cok zor durumdayim..

Konularini takip edenler bilir.:44:

9 aylik sevgilim var , yeni geldi diyorsun. Gecenlerde arabada baska biriyle kotu bir olay yasamistin.

Bence cok hizli gidiyorsun. Arada hata ustune hata yapiyorsun.

Ya da actigin konular sahte.

15.06.2013

11.07.2013

Son düzenleme:

tam ben yazacaktım...canı sıkılmış sallayıp duruyor galiba..ya da fazlasıyla cahil...kaç yaşında olduğunu merak ediyorum?

Kağıt nedir? Kafa kağıdı mı?

Dili yok işi yok, sizin ona karşı sevginiz yok. 10 ay boşa gecmiş gibi görünüyor.

baktım da 22 yaşındaymışsın..Bence artık daha mantıklı hareket et..benim düşüncem..

Bana da garip geldi
Anneniz haklı
Oturma izni olsa bile ister gerçek ister formalite olsun, o şu an evli..

Ki formalite evlilik olduğundan nasıl bu kadar eminsin ?
Formaliteden madem amcasının kızıyla evli, amcası seni duyunca neden köpürüyor ki ?

bilmiyorum ki amcasi demis kiz bulcagin zamanimi simdi diyerek kizmis..
evet cok karisik ya benim hayatim karisik

yorumlarin icin okadar cok tsk ederim ki hepinize oyle zaten.. benim dertlesicek ne ablam var ne annem var nede arkadasim.. belkide yanlizim diye ona siginiyorum.. yanliz kalicam diye onu kaybetmek istemiyorum..
coook haklisiniz..
ya ben turkiyede guzel bir yerde yasasam niye avrupaya gelim? bu millet neden geliyor avrupaya. turkiyede hayat okadar guzelestiki .
sizin dediginiz gibi oyle diyecem ona..
o kendi halini bilmeli ve anlayis gostermeli bana..
ben buraya dogdumda geldim diyip duruyor..
annemde dedi temiz birini bul, bulmazsan hic evlenme diye.. dogru demis ama yanlizlikta olmuyor... beni iyisi bulucaginida sanmiyorum cok sansizim..

adimimi geriye atiyorum zaten.. dikkatli olmayi caliscam hic bir ufak suphem kalmamali..

degilmi.. aceleye getirmesi zaten tuafima gitti.. hani burdasin tamam.. ama turkiyedede bir hayat var orda devam edebiliriz.. belkide trye gittiginde selam bile vermicek.. hayata hersey oluyor

degilmi.. evlendikten sonra pismanlik kotu.. geriye donmemekte var.. aynen oyle bir diyim..
bu yorumlariniz sayende gozum acildi.. gercekten cok saolun.. isin icinde oldugumda stressten ne olup ne olmiyacagini bilemiyor insan

cok karisik birini sevmiisim dglmi.. cok hataliyim.. amcasi burda bsyin gelismiyor demis iste bulamadik geri don demis..
belkide askerligini yapmamak icin geldi..
basta oyle dedi bana.. kotu bir yerde verdiler askerligimi.. kuzenimde benimle evlenerek hayatimi kurtardi ddi.. sonrada trde issiz oldugunu dedii.. issizlik yuzunden geldgini dedi..bu beni aslinda bastan kendine baglatirmak icin kandirdi biraz..

Canim bu senin hayatin bunu unutma,elbette annen seni dusunecek annelik koruyacak,fakat sevgilin ile denemeden bilemzsin,onu geri yollayip her gun bin pismanlik yasayamazsin,sen mutsuzken baskalarinin mutlu olmasina izin verme.Sevgilin dil ogrenir,is bulur,endiselenme.Diyelim sevgilin ile yurumedi bitti,kime ne senin hayatin,senin yanlislarin,bunlara karsi koyup koymamak senin kararin,anneler uzulur kizar ama afffeder.Bende Amerikada yim annem ikinci evliligime karsi cikti,ama simdi hamileyim,mutluyum,annemde esimi taniyinca kizginligi gecti.Uzulme,birazda bencil ol.Gor bak hersey nasil duzelicek.

hic bilmiyorum ki.. var isin icinde bsy ama ne

biliyorum benim hayatim.. keske acele etmezse.. dil ogrenir iste bulur olmiyacak seyler dgl..is cok aceleye geliyor. annene anlat her gun diyor.. cesaretim yokki annem cadi gibi affedersiniz.. ben daha tam emin degilim.. suphelerim olmazsa herseyi goze alirim..

annem bana kotu davransa bile annem dglmi.. kotulgumu istese git kiminle evlenirsen evlen der..

sadece bir sozunde kirildim.. evime getirme oglani.. cok istiosan kacicaksin kac onunla.

Ben geçenlerde yazmıştım kendi ilişkilerimle ilgili..inan bana ailelerimiz bizlerden bi kaç tık ilerisini görüyor..ve inan kötülüğümüzü istemiyorlar..kırılacak bişey yok bu sözde,sen şuan"aşkla"baktığın için mantıklı düşünemiyorsun bence canım..sakın "kaçmaya"falan kalkma..saygılar

hic bilmiyorum ki.. var isin icinde bsy ama ne

Madem öyle sor herşeyi
Formaliteden evliysen amcanın kızıyla, amcan beni duyunca niye bu kadar köpürüyo de
Sormazsan bilemezsin tabi

Bence annen haklı
Yol yakından vazgeç bu sevdadan sen

Valla formalite falan bilmem de sen şuan evli bir adamla berabersin ve adam serserinin teki. Gözünü şimdi açmazsan ilerde dank eder ama geç olur sevgi aşk bir yere kadar arkadaşım çok anlam yüklemeyin bu hayatta gerçeklerde var

Formaliteden olsa şuan evli bir adamla arkadaşlık ediyorsunuz yol yakınken yol verin gitsin ayrıca annenizi üzmeyin anneniz haklı ayrıca eger bu yapılan evlilik formalite ise erkek arkadaşınızın amcası niye tepki gösteriyor sizinle arkadaşlık etmesine eger bu evlilik formalite ise size tepki göstermesine gerek yok aksine destek olması gerekir ayrıca ben bu evliligin formalite oldugunu düşünmüyorum bence gerçek bir evlilik.

Valla amcası seni duyunca kızdığına göre pek formalite gibi gelmedi bana bu evlilik.Seni kandırıyor olabilir

ayy bilmiyorum ki :s acaba amcasi kuzeniylen gercekten evlenmesinimi bekliyorlar :s bunu oda soyledi acaba amcam kiziylan mi istiyor beni, hep tavirli bana diye.. amcasiyla tanistirmaya goturcekmis beni onlara inatmis...

ben bu durumdan bsy anlamiyorum ki..
niye sevdim ki.. aptalim iste.. simde gelde unut.. sil bastan yeni bir hikaye basla.. uff sklmaya basliyorum.bu ask islerinden..

aslinda kafama.suan.yeni dank etti evli bir adamla konusuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…