- 4 Ekim 2012
- 16.745
- 33.162
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
Ozanlardan hayır gelmez bacımOzan ALLAH belanı versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozanlardan hayır gelmez bacımOzan ALLAH belanı versin.
B*k yesin de geç, karma mı dersin ilâhi adalet mi bilmem; zaten yanına kalmaz.Haklısın,![]()
Kredi kartı borcu yapmıştı.
E kendine cekiduzen ver! Anladik icin yangin yeri, beraberken borca girmissin de, su anda bedeninden ne istiyorsun?Aldım aldım bacım inanır misn 15 kilo.aldim eski ben değilim yaşlandım. 22imde
Hayır bundan para almadım çoğundan almadım bu borç taktıben senin olayını anlamadım. ilişkiye girdiğin adamlardan hem para alıp hem de onlar için ailene borç mu taktın
E kendine cekiduzen ver! Anladik icin yangin yeri, beraberken borca girmissin de, su anda bedeninden ne istiyorsun?
Boyle devam edersen, kendine reset atmazsan emin ol, hayatina cer cop kisileri almaya devam edeceksin
Beni her goren neden böyle oldun diyor
valla bilmiyorum benden 1 yaş küçüksün ben hiç bir sevgilime para harcamış değilim. ekstra çıkarıp para mı veriyordun adama. Olan olmuş artık yeter seninle yasamakk istememiş onunla yaşıyor. İnsanlar büyür aklı başına gelmiş demek ki. seninde gelsin geleceğine odaklanHayır bundan para almadım çoğundan almadım bu borç taktı
Sürekli evdeyim tatilde. Belki o yüzden kafayı bozdumvalla bilmiyorum benden 1 yaş küçüksün ben hiç bir sevgilime para harcamış değilim. ekstra çıkarıp para mı veriyordun adama. Olan olmuş artık yeter seninle yasamakk istememiş onunla yaşıyor. İnsanlar büyür aklı başına gelmiş demek ki. seninde gelsin geleceğine odaklan
Ozan buraya üye mi ?Ozan ALLAH belanı versin.
Bir erkeğe nasıl para yediriyorsunuz aklım almıyor.Yine yangınlar yine ben.beni madden mannen sömüren eski sevgilim sevgili yapmış ve o kıza bana yasatmadiklarini yaşatıyor.ben yalnızım kimse yok hayatimda. Bu çok zoruma gidiyor. Ben onun yüzünden aileme borclandim.ama o mutlu .
Üye değil içimden gedliOzan buraya üye mi ?
Amaç ne yani![]()
muhtemelen ben de işsiz olduğum için delirdimSürekli evdeyim tatilde. Belki o yüzden kafayı bozdum
Şu an benim de aklim almıyorBir erkeğe nasıl para yediriyorsunuz aklım almıyor.
Evet yetermuhtemelen ben de işsiz olduğum için delirdimama sürekli kendine bir günah kecisi buluyorsun. Sence de yetmez mi
Birdahaki ilişkinizde kendinizi kullandirmazsinoz. Ders olsun deyin gecin. Takip etmeyin onu da herhangi bir yerdenYine yangınlar yine ben.beni madden mannen sömüren eski sevgilim sevgili yapmış ve o kıza bana yasatmadiklarini yaşatıyor.ben yalnızım kimse yok hayatimda. Bu çok zoruma gidiyor. Ben onun yüzünden aileme borclandim.ama o mutlu .
Etmiyorum zaten beni fark ettiği zman engelliyorBirdahaki ilişkinizde kendinizi kullandirmazsinoz. Ders olsun deyin gecin. Takip etmeyin onu da herhangi bir yerden
Allah Ozan'a bela vermekten ziyade önce sana akıl ihsan eylesin..Üye değil içimden gedli