor bi kan hastalığıdır sürekli yakın bakım istiyor bu durumda onu ne bakıcıya ne kreşe verebilirdim işimi bıraktım evde özel kurste veremem çünkü oğlumun rahatsızlığı yüzünden en yakınlarımızı bile eve kabul edemiyoruz bende gidemem çünkü ona bakan benim yani tamamen dışarıyla bağlantımı kestim kesmek zorundaydım naparım derken bu telefonla internet siteleri için pazarlama yapan bazı şirketlerle iletişime geçtim şimdi evden pazarlama yapıyorum sadece adres ve tel.bilgileri alıyorum ödeme hesabıma yapılıyor fenada kazanmıyorum yapmak zorundayım işi bıraktım tedavi süreci oldukça masraflı şöyle diyim oğlum malesef dışardan beslenemiyo ona özel mamalar var onlardan alıyoruz ki yaklaşık 1 paketi 23lira ve sadece 9 öğünlük ilaç tahlil vs.hiç saymıyorum bile ha buarada evimizde kira yani şunu demek istiyrum evet çok zor biliyorum ama insan istersede bişeyleri başarabilir...

Allah sizin de yardımcınız olsun. İsteyince olmayacak iş yok. Burada onlarca başlık var el emekleri bölümünde arkadaşların açtığı. Bir kadın hiçbirşey yapamıyorsa bebek patiği örebilir.

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz yazınızdan ne kadar üzgün ve çaresiz olduğunu hissettim olumsuz eleştirilere takılmayın

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz yazınızdan ne kadar üzgün ve çaresiz olduğunu hissettim olumsuz eleştirilere takılmayın

olumusz eleştiri :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…