kızlar zorda olsa ayrıldım...(( ama kalbim yaşadığım sürece onunla olcak
(( allah yardımcım olur inşallah
Hayırlı olsun.. Her şey gönlünce olsun inşAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar zorda olsa ayrıldım...(( ama kalbim yaşadığım sürece onunla olcak
(( allah yardımcım olur inşallah
inşallah ama çok acı çekiyorum :'((
yine ağlıyarak uyandım uyuyamıyormda yine kabus görcem die öle böle deil baırarak ağlıyarak uyandım kan ter içinde kalmıştım beni aldattığını gördüm ve benim rüyalrım çıkar çok güzel bi kızdı aslında onunla işkileri varmış o yüzden ilişki varmış benm yazdıklarımı o yüzden sildiriyomuş renkli gözlü sarı saçlı benden genç bi kızdı birbirleri için ölüyolardı ben bunlar seyrediodurdum ooof öle acı bişeydiki uyandım halen ağlıyorum hemen dua okudum ben hiç böle kabuslar görmezdim sayesinde oda oldu allahım bana yardım etsin kurtulamaıorum ne yaptıysam ne ettiysem kurtulamıyorum bitmio bu aşk her aşk biter diorum yaşadıklarımız aklıma gelio vicdan azabı çekiorum bitmemeli diorum kendime ben arayıp sordukçada azarlıo kapatıo ben armazsamda umrunda deilim biri var kesin nasıl kandımda yakınlaştım onunla öle vicdanım sızlıoki çok kötüyüm çook ya artık ne söz ne bişi bana fayda etmio unuttum diorum rüyama girio etkisinden aylarca kurtulamıorum bi kere daha böle rüya görmüştüm aldatmıştı ben hep iyi niyetimden kalbimi dinlememden kaybettim allah onu bildiği gibi yapsın biz yakınlaştık bana olan ilgi anında bitti ciddi bişiler yaşasaydık artık düşünemiorum ne olurdu ooof vicdanım kalbim mantığım bütün bunların arasında kalmak bi hata yaptım çekiyorum cezasını ama çok pişmanım tövbe ettim ama kalbime söz dinletemiorum :'(