• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor günler geçiriyorum...

inşallah ama çok acı çekiyorum :'((

Hayatında o varkende acı çekiyordun dimi?
Devam etseydin bir ömür çekicektin bu acıyı..
Hayırlısı olsun zaman geçtikçe sende anlıcaksın kurtulduğun için seviniceksin bile..
Sadece biraz zaman.

Önce şunu söyleyeyim;daha güçlü olmalısın.İlk başlarda böyle kötü olacaksın;sonra yoğun acı hissin biraz azalacak;en azından perişan halin gidecek;sabırla;unutmaya çalışmakla;onsuz da yaşamaya alışmakla ara ara da özlemle bekleyeceksin bu günlerin geçmesini..sabır..

Beyefendinin bahaneleri..İstersen benim konuma bak..seninki yeni bir işe başlamış ;..ü kalkmış;benimki de yurt dışına gitti;havasından geçilmiyor.önceden'' sen de gel ''diyordu;şimdi ''durumumuz zor;kanunlar'' diyor..Gerçi kız durumu yok galiba;facesinden ;msn sinden belli;zaten kız düşkünü biri de değildir;bununki de böyle bir saçmalık;anlık değil de geleceği düşünür.

Sevgili umutlu ol;benim konuma da bir göz atıp benim için de yorum yaparsanız memnun olacağım.Ben de bir azar hakediyorumdur belki de..

Gerçi ben 2 gün önce msn den sildim;yoksa yine konuşmaktan alıkoyamıyordum kendimi;soğuk bir konuşma bile olsa.Bitirmiştim ama msn den silmemiştim;oda silmemişti;slm veriyordu arada ;havadan sudan konuşuyordu kendince;ben de soğuk soğuk cevaplıyordum.Sonra;duramadım;geçmiş konuları açtım yine;kızgınım ya;''Hala beni seviyormuş ama kanunlar mırın kırın''..Değişmedi bu durum..
,Yurtdışında yaşayan birinden ise ''greenkardlı ama Amerikan vatandaşı olmayan biriyle Türkiyede evlenebileceğimi ve onun yardımıyla vize alarak Amerika'ya gidebileceğimi ''öğrendim;hangisi doğru bilmiyorum..

3 gün önce ayrıldık aslında ben sildim faceden ertesi gün karşılaştık benim elimi tuttu bırakmadı ayrılmadık akşam gidiosun faceden ekliosun dedi sen ekle dedim tmm dedi nese ben seni seviorum senin yerin apayrı bende sen hayatımda tanıdıım en iyi insansın dedi sana çok değer veriyorum dedi nese gezdik konuştuk ama elimi çekiorum elimi tutuo sıkı sıkı sonra faceye girio hiç ark isteği göndermio nese sabrettim 2 gün göndermedi ama farklı bilmediği faceden eklemiştim ama hep facede ark isteği gönderdim facede old biliorum dedim ne msjıma cewap verdi ark isteğmi kabul etmedi dyanamadım aradım niye kabul etmiosun dedimm amaan senle uğrşamam yorgunum kulağım ağrıo dedi kapattı faceden msj geldi sonra bu ne biçim resim die biraz farklı bi resimdi kırmızı rujlu bende ne var resimde yazdım cewap vermedi sonra tekrar sen bilirsin daha seni asla rahatsız etmem merak etme yazdım resmimide deiştirdim faceden sesi çıkmadı çıktı faceden diğer beni bilmedği faceden takip ettim dahada girmedi okadar yoruldumki artık benim için bitmiştir umrumdada deil kendi kaybetti.... yeni işe girdi havalandı allaha havale ediorum sustum artık kimsenin ahı kimsede kalmaz ....

yine ağlıyarak uyandım uyuyamıyormda yine kabus görcem die öle böle deil baırarak ağlıyarak uyandım kan ter içinde kalmıştım beni aldattığını gördüm ve benim rüyalrım çıkar çok güzel bi kızdı aslında onunla işkileri varmış o yüzden ilişki varmış benm yazdıklarımı o yüzden sildiriyomuş renkli gözlü sarı saçlı benden genç bi kızdı birbirleri için ölüyolardı ben bunlar seyrediodurdum ooof öle acı bişeydiki uyandım halen ağlıyorum hemen dua okudum ben hiç böle kabuslar görmezdim sayesinde oda oldu allahım bana yardım etsin kurtulamaıorum ne yaptıysam ne ettiysem kurtulamıyorum bitmio bu aşk her aşk biter diorum yaşadıklarımız aklıma gelio vicdan azabı çekiorum bitmemeli diorum kendime ben arayıp sordukçada azarlıo kapatıo ben armazsamda umrunda deilim biri var kesin nasıl kandımda yakınlaştım onunla öle vicdanım sızlıoki çok kötüyüm çook ya artık ne söz ne bişi bana fayda etmio unuttum diorum rüyama girio etkisinden aylarca kurtulamıorum bi kere daha böle rüya görmüştüm aldatmıştı ben hep iyi niyetimden kalbimi dinlememden kaybettim allah onu bildiği gibi yapsın biz yakınlaştık bana olan ilgi anında bitti ciddi bişiler yaşasaydık artık düşünemiorum ne olurdu ooof vicdanım kalbim mantığım bütün bunların arasında kalmak bi hata yaptım çekiyorum cezasını ama çok pişmanım tövbe ettim ama kalbime söz dinletemiorum :'(

yine ağlıyarak uyandım uyuyamıyormda yine kabus görcem die öle böle deil baırarak ağlıyarak uyandım kan ter içinde kalmıştım beni aldattığını gördüm ve benim rüyalrım çıkar çok güzel bi kızdı aslında onunla işkileri varmış o yüzden ilişki varmış benm yazdıklarımı o yüzden sildiriyomuş renkli gözlü sarı saçlı benden genç bi kızdı birbirleri için ölüyolardı ben bunlar seyrediodurdum ooof öle acı bişeydiki uyandım halen ağlıyorum hemen dua okudum ben hiç böle kabuslar görmezdim sayesinde oda oldu allahım bana yardım etsin kurtulamaıorum ne yaptıysam ne ettiysem kurtulamıyorum bitmio bu aşk her aşk biter diorum yaşadıklarımız aklıma gelio vicdan azabı çekiorum bitmemeli diorum kendime ben arayıp sordukçada azarlıo kapatıo ben armazsamda umrunda deilim biri var kesin nasıl kandımda yakınlaştım onunla öle vicdanım sızlıoki çok kötüyüm çook ya artık ne söz ne bişi bana fayda etmio unuttum diorum rüyama girio etkisinden aylarca kurtulamıorum bi kere daha böle rüya görmüştüm aldatmıştı ben hep iyi niyetimden kalbimi dinlememden kaybettim allah onu bildiği gibi yapsın biz yakınlaştık bana olan ilgi anında bitti ciddi bişiler yaşasaydık artık düşünemiorum ne olurdu ooof vicdanım kalbim mantığım bütün bunların arasında kalmak bi hata yaptım çekiyorum cezasını ama çok pişmanım tövbe ettim ama kalbime söz dinletemiorum :'(

Anlamadım ki...
Sizi umursamayan,azarlayan adamın nesini seviyorsunuz ya da nesini unutamıyorsunuz ki?:26:

:'(( aah birde ben bilsem niye bukadar sevdiğimi beni sevmeyen bi insan için neden bukadar üzüldüümü

saçmalamış iyice!!!!!!!!etraftaki kızlarla aram iyi piyasa müsait sevgilim olduğunu bilmesinler işim bozulur demiyorda uyduruyorda uyduruyor maşallah ! bu laflara çocuk bile inanmaz yol yakınken uzak dur bu adamdan ilerde nasılsa daha çok üzülürsün görünen köy kılavuz istemez:15:

gün gelir.. sen bilsende bilmesen de o yaptıklarının bedelini öder... hayatını ve bilinç altını onun kalıntılarından temizlemene bak... rüyaların da tamamen bilinçaltı korkularını yansıtıyor... sürekli sende şüpheler bırakmış... böyle düşünüp, düşüncelerinin rüyalarına yansıması doğal...bir insan haksız yere başka bir insanı üzüyorsa err geç bedelini öder diye düşünüyorum... sen sana yapılanı haksızlık gibi görüp bunu kabullenemiyorsun... belki haksızlık yapmış olabilir... ama sen duygularından emin olmadığın bir adama gönlünü özel hislerini vermekle asıl haksızlığı kendi kendine karşı yapıyorsun... doğru olduğunu hissettiğin adam karşına çıktığında göreceksin ki "kalbim yaşadığım sürece onunla olacak" yazmakla kendine ve asıl değer vereceğin adama haksızlık etmişsin... forumda bir sürü arkadaş zamanında hiç unutamayacağını düşündüğü adamları çoktan unutmuş bile...sen de ilerde unutacaksın...mutlu olacaksın...

Bu durumda denecek en iyi söz Cehennemin Dibineee!Yallah!!

Sen böyle kendini kahrediyorsun ya,işte o an dur ve düşün. O şimdi ne hayallerde hangi hülyalardadır? Üstelik defol senle uğraşamam tarzı cümleler kullanmış, afedersn ama k.pek yerine bile koymamış anlaşılan.
İlk tecrübede böyle oluyor cnm anlıyorum seni ama çok değil 1-2 ay sonra nasıl da dönüyor dünya onsuz,hayret edeceksin bu yazdklarını okudukça ne deliymişim diye. Tamam daha 1-2 ay geçmedi ama sabret, sabır güzel günler için ekilmiş tohumdur toprağa. Yeşerişini seyret, ruhundaki kalbindeki hafifliği keşfetmeye bak..Hadi canım şimdi git aynaya bak ve gördüğün o suretin çok güzel ve umutlu günlere layuık olduğunu söyle ;)

çok haklısınız kızlar çook yarın son kez konuşcam ya düzelecekse düzelsin bu onun son şansı yada hattımı deişcem facedende engelliycem oradanda daha yazamaz zaten bi yere atanır gideim yada şehir deişikliği yparım olur biter bi daha asla bağlantım kalmıycak eskiden okadar düşkündüki bana tatilde bi gün sesimi duyamadı telim bozulmuştu telefon gönderdi bana sabahlara kadar uyumayıp benim ödevlerimi yaptığını bilirim uykusuz halde hiç uyumadan işe gitti az çektirmedim en küçük şeyde bitti diodum günlerce kapımda yattı yağmurda bi kere nasıl yağmur yağıyo seller götürüyo onu affediyim die yere oturdu sokakta sabahladı ve tinercisi felan çok olan bi mahalle herşeye rağmen benden vazgeçmedi kapıyı bi açıodum papatyalar güller ben papatya sewmem niye bunu aldın diyip geri bile veriodum o dereceydi bana olan sevgisi benim ödevlerimi yaptıı gibi arkadaşlarımınkini bile sesini çıkarmadan yapıodu sırf beni kaybetmemek için ayrılırım diye bile maddi durumunu benden hep saklamış o derece seviyordu beni maddi durumu olmamasına rağmen bunca şey yaptı benim için ama noldu bilmiyorum bi anda soğudu ağzına içki sürmüyodu ben istemiorum die sigarayı bile bırakmıştı ama nolduysa şimdi beni görmemek için kaçıo resmen nezmandır bu işe girdi benden köşe bucak kaçıo okadar dua ettimki allahım nolursun hep iyi olsun o mutlu olsun o işe girerse hayatı düzelir dedim kendimden çok hep onu düşündüm dua ettim ama o işe girince benden kaçmaya başladı havalandı beni beğenmemeye başladı ben ondan aşağıda bi insan deilim iyi bi okul okudum ama işte böle böle olduu niye bilemiyorum bana biraz süre ver dio bu işi kaybedersem hayatım mahvolcak dio şimdilik sabrediorum ama artık sabır taşım çatlıycak allah bana ve benim gibilere yardım etsin...

Back
X