• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zormuş

boşandıklarında kardeşi 2 yaşında sevgilim 11 yaşındaymış.
ee nolmuş? hayat devam edıyor sonucta
kadın bir şekilde yuvasını yenıden kurmus.
evlendıkten sonra cocuklarını mı ıhmal etmıs kadın..
bak bır kadın olarak bu düşüncen çok ayıp bunu bil ;)
neyi ne şeklide yaptıgı önemli değil. kadın boşanmıs ve sonra tekrar evlenmıs

Hiç bir sorun göremedim. .
sadece kadının yaşını merak ediyorum. .

Kadın hamile diyorsunuz tabiki daha çok yemek isteyecek o iki canlı.. Ben sorun olacak bişey göremedim ortada

Bence sorun sizde. Ne var yani kadin evlenmek tekrar anne olmak istediyse? Erkek yapinca kadin dul kadin olup cocuklari icin saçını supurge edince kimse bisey demiyor, kadin yapinca niye yadirganiyor? Bence sansli bile sayilirsiniz, hayattan hala keyif alabilme umudu olan bir kayinvalide profili var ortada. Ayrica tatli muhabbetine girmiyorum bile acaip zorlama bi alinganlik olmus sizinki..

annesinin evlenmesini yadırgamadım.ama tabi ki bir annenin çocuklarını babasına bırakıp gitmesi taraftarı da değilim.bence bunlara takılmamalısın seni ilgilendiren konular değil ne de olsa.kim geçmişte ne yaşadıysa yaşamış bşver.kadın hamile bu nedenle davranışları hormonlara bağlı olarak tuhaf gelebilir.çok üzerinde durma.genelde iyi bir kadınsa böyle şeylere takılma.

Katlanacak bi şeyin yok..oğlunu biliyordur sevdiğini ve çok yediğini..tabakta bırakma olayı ev sahibine ayıp oluyor diye bir görüş var seni bu duruma sokmak istememiştir..

ayrıca beni ilgilendirmez saygı duyuyorum falan demiş kadının özelini taraflı olarak bahsetmişsin ki tabak olayında haklı çık katlanılacak bi kadın göster..değil bence yaptığı hiçbir şey yok.sen kuruntu yapıyorsun.

O kadının neler yaşadığını bilmiyoruz..gayette evlenebilir çocuk doğurabilir eşi velayeti baskı veya parasızlıkla almıştır..

Herkes gibi bende hiç bir sorun göremedim. Yani burda gerçekten sorun aramak için kendini zorluyorsun neredeyse. Ve herkes gibi o kadini yargilamani kiniyorum. Hayat bu, ne basamiza gelecege belli degil. Ve evet, yukardaki arkadasa katiliyorum. Anne olmak, hayatini çoçuguna adamak demek degil. Zaten bundan dolayi birçok anne psikolojik sorun yasiyor, çoçuklar kendi ayaklari üzerine duramiyorlar, ana kuzusu oluyorlar.

Bide sunu hiç anlamadim

bide hiç her gittiğimde küçük büyük bişey almıştır bana mutlaka neden böyle yaptı anlamadım.

Yani kadin sana her geldiginde küçük birsey aliyor ve sen bunu bile sorguluyorsun öyle mi? Olaya öyle bakcaksak, onun hediye almasi anormal oluyor, fakat senin fol yok yumurta yok daima onlarin yanina gitmen ve hatta onlarin üzerine ahkam kesmen normal mi oluyor? :KK14:

Ya yemin ile, bu devirde artik kaynanalarda yaranamiyor gelinlerine, ne yaparlarsa suç. Ilgi gösterirlerse suç, göstermezlerse suç.. :KK14:

Başlık konu uyumsuzluğu.. Ne zormuş ? Zor olan ne ? Hayatım ortada bir problem göremiyorum , tek gördüğüm senin kayınvalide adayına karşı yargılayıcı tavırların , bildiğin kadının açığını kolluyorsun. Yazık yahu yapma , etme. Gebeymiş de bilmem ne , e bize ne bundan ? ki seni alakadar etmez ki bu , seni alakadar edecek olan kısım erkek arkadaşınla annesinin arasının iyi oluşu , erkek arkadaşının annesiyle görüşmekten mutlu oluşu olmalı. Ayrıca kadın sana hediye falan almak zorunda da değil yani. Sevgilinin annesi alt tarafı , kendi annen değil ya. İnsanın kendi annesi yapmıyor bu söylediklerini. Sor bakalım burada kim annesine her gidişinde annesi kekle börekle hediyelerle karşılıyor.. hey gidi hey.. yaranamazsın anacım yaranamazsın.

Ay ne abartmışsınız.

Kadın sana tatlıyı küçük koymamış, oğluna büyük koymuş.

Bende yaparım bunu. Erkekler cüsseleri itibariyle daha çok yer.

Ay çoluk çocuk işi oldu artık evlilik mi evcilik mi belli değil. Kaynana dedikodusu mu yapmak istedin?

Çok değişik bir düşünce yapın var. Bence hersey su sn için bormal. Tabiki eskiden çocukları bırakması hiç hoş değil ama bunu tartışacak bi konumda değilsin.

Her gittiğinde sana hediye veren bir insanın yemek konusunda cimrilik yapacağını zannetmiyorum.

Aileler siz isterseniz evliliginize dahil oluyorlar
biz de hic öyle bir durum yok çünkü eşim kimseyi isine karıştırmaz
sevgilin nasıl annesine karşı ?
ayrica tatlı işine sinir oldum oğlu her zaman yiyebilir misafire yapılacak şey değil

21. seneye üni bitiyor ve nişan düşünüyoruz fakat böyle şeyler yüzünden ailemden tepki almaya korkuyorum açıkçası.
ilk yıllarda hiç düşünmezdim böyle şeyler ama burda okuduklarımdan sonra korktum çünkü aileler çok önemliymiş.

Ailenizin bu konuda tepki gösterebileceği ne var ki? Tatlı olayını siz söylemezseniz bilmezler bile. Başka bir olay var mı yoksa ben mi göremiyorum.

Cnm benim kvdede aynı benimde dikkatimi çekmişti bu durum sofrada bişey koysa bi tabak koyuyodu bende bi gün dedim neden 3 tane koydun diye sonrasında pek yapmadi veya yapmaya fırsatı olmadı belkide bilmiyorum ben kendim koymaya başladım istediğim şeyleri benimde zoruma gidiyordu bu durum Amaan al birini vur ötekine kV değilmi sende el kizisin işte onların anlayışı bu ama nişanlın da okuzmus yani neden misafirin tabaginida yiyorki sonuçta misafirsin sen orda....

Tuhafiniza gide bilir. Ama kadinin zaten birdha evlenip evlenmesi bir kere sizi ilgilendirmez.
tatliya gelince... hos görün onu. hamileymis zaten. Hormonlar falan filan ...

Back
X