Evlendiğiniz günün ertesi günü gittik diyorsun.
Başına silah daayıp zorla mı götürdü ?
Gitmeyeydin..
Aklın başında çok şükür istemiyorum gitmeyelim diyeydin.
Kendi gitseydi çok meraklıysa.
Uyuz oluyorum yemşn ederim öyle ana kuzularına.
Evlenmeyin kardeşim o zaman oturun ananızın eteğinin dibinde !
Kızlar bir kaç gündür canım çok sıkkın.Anlatsam bi parça da olsa rahatlıycam sanırım.Eşim önceden ailesini çok sallamazdı.Evlendikten sonra ballandı ama.Evlendiğimizin ertesi günü sabah kayınvalidem aramış onlara gittik.Sonraki gün yine onlardaydık ve sonraki gün yine.Ki ben çalışıyorum,sadece 1 hafta iznim vardı.Sağolsunlar içine ettiler.Daha sonraki günlerde sürekli onlara gitmeye başladık.Eşimle kaç kere kavga ettik.Annesigil arayınca kendinden geçiyo.Artık çok soğudum ailesinden.Çok bunaldım yaa.Napcam ben bilmiyorum.Böyle evlilik olur mu,ben kenimden korkarken kocam anne delisi oldu çıktı.
ya belki ilk günden bişey demek istememştir. benim k.v de de ertesi öğlen aradı hadi kahvaltıya diye. bişey demedim gittim. ilk günden huysuzluk çıkarmak istemedim.
düşün yaa bırak biz keyifle başbaşa kahvaltmızı yapalım. biz kahvaltı hazırlayamıyormuyuz. mıy mıy davranıcaz. belki yatak keyfi falan yapıcaz.
ama sonraları için gardımı aldım tabii..
sıkma canını evliliğin ilk zamanları gidip gelinir,evet insanın daha farklı hayalleri fikirleri oluyor evliiğin ilk günleri sonuçta paylaşacak çok şey var ama madem usulleri öyleymiş bi kaç gün git derim ben sana....
Gitmesen,eşine ' ben gelmiyorum ne anlayışsın insanlarmış ailen'v.s desen iyi mi olacak .hayır.sorun çıkacak,ailesi ile sorun yaşayacaksın,eşinin gözünde kendini soğutacaksın,artık evde kalsanız bile kavgalı,kırgın olacaksınız hem ilk zaman aile ile sıkntı yaşandı mı sonra kesinlikle unutulmuyor,düzelmiyor. Bazı ailelerde adet böyledir,ilk günler gidilip gelinir... Kendini üzme durumun tadını çıkarmaya çalış. Hem bide şöyle düşün ,
oraya gittiğinizde ailesi ile muhabbetinizi gören eşinin sana bağlılığı ve sevgisi kt kat artacak,
seninle yanlız kalamadığı için seni özleyecek,
evinize gittiğinizde huzurunuz yerinde olacak...
Sen sonradan tedbirini almışsın bak.
Konu sahibi de bir yerde dur demeli.
Yoksa bunun önüne geçilemezki...:26:
Hem bide şöyle düşün ,
oraya gittiğinizde ailesi ile muhabbetinizi gören eşinin sana bağlılığı ve sevgisi kt kat artacak,
seninle yanlız kalamadığı için seni özleyecek,
evinize gittiğinizde huzurunuz yerinde olacak...
aynen öyle.
benm kendi annem hergün gelin dese gitmem zaten. ay o ne öyle yaa.. çok ilginç bu erkekler. hiç bir kadın evlendikten öyle davranmaz.
bundan şunu anlıyoryum ki demekki erkeklerin geneli; bayanlar kadar evliliği sahiplenip, benimsemiyor, önemsemiyor, duruma ayak uyduramıyorlar.
sovr86 ve tamtatamı dinle canım, onlar bu konuda sıkıntılar yaşadılar naçizane yorumlarımızı yaptık şimdi tecrübeli evli genç bayanlar oldular :)
ipleri eline al, yoksa bu devran böyle gider
sizlerin evliliğin başında yaşayıp atlattığı şeyi ben 4 sene sonra şark bitince dönüşte yaşıcam galiba, şimdi herkes Ankarada biz Batmandayken gayet güzel, dönüşte bizimkilerdemi sapıtır yoksa bunlar 4 senede zaten evliliklerini oturtmuşlardır müdehaleci olmayalım mı derler acaba, bilemedim, ürküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?