sovr86 ve tamtatamı dinle canım, onlar bu konuda sıkıntılar yaşadılar naçizane yorumlarımızı yaptık şimdi tecrübeli evli genç bayanlar oldular :)
ipleri eline al, yoksa bu devran böyle gider
sizlerin evliliğin başında yaşayıp atlattığı şeyi ben 4 sene sonra şark bitince dönüşte yaşıcam galiba, şimdi herkes Ankarada biz Batmandayken gayet güzel, dönüşte bizimkilerdemi sapıtır yoksa bunlar 4 senede zaten evliliklerini oturtmuşlardır müdehaleci olmayalım mı derler acaba, bilemedim, ürküyorum
ımm.. haklısın nemesis. yorumlarınız için öncelikle çook teşekkürler.
bir sıkıntım yok artık çok şükür. belki onlar sıkıntıda değildi, takıntımdı belki de herneyse...
insan dışardan çok rahat görür herşeyi başına gelmediği sürece yorum yapablir.
ağır konuşmak istemiyorum açıkçası ammaa burası sanal ortam zaten. genel olarak bakarsak burada ki çok geniş düşüneneler zaten kendileri gibi değiller. çoğu kişi düşündüklerini açıkça yansıtmıyor.
diyeceğim o ki; ben tecrübeli sayılmam. ama hergün tecrübeleniyorum bende herkez gibi.. ve dışardan bakıyorum.
taş atma sebebini de anlayamadım ama neyse..
ipleri eline almasın ne yapsın nemesis? neler yapablir mesela?? haydiii o güzel, objektif, çağdaş görüşlerinle aydınlat bizi
Sanmıyorum
evliliğin ilk anları bireyler kadar aileleri de evlendiklerini benimseyemiyorlar
Alışkanlıktan ötürü hep gel yine istiyorlar, yoksa kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum
Siz 4 yılı ayrı geçirdiğinizden alışmış olacaklar, benzer ısrarlarla karşılaşmazsınız
Gidiş gelişleri belli ölçüde yaptıktan sonra
Yapılsa bile sen üstesinden gelirsin bence, çünkü açık sözlüsün ve kararların net anladığım kadarıyla
sağol güzel düşüncelerin için
bakalım ölmezde sağ kalırsak bi konuda ben açarım Ankaraya dönsek mi diye :)
eğer ki bizlerin yaşadığına benzer durumlar yaşarsan eğerki çok abes şeyler olmadığı takdirde bizler gibi tepkiler vermiyceni sanıyorum neden mi ? çünkü evliliğinizin cicim aylarını kafanıza göre yanlızca yaşayıp tadını çıkarmış olucaksınız, bize şu an batan şeyler size belki o zaman batmıycakk tabi dediğim gibi karşı aile ortalık karıştırıcı art niyetli değilse eğer
bir ihtimal daha var 4 yıldır yanlızlığa alışıp ufak bir müdahale de bile siniriniz tavan yapabilir ama durum her ne olursa olsun orta yol illaki bulunuyor
ben yaptığım yorumla taş falan atmadım nitekim yorumda adı geçen diğer arkadaşım gayet güzel bi yorum yapmış
ama sen bu yorumunla beni taşlıyosun sebebini anlamadım ya neyse
sanada zamanında dediğim gibi bende hergün anneme gidicem diye ağlayabilir mesela, böyle böyle aşi anlayacaktır diye umarım anlamazsada ona göre bi konu açar yorumlarımızı güncelleriz
taş atmamaış olmayablirsin, olablirsinde neyse canım..
o arkadaşla daha önce bir anlaşmazlığınız olmadığı için güzel görmesi normal. yorumuna bakılırsa çok da iyi niyetli durmuyor zaten de..
ben sana aynı yorumu yapsam, sende aynısını düşünrdün
artık bende size danışıcam duruma göre :)
seninle bi anlaşmazlığımız olduda benim mi haberim yok,ayrıca ben onun yorumundada bişey görmedim, sen bana aynı yorumu yapsan düşüneceğim tek şey daha önceden konularıma yorum yapan birinin bana gönderme yaptığı takıldığı olurdu, tabiki herkesin zihin yapısı farklı
evet günbegün birşeylerin daha da oturduğunu hissediyor insan çok evlilik geçmişim olmamasına rağmen ilk günlerde taktığım durumlara şimdilerde takmadığımı görüyorum bu herkes içinde böyledir sanırım eğer arada art niyetli huzur bozucu 3. kişiler yoksa
nemesis mesaj kutun dolu
Ya kızlar gitmeseydin aklın yok mu diyenler olmuş.Ama öle demekle olmuyo.Ben kocamı 7 yıl bekledim.Gitmeyelim desem surat asıyo,kırmayım dedim.Yeri geldi tatlı dille anlattım,haklısın dedi.Ama gene aynısını yaptı.Annesi babası diyince akan sular duruyo.İlk günlerim sürekli kavgayla geçti.Balayına gidemedik,çünkü tüm eşyalarımızı kendimiz aldık,sadece benim babam yatak odamla çamaşır makinemi aldı,HER YERİMİZ BORÇTU.Onun ailesinin durumu daha ii ama hiç bi şeye ellerini değmediler.Çok lafçılar,garip bi aile.Onları görmediğimizde eşimle çok mutluyum,severek evlendim.Ama onlardan bi telefon geliyo,her şey bitiyo.Her gün yemeğe onlara gidelim istiyolar,gelinlik yapmamı bekliyolar.Ztn çalışıyorum,kendime hayrım yok ki.İnanın ne yapacağımı şaşırdım iice.
Ya kızlar gitmeseydin aklın yok mu diyenler olmuş.Ama öle demekle olmuyo.Ben kocamı 7 yıl bekledim.Gitmeyelim desem surat asıyo,kırmayım dedim.Yeri geldi tatlı dille anlattım,haklısın dedi.Ama gene aynısını yaptı.Annesi babası diyince akan sular duruyo.İlk günlerim sürekli kavgayla geçti.Balayına gidemedik,çünkü tüm eşyalarımızı kendimiz aldık,sadece benim babam yatak odamla çamaşır makinemi aldı,HER YERİMİZ BORÇTU.Onun ailesinin durumu daha ii ama hiç bi şeye ellerini değmediler.Çok lafçılar,garip bi aile.Onları görmediğimizde eşimle çok mutluyum,severek evlendim.Ama onlardan bi telefon geliyo,her şey bitiyo.Her gün yemeğe onlara gidelim istiyolar,gelinlik yapmamı bekliyolar.Ztn çalışıyorum,kendime hayrım yok ki.İnanın ne yapacağımı şaşırdım iice.
haftada 1 gün kv , bir gün kendi annenize gidin.
çalısıyorum yoruluyorum evime ,eşime vakit ayırmak istiyorum deyin.
biz aile olduk bunu oturtmamız gerek. düzenimizi sağlamaya çalışıyoruz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?