tamam arkadaşım zor bir durum ona lafım yok sana gitme diyenlerden birine benim, burada demek istediğim eşinin sözünü dinleyip gitsende mutsuzsun gitmeyip eşin surat astığında da mutsuzsun en azından elini eteğini restini çek eşinin kafasına dank eder belki bazı şeyler evimde eşim mutsuz ben anne diye dolanıyorum der de aklı başına gelir belki biraz.[/QUO
Bi kaç kere dediğin gibi yaptım,gitmedik.O da surat astı ben de oturduk evde.Babasıgil kılıbıksın,ne tuhaf bi şey oldun deyip telde azarlıyo.Ailesi rahat bırakmıyo ki.Burnumuzdan getiriyolar.Belki de korkusuna gitcem diye tutturuyo.
evet günbegün birşeylerin daha da oturduğunu hissediyor insan çok evlilik geçmişim olmamasına rağmen ilk günlerde taktığım durumlara şimdilerde takmadığımı görüyorum bu herkes içinde böyledir sanırım eğer arada art niyetli huzur bozucu 3. kişiler yoksa
nemesis mesaj kutun dolu
babası kılıbık mı oldun diyorinanmıyorum ya.
siz ailesi oldunuz artık onun.
hala idrak edemiyorlar heralde.
benim panik atağımı burdaki konular bile zıplatıyo ki peçelimdeki koca bende olsa cinnet getiririm heralde
tamam arkadaşım zor bir durum ona lafım yok sana gitme diyenlerden birine benim, burada demek istediğim eşinin sözünü dinleyip gitsende mutsuzsun gitmeyip eşin surat astığında da mutsuzsun en azından elini eteğini restini çek eşinin kafasına dank eder belki bazı şeyler evimde eşim mutsuz ben anne diye dolanıyorum der de aklı başına gelir belki biraz.[/QUO
Bi kaç kere dediğin gibi yaptım,gitmedik.O da surat astı ben de oturduk evde.Babasıgil kılıbıksın,ne tuhaf bi şey oldun deyip telde azarlıyo.Ailesi rahat bırakmıyo ki.Burnumuzdan getiriyolar.Belki de korkusuna gitcem diye tutturuyo.
Kılıbık mı
Eşin seni dövse yuppi oğlumuz gelini dövdü taş fırın erkeği diye sevinir böyle tipler
Ben kocamı çok severek evlendim.Ama bunları yaşadıktan sonra,o kadar soğudum ki.Böle olacağını bilsem evlenmezdim heralde.Kendisine de söylüyorum.Ki onların bana davranışlarını,laf sokmalarını anlatsam ağzın açık kalır.Çok sinirliyim kaç gündür.Şuraya girip yazınca rahatladım valla.Kızlar çok sağolun
evet annesigilin yanında bana resmi davranıyo.Yoksa burnumuzdan getiriyolar.Ayrı bi ev olduğumuzu kabullenemiyolar.Daha o kadar gitmeme rağmen yaranamıyorum da.Ben de artık daha çok surat yapıyorum,hiç konuşmuyorum.Eve geliyorum kocama patlıyorum.Sırf ailesi yüzünden mutsuz oluyoruz.Normalde bana hiç kıyamaz.Ben de aranızda kaldım diyo.Üzülüyorum ona da.Ama napıyım başka
erkek biraz daha fazla sevmeli sanki, aranızda kalmamışki ezilen sensin, tercih yapması gerektiğinde hep onları seçiyosa bu arada kalmak olmaz
Konu sahibi bu evliliği zor yapan senin eşine hayır diyememen bunu biliyorsun değil mi ?
Hep onları seçmiyo aslında.Ya da ben dik kafalıyım gitmiycem diyorum,kendin git diyorum mecbur benimle geliyo.Tabi tadımız olmuyo.Ztn annesine tek başına gidemiyo.Bir kere gitmiş onda da sana kuyruk aldık nerde getiremedin mi demişler.O zmndan beri de hiç kendi gidemiyo.Dedikleri lafa bak sana,terbiyesizlik.
valla eşinizde arada kalma durumu yok bence. gayet babasının gözüne girmek için kendini ve eşini heba eden bir adam var.
neyin arada kalması bu Allah aşkına.
ailesine dur dedikten sonra kendi isteyerek. bilmiyorum ama bir uzmandan yardım mı alsanız:44::44:
3. kişiler yüzünden evliliğinin huzurunu gözgöre göre heba ediyor
Aynen öle,hem de nasıl soğutuyo.Çok fazla sinir oluyorum.Ama o gelin yapsın diyolar.Eşim bana yardım edince kızıyolar ona.Diyorum ya anlayamadım bunları,bana garip geliyo.çok farklı bi zihniyet
eşinin ailesi de terbiyesizliğin dibine vurmuş.
ne demek kuyruk aldık ? getiremedin mi?
eşin bu söze tepkisiz mi kalmış. sen onun karısısın bu sözleri nasıl söyletebilir .!?
gelip size bunları kelime kelime nasıl söyleyebildi.eşin de hatalı. farkında değil ama bu sözler seni onun ailesinden daha da soğutur.
benim eşimde öyle zorla götürüyor zaten beraber yaşıyoruz arabalarada beeraber gidiyoruz yakında beraber yatacaz
uzman fikri çok ii ama hayatta gitmez eşim.Çünkü olanları sorun olarak görmüyo.Bana yanında ters laf ediyolar,Allah var ya hep savunur beni.Niye böle yapıyolar dediğimde şaka yapıyolar büyütme diyor.
Aynen öle,hem de nasıl soğutuyo.Çok fazla sinir oluyorum.Ama o gelin yapsın diyolar.Eşim bana yardım edince kızıyolar ona.Diyorum ya anlayamadım bunları,bana garip geliyo.çok farklı bi zihniyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?