• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zoruma gidiyor.

Aldım aldım bacım inanır misn 15 kilo.aldim eski ben değilim yaşlandım. 22imde
E kendine cekiduzen ver! Anladik icin yangin yeri, beraberken borca girmissin de, su anda bedeninden ne istiyorsun?

Boyle devam edersen, kendine reset atmazsan emin ol, hayatina cer cop kisileri almaya devam edeceksin

ben senin olayını anlamadım. ilişkiye girdiğin adamlardan hem para alıp hem de onlar için ailene borç mu taktın

E kendine cekiduzen ver! Anladik icin yangin yeri, beraberken borca girmissin de, su anda bedeninden ne istiyorsun?

Boyle devam edersen, kendine reset atmazsan emin ol, hayatina cer cop kisileri almaya devam edeceksin
Beni her goren neden böyle oldun diyor

Hayır bundan para almadım çoğundan almadım bu borç taktı
valla bilmiyorum benden 1 yaş küçüksün ben hiç bir sevgilime para harcamış değilim. ekstra çıkarıp para mı veriyordun adama. Olan olmuş artık yeter seninle yasamakk istememiş onunla yaşıyor. İnsanlar büyür aklı başına gelmiş demek ki. seninde gelsin geleceğine odaklan

valla bilmiyorum benden 1 yaş küçüksün ben hiç bir sevgilime para harcamış değilim. ekstra çıkarıp para mı veriyordun adama. Olan olmuş artık yeter seninle yasamakk istememiş onunla yaşıyor. İnsanlar büyür aklı başına gelmiş demek ki. seninde gelsin geleceğine odaklan
Sürekli evdeyim tatilde. Belki o yüzden kafayı bozdum

"Beni her goren neden böyle oldun diyor....."

Cunku nedeni sensin! Oyle bir pislikten kurtulmus olduguna sevinip, önune bakmak yerine, takili kalip, hayatini alt ust eden tek kisi sensin.

"Ama bana boyle yapti, simdi mutlu, uzuntuden bu hale geldim" diyeceksin di mi? Hayir canim, guclu duramayip, kendine ceki duzen veremedigin icin bunun tek sorumlusu sensin.

Yine yangınlar yine ben.beni madden mannen sömüren eski sevgilim sevgili yapmış ve o kıza bana yasatmadiklarini yaşatıyor.ben yalnızım kimse yok hayatimda. Bu çok zoruma gidiyor. Ben onun yüzünden aileme borclandim.ama o mutlu .
Bir erkeğe nasıl para yediriyorsunuz aklım almıyor.

Yine yangınlar yine ben.beni madden mannen sömüren eski sevgilim sevgili yapmış ve o kıza bana yasatmadiklarini yaşatıyor.ben yalnızım kimse yok hayatimda. Bu çok zoruma gidiyor. Ben onun yüzünden aileme borclandim.ama o mutlu .
Birdahaki ilişkinizde kendinizi kullandirmazsinoz. Ders olsun deyin gecin. Takip etmeyin onu da herhangi bir yerden

Üye değil içimden gedli
Allah Ozan'a bela vermekten ziyade önce sana akıl ihsan eylesin..
Bacım, madem paran yok neden erkek arkadaşın için kredi yükünün altına giriyorsun.
Ha sevdim yaptım diyeceksen ; sonrasında neden dert yanıyorsun.
Bence Ozan'dan ziyade kendine sitem etmelisin.

Back
X