çok zor durumdayımm...

Bence hiçbir evlat hamile karısını tekmeleyen bir baba istemez.sizin yapacağınız dik durmak.
Ama yorumlarınızdan gel barışalım dese tıpis tıpiş gidecekmişsin gibi bir hal var.

yazılanlardan anladığım kadarıyla sen sevmissin ama eşin seni hiç sevmemeiş seven insan kıyamaz sevdiğine.
anesinin ağzına bakarak bunları yapıyorsa senden vazgeçmiş zaten keşke çocuk olmasaydı ama olmuş yapıcak bişey yok zor yıllar geçicek çünkü çocuğa babayı yasaklasan olmaz yasak tatlı gelir kötülesen olmaz iyi birisiydi desen hiç olmaz neden ayrıldın o zaman diyicek bunun ayarını tutmak zor ancak aklı başına geldiğinde büyüdüğünde olanları öğrenince sana hak verir ama o zamana kadar çok dikkatli davranmalısın söylediğin herşey çocuklarda farklı algıya sebep olabilir.

en akıllıca davranış boşanmaya karar vermek olmuş bu şekilde şiddetin olduğu sevgisiz bir evde yaşanmaz çocukta büyütülmez.hakınızda hayırlısı inşallah bu günden sonra çocuğunla mutlu bir yaşam sürersiniz.

ben 2 yıllık evliyim 6.5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik ama hi umduğum gibi olmadı.. beni kaç kere dövdü ilk zamanlar sesimi çıkarmadım ama 2 aylık hamileyken ve iç kanamam varken annesinin anneannesinin kışkırtması yüzünden beni yerlerde sürükleyerek dövmesi saçlarımı yolması karnıma tekme atması tüm sevgimi yok etti.. babamın evine geldim.. beni zorla gönderdiler gittim yine dövdü yine gönderdiler ve bu sefer dövmeden geçmişi unutamadığım için ben geldim..2 aydır babamın evindeyim boşanma davasını açmayı düşünüyorum ama bi taraftanda acaba çocuğum büyüyünce beni istemez babasına giderse diye korkuyorum o zaman yıkılırım çünkü evladımdan başka kimsem kalmadı artık... benimle benzer durumu yaşamış birileri var mı yardımınıza ihtiyacım var..
Boşan ve sonrasında çok mutlu ol inşallah.

Bence hiçbir evlat hamile karısını tekmeleyen bir baba istemez.sizin yapacağınız dik durmak.
Ama yorumlarınızdan gel barışalım dese tıpis tıpiş gidecekmişsin gibi bir hal var.
Yok canim kararimi verdim bu saatten sonra geri donme gibi bir dusuncem yok davayi acip biran once bosanacam

yazılanlardan anladığım kadarıyla sen sevmissin ama eşin seni hiç sevmemeiş seven insan kıyamaz sevdiğine.
anesinin ağzına bakarak bunları yapıyorsa senden vazgeçmiş zaten keşke çocuk olmasaydı ama olmuş yapıcak bişey yok zor yıllar geçicek çünkü çocuğa babayı yasaklasan olmaz yasak tatlı gelir kötülesen olmaz iyi birisiydi desen hiç olmaz neden ayrıldın o zaman diyicek bunun ayarını tutmak zor ancak aklı başına geldiğinde büyüdüğünde olanları öğrenince sana hak verir ama o zamana kadar çok dikkatli davranmalısın söylediğin herşey çocuklarda farklı algıya sebep olabilir.

en akıllıca davranış boşanmaya karar vermek olmuş bu şekilde şiddetin olduğu sevgisiz bir evde yaşanmaz çocukta büyütülmez.hakınızda hayırlısı inşallah bu günden sonra çocuğunla mutlu bir yaşam sürersiniz.
Evet canim dedigin gibi bn onu cok sevdim ama o beni hic sevmemis.. İnsallah bebegimle guzel gunler yasayacam bundan sonra.. Tesekkur ederim

çocuğu doldurursun işte
baban beni dövüyodu evden kovuyodu diye.

böyle bir psikopatın babalık yapması da kabul edilemez zaten.
hem biyolojik baba da istemez bence baksana düşsün diye her şeyi yapmış

Allah kimseye yaşatmasın canım yaşadıklarını. Benim bi ablamın yaşantısından bahsedeyim az ablamın kocası kapıya bıçak bırakıp çıkardı evden biz eve zor girer çıkardık annemle sonra ablam boşanma davası açtı ama sığınma evinde korunmalıydı korunmadı kocası defalarca dövdü bırakamazsın diye aklın varsa kurtul böyle çocuğunun psikolojisi de gider sen elinden geldiğince kendin iyi yetiştir hayırlısıyla bebeğini boşanmaya bakbeterin beteri var. Allah yardımcın olsun

çocuğu doldurursun işte
baban beni dövüyodu evden kovuyodu diye.

böyle bir psikopatın babalık yapması da kabul edilemez zaten.
hem biyolojik baba da istemez bence baksana düşsün diye her şeyi yapmış
haklısın canımda onunda anlatacaklarımla psikolojisini bozamam tabii zamanı gelince uygun bir dille herşeyi anlatırım ama küçük yaştan aklını bulandırmak istemem

Allah kimseye yaşatmasın canım yaşadıklarını. Benim bi ablamın yaşantısından bahsedeyim az ablamın kocası kapıya bıçak bırakıp çıkardı evden biz eve zor girer çıkardık annemle sonra ablam boşanma davası açtı ama sığınma evinde korunmalıydı korunmadı kocası defalarca dövdü bırakamazsın diye aklın varsa kurtul böyle çocuğunun psikolojisi de gider sen elinden geldiğince kendin iyi yetiştir hayırlısıyla bebeğini boşanmaya bakbeterin beteri var. Allah yardımcın olsun
sağol canımm ablanda kötü şeyler yaşamış benimki biraz daha farklı ama sonuta ikimizinde sonu hüsran.. Rabbimm herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Back
X