- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Kuzum soeun olmaz uçak. Bende haftaya tatile gideceğim. Sorunlu bi hamileliğin olmadığı sürece problem yok. Sadece Eğer göbeğin çok belirginse izin kağıdı isteyebilirler. Yengem hostes 38. Haftasına kadar hep uçaklardaydı :)evet kızlar kayınvalidem yoğun bakımda Türkiye'de yarın gece uçak bileti aldı eşim bende gitmek zorundayım hergün iğne yapıyoruz bana kan sulandırıcı. Eşim olmasa iğne yapacak kimse yok heryer tatil burada kızlar sorum şu ki uçağa bineceğim doktora bişey soramadık haftasonu felan girdi araya lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Ayy içimi rahatlattın inşallah öyle olur çok teşekkür ederimKuzum soeun olmaz uçak. Bende haftaya tatile gideceğim. Sorunlu bi hamileliğin olmadığı sürece problem yok. Sadece Eğer göbeğin çok belirginse izin kağıdı isteyebilirler. Yengem hostes 38. Haftasına kadar hep uçaklardaydı :)
Çok teşekkür ederim dediğin gibi yapacağım inşallah sağlıkla gider gelirimCanım gecmiş olsun oncellikle ,benim arkadasimda kan sulandirici igne kullandi kendiside tatile gitmisti ( daha yeni hamileyken bide) Ama x ray cihazlarinin yanindan gecmeni tavsiye ederim:) rabbim yar ve yardimciniz olsun
Doktorlara maalesef ulaşılamıyor her yer tatil Noel olduğu için2 saatten uzun yolcuklari tasvip etmiyor doktorlar oturmak iyi degilmis bende arastirmistim bunu internette telefon acsaniz doktorunuza en azindan emin olursunuz
Aaa bu arada kan sulandırıcı hap içiyorum ben de. Hani bildiim kadarıyla ondan da bişey olmuyorAyy içimi rahatlattın inşallah öyle olur çok teşekkür ederim
Ayyy inşallah inşallah çok teşekkür ederimUçaklar basınç dengelendiği için güvenli deniyor canim.. içini ferah tut.. Ben 8 saatlik araba yolculuğuna çıkacaktım doktoruma gidip sordum dedi ki millet hamileyken amerikaya gidiyor sen mi gidemiceksin..
Maalesef göbeğimi bile saklamak zorundayım çünkü izin alacak doktor yokCanım bazı havayolları belli bir aydan sonra doktor izni istiyor cihazdan geçmezsen sorun yaşayabilirsin havaalanlarındaki x-ray cihazları metal dedektörlü yani bi zararı olmadığı söyleniyor ama insanın içi rahat etmiyor tabiki istersen havayolunun sitesine girip bi bak hamileler için ne deniyor
Anladım canım üzerine bol birşeyler giy git artık kaç saat yolculuk yapacaksınMaalesef göbeğimi bile saklamak zorundayım çünkü izin alacak doktor yok
Sorun olmaz icini ferah tut. Hayirli yolculuklar. Hastanizada acil sifalar..evet kızlar kayınvalidem yoğun bakımda Türkiye'de yarın gece uçak bileti aldı eşim bende gitmek zorundayım hergün iğne yapıyoruz bana kan sulandırıcı. Eşim olmasa iğne yapacak kimse yok heryer tatil burada kızlar sorum şu ki uçağa bineceğim doktora bişey soramadık haftasonu felan girdi araya lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim canım çok sağolSorun olmaz icini ferah tut. Hayirli yolculuklar. Hastanizada acil sifalar..
Canım uçak 4 saat felan sürüyor aktarma felan derken eve varmak 8 saate evdeyiz arada 3 buçuk saat aktarma bekleme varAnladım canım üzerine bol birşeyler giy git artık kaç saat yolculuk yapacaksın
Seni tebrik ediyorumCanim bende ayni igne oliyorum günlük bigün mecbur kalinca yapdim agliya agliya korkudan ve sonuc hic acimadi esim yaparken aciyor kendim yapinca tik yok dene istersen canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?