Çok zor durumdayım

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
evet kızlar kayınvalidem yoğun bakımda Türkiye'de yarın gece uçak bileti aldı eşim bende gitmek zorundayım hergün iğne yapıyoruz bana kan sulandırıcı. Eşim olmasa iğne yapacak kimse yok heryer tatil burada kızlar sorum şu ki uçağa bineceğim doktora bişey soramadık haftasonu felan girdi araya lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Kuzum soeun olmaz uçak. Bende haftaya tatile gideceğim. Sorunlu bi hamileliğin olmadığı sürece problem yok. Sadece Eğer göbeğin çok belirginse izin kağıdı isteyebilirler. Yengem hostes 38. Haftasına kadar hep uçaklardaydı :)

Ayy içimi rahatlattın inşallah öyle olur çok teşekkür ederim

Canım gecmiş olsun oncellikle ,benim arkadasimda kan sulandirici igne kullandi kendiside tatile gitmisti ( daha yeni hamileyken bide) Ama x ray cihazlarinin yanindan gecmeni tavsiye ederim:) rabbim yar ve yardimciniz olsun

2 saatten uzun yolcuklari tasvip etmiyor doktorlar oturmak iyi degilmis bende arastirmistim bunu internette telefon acsaniz doktorunuza en azindan emin olursunuz

Canım gecmiş olsun oncellikle ,benim arkadasimda kan sulandirici igne kullandi kendiside tatile gitmisti ( daha yeni hamileyken bide) Ama x ray cihazlarinin yanindan gecmeni tavsiye ederim:) rabbim yar ve yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim dediğin gibi yapacağım inşallah sağlıkla gider gelirim

2 saatten uzun yolcuklari tasvip etmiyor doktorlar oturmak iyi degilmis bende arastirmistim bunu internette telefon acsaniz doktorunuza en azindan emin olursunuz
Doktorlara maalesef ulaşılamıyor her yer tatil Noel olduğu için

Uçaklar basınç dengelendiği için güvenli deniyor canim.. içini ferah tut.. Ben 8 saatlik araba yolculuğuna çıkacaktım doktoruma gidip sordum dedi ki millet hamileyken amerikaya gidiyor sen mi gidemiceksin..

Canım bazı havayolları belli bir aydan sonra doktor izni istiyor cihazdan geçmezsen sorun yaşayabilirsin havaalanlarındaki x-ray cihazları metal dedektörlü yani bi zararı olmadığı söyleniyor ama insanın içi rahat etmiyor tabiki istersen havayolunun sitesine girip bi bak hamileler için ne deniyor

Maalesef göbeğimi bile saklamak zorundayım çünkü izin alacak doktor yok

Sorun olmaz icini ferah tut. Hayirli yolculuklar. Hastanizada acil sifalar..

Canim bende ayni igne oliyorum günlük bigün mecbur kalinca yapdim agliya agliya korkudan ve sonuc hic acimadi esim yaparken aciyor kendim yapinca tik yok dene istersen canm :)

Canim bende ayni igne oliyorum günlük bigün mecbur kalinca yapdim agliya agliya korkudan ve sonuc hic acimadi esim yaparken aciyor kendim yapinca tik yok dene istersen canm :)
Seni tebrik ediyorum ben iğneye dahi bakamıyorum gözümü kapatıyorum 3-4 dk eşimle birbirimize giriyoruz sonuç iğne oluyorum denemeyi düşünmüyorum ayyy nasıl içinde bırakırım sıvıyı sıkamam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…