Çok zormuş evlilik:((((

sovr86 ve tamtatamı dinle canım, onlar bu konuda sıkıntılar yaşadılar naçizane yorumlarımızı yaptık şimdi tecrübeli evli genç bayanlar oldular :)
ipleri eline al, yoksa bu devran böyle gider

ımm.. haklısın nemesis. yorumlarınız için öncelikle çook teşekkürler.

bir sıkıntım yok artık çok şükür. belki onlar sıkıntıda değildi, takıntımdı belki de herneyse...

insan dışardan çok rahat görür herşeyi başına gelmediği sürece yorum yapablir.
ağır konuşmak istemiyorum açıkçası ammaa burası sanal ortam zaten. genel olarak bakarsak burada ki çok geniş düşüneneler zaten kendileri gibi değiller. çoğu kişi düşündüklerini açıkça yansıtmıyor.

diyeceğim o ki; ben tecrübeli sayılmam. ama hergün tecrübeleniyorum bende herkez gibi.. ve dışardan bakıyorum.
taş atma sebebini de anlayamadım ama neyse..

ipleri eline almasın ne yapsın nemesis? neler yapablir mesela?? haydiii o güzel, objektif, çağdaş görüşlerinle aydınlat bizi

Sanmıyorum
evliliğin ilk anları bireyler kadar aileleri de evlendiklerini benimseyemiyorlar
Alışkanlıktan ötürü hep gel yine istiyorlar, yoksa kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum

Siz 4 yılı ayrı geçirdiğinizden alışmış olacaklar, benzer ısrarlarla karşılaşmazsınız
Gidiş gelişleri belli ölçüde yaptıktan sonra

Yapılsa bile sen üstesinden gelirsin bence, çünkü açık sözlüsün ve kararların net anladığım kadarıyla

ben yaptığım yorumla taş falan atmadım nitekim yorumda adı geçen diğer arkadaşım gayet güzel bi yorum yapmış
ama sen bu yorumunla beni taşlıyosun sebebini anlamadım ya neyse
sanada zamanında dediğim gibi bende hergün anneme gidicem diye ağlayabilir mesela, böyle böyle aşi anlayacaktır diye umarım anlamazsada ona göre bi konu açar yorumlarımızı güncelleriz

sağol güzel düşüncelerin için
bakalım ölmezde sağ kalırsak bi konuda ben açarım Ankaraya dönsek mi diye :)

sağol güzel düşüncelerin için
bakalım ölmezde sağ kalırsak bi konuda ben açarım Ankaraya dönsek mi diye :)

Rica ederim
Bende sana bi güzel yorum yaparım terzi kendi söküğünü dikemiyo mu diye

Evet konu sahibi yok sanırım ?
Yorumlara herhangi bi dönüş olmuyo

İnşallah bundan sonrasını düzeltebilirler

artık bende size danışıcam duruma göre :)

taş atmamaış olmayablirsin, olablirsinde neyse canım..
o arkadaşla daha önce bir anlaşmazlığınız olmadığı için güzel görmesi normal. yorumuna bakılırsa çok da iyi niyetli durmuyor zaten de..

ben sana aynı yorumu yapsam, sende aynısını düşünrdün

seninle bi anlaşmazlığımız olduda benim mi haberim yok,ayrıca ben onun yorumundada bişey görmedim, sen bana aynı yorumu yapsan düşüneceğim tek şey daha önceden konularıma yorum yapan birinin bana gönderme yaptığı takıldığı olurdu, tabiki herkesin zihin yapısı farklı

artık bende size danışıcam duruma göre :)

bence senin kimseye danışmana gerek yok eski yorumlarını da hatırladım biraz çelişkili oluyor ama neyseee..

benim mesai bitti.. çekişmeye devam edemeyeceğim kusura bakma artık, başka birileri çıkar :)

aayy pardonn.. kırıldım falan diyen sen değildin karıştırmışım..

nemesis seninle tartışamayacağım. gitmem gerek. ama zihin yapımında kimseyi ilgilendirmez. herkez işine baksın.

sevgili tamtatam yetişkin insanlar birbirlerine kırılabilirler ama bunu kan davası ya da paranoya haline getirmezler basit bi yoruma 3 paragraf cevap yazıpta laf dalaşına çevirmezler sana kırıldım dediğimi hatırlıyorum ancak konuyu unutmuşum demek ki önemli bişey değildi,en azından senin ciciliğini bastıracak unutturacak kadar önemli görmemişim ama sen ilişkilerini böyle yaşıyosan bişey diyemicem, bu sana son mesajım kızcağızın konusunu sabote etmeye gerek yok, iyi yıllar

bugün kk kızları isyanda

her yeni evli arkadaşımız, umduğunu bulamamaktan şikayetçi.
Durumunuzu bilmiyorum ama şunu tecrübe etmiş biri olarak konuşuyorum.Evliliğinizin ilk bir yılı müthiş beklentisiz geçsin.
Karşınızdakinden hiç bişey beklemeyin, birbirinize alışmaya çalıştığınız bu süreçte ki...
Odunluk yaparsa üzülmeyin, nezaketli yaklaşırsa dünyalar sizin olsun

Kızlar konu dısı konusmadan senenin son günü ban yemeyin

---

konu sahibi arkadaşım ; bana kalırsa eşinle açık açık konuş. sanırım balayına da gitmemişsiniz.

ertesi gün hadi diyelim ki el öpmeye gittiniz.

her gün her gün de kv ayıbı ,düşüncesizliği.

siz de sessiz kalmayın lütfen. huzurunuz bozulmasın

evet günbegün birşeylerin daha da oturduğunu hissediyor insan çok evlilik geçmişim olmamasına rağmen ilk günlerde taktığım durumlara şimdilerde takmadığımı görüyorum bu herkes içinde böyledir sanırım eğer arada art niyetli huzur bozucu 3. kişiler yoksa

nemesis mesaj kutun dolu

boşalttım ama bi sıkıntımı var bilemedim
kızlar evliliğe daha çabuk uyum sağlıyolar, halbuki bizim için daha zor bekarken annelerimiz iş yaptırmıyo yemek yaptırmıyo vs ama evlenince omzuna sorumluluk biniyo, erkekler için çokta bişey farketmiyo ama onlara geliyo bi stres, doğumlardada öyle, son zamanlarda lohusa depresyonu yaşayan bi dolu erkek okuduk, Allah sabır versin arkadaşlarımıza

Ya kızlar gitmeseydin aklın yok mu diyenler olmuş.Ama öle demekle olmuyo.Ben kocamı 7 yıl bekledim.Gitmeyelim desem surat asıyo,kırmayım dedim.Yeri geldi tatlı dille anlattım,haklısın dedi.Ama gene aynısını yaptı.Annesi babası diyince akan sular duruyo.İlk günlerim sürekli kavgayla geçti.Balayına gidemedik,çünkü tüm eşyalarımızı kendimiz aldık,sadece benim babam yatak odamla çamaşır makinemi aldı,HER YERİMİZ BORÇTU.Onun ailesinin durumu daha ii ama hiç bi şeye ellerini değmediler.Çok lafçılar,garip bi aile.Onları görmediğimizde eşimle çok mutluyum,severek evlendim.Ama onlardan bi telefon geliyo,her şey bitiyo.Her gün yemeğe onlara gidelim istiyolar,gelinlik yapmamı bekliyolar.Ztn çalışıyorum,kendime hayrım yok ki.İnanın ne yapacağımı şaşırdım iice.

haftada 1 gün kv , bir gün kendi annenize gidin.

çalısıyorum yoruluyorum evime ,eşime vakit ayırmak istiyorum deyin.

biz aile olduk bunu oturtmamız gerek. düzenimizi sağlamaya çalışıyoruz deyin.

tamam arkadaşım zor bir durum ona lafım yok sana gitme diyenlerden birine benim, burada demek istediğim eşinin sözünü dinleyip gitsende mutsuzsun gitmeyip eşin surat astığında da mutsuzsun en azından elini eteğini restini çek eşinin kafasına dank eder belki bazı şeyler evimde eşim mutsuz ben anne diye dolanıyorum der de aklı başına gelir belki biraz.

haftada 1 gün kv , bir gün kendi annenize gidin.

çalısıyorum yoruluyorum evime ,eşime vakit ayırmak istiyorum deyin.

biz aile olduk bunu oturtmamız gerek. düzenimizi sağlamaya çalışıyoruz deyin.

İnan söyledim bunu,çalışıyorum her gün gelemem dedim.Ama çok farklılar,anlamıyorlar.Gelini köle gibi görüyolar.Doğum günümde plan yaptık.Annesi bi telefon açtı bize gelin diye,her şeyi sildi kocam,annemlere gitcez diye tutturdu.Ben gitmem bugün doğum günüm nasıl yaparsın dedim,anlamadı.Küs bi şekilde eve geldim,gitmedim.Ve ben gitmek istemedim diye benden soğuduğunu söyledi.Kaç gün konuşmadım.Pişman oldu ama sonra gene aynısını yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…