çok zoruma gıttı

svgzbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
140
7
68
ben 7 aylık hamıleyım ve nasıl olduysa usutmusum bogazımın ve basımın agrısından gece uyumadım.sabah annem aradı bende bogazım agrıyo hastayım dedım demez olaydım.normalde bugun koyden kayınvalıdem tereyağ yollamıstı tuzlu yolladıgı ıcın yıkamak gerekıyo.onu yıkamaya gelıcektı gercı gelmeye de pek ısteklı degıldı ya neyse.ben yatıyodum kapı caldı hemen kalkamadım esım actı kapıyı bende hosgeldın demeye arkasından gelıyodum esıme sordu nerde dıye oda yatıyo dedı.ve basladı zaten hep yatar bı ıyı oldugunu gormedım demeye ben sok.dedım kapıdan gırdıgın gıbı nıye laf sokuyosun kac kere evıme geldınde hastaydım dedım kı pek gelmez genelde ben gıderım.geldıgındede elımden gelenı yaparım yıne rahat edemez nedense.ıste basladı zaten yagı yıkayıp gıtcem dedı bende bu kadar konusacagına gelmeseydın dedım yıkama ıstemıyorum dedım.basladı bana bagırmaya esımın yanında ben aglıyorum o bagırıyo yanı sucumu bılsem anlıycam.bende artık yeter keske gelmeseydın gıt dedım.ıste ıstenmedıgım yerde durmam bıda sakın benı arama benden bısı ısteme dedı beddua ede ede gıttı.sıze yemın olsun hıç bı zaman ondan ıs ıstemedım hala camımıda kendım sılerım temızlıgımıde kendım yaparım.ondan tek ıstedıgım kontrole gıderken yanımda gelmesıdır cunke esım vardıyalı saatı tutmuyo.oysakı ben ıyıkı gelıo barı corba yaparda ıcerım dıye dusunmustum cunku hıç kalkmaya halım yoktu.neyse ektı gıttı ben kaldım gucum sadece aglamaya yetıo.cok zoruma gıttı be haketcek hıç bısı yapmadım o hastayken hep yanında oldum.azıcık ılgı gosterse bı neyın var deseydı ben ondan baska ıs ıstemezdımkı.cok sagolsun esımde oglen radyator bakmaya gıttı hala yok tek basıma ac oturuyorum ne arayan var ne soran ben ne kadar kotu bu ınsanmısım kı kımsenın umrunda degılmısım.yarın kontrolum var tek basıma gıdıcem daha ondan hıç bısı ıstemem dogumda bıle tek basıma olurum daha ıyı zaten bu dunyaya tek gelınır tek gıdılırmıs.neyse kımseye anlatamadıgım ıçın buraya yazdım .yalnızca bunu haketcek hıçbısı yapmamıstım cok zoruma gıttı...

annen mutlaka sana kıyamaz ama belki kötü anına denk gelmiştir
hamilelik,regl vs.. biz bayanların duygularını hormonlarımız çok etkiliyor sanırım
üzülme bak ne güzel hamilesin bebeğin olacak inşallah hayırlısıyla onun sana anne diyeceği günleri düşün neşelen biraz:nazar:

canım ne mutlu ki sende anne olacaksın.bunları düşünüpte yorma kendini. bebeğini kucağına alınca,onu büyütürken sana yapılan yanlışları,hataları ona yapmazsın olur,biter.anne yüreği dayanamaz.kim bilir onun ne deri vardı.

çok şaşırdım şuan da :53:

ilk okudugumda kayınvaliden gelmiş gibi anladım da sonra yorumlardan anladım ki annenmiş.
nasıl olurdu böyle davranablr bilmiyorum.hep böylemiydi aranız.sen evlenmeden öncede anlaşamıyomuydunz yani yada yaşlı mı birazcık ki?

anlam veremedim de bu tarz bi davranışa ondan soruyorum.şimdi sende hamilesin normal böyle cok alınman ama annen de ayıp etmiş yani..umarım uzatmaz bu sorunuda hep yanında olur.

bazen eşler ters davranınca da canı başka şeye sıkılmıştır işyerinde sorunu vardır diyoruz ya, belki anneniz de babanızla sorun yaşadı belki komşusuyla belki diğer çocuklarıyla. kafanızı yormayın özellikle size yaptığı bir hareket değildir o an karşına başka biri çıksa ona kızıp bağıracaktı. Yarın kontrolünüz olduğunu biliyorsa arar gelir bence dayanamaz
Allah size sağlık versin üzmeyin kendinizi

evet size geçmiş olsun dememiş
ama sizde seni istemiyorum git demişsiniz
gerçi annenizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama
ben hastayım desem annem koşa koşa gelirdi
onun için bana tuhaf geldi
siz hem hamileliğin hemde hastalığın etkisiyle
biraz nazlanmak istemişsiniz
belki annenizde bir şeye bozuktu
olamaz mı??

annenin haksızlığı sana ilgisiz davranmış senin haksızlığın anneni evden kovmuşsun resmen ikinizde de var ama takma kafana anneler evlatlarına kıyamaz arar seni üzülme

iki tarafta haksız ama sen çok üzme kendini bebeğini düşün...
annen o senin en kısa zamanda düzelir..

anne kız arasında olur böyle şeyler.bebeğinizi düşünün üzülmeyin lütfen siizn duygularınızdan etkileniyor. annenizde dayanamaz arra yakında.hemilelikten böyle hassassınız.bide anlayamadığım nie aç oturuyosunuz siz artık bi anne adayısınız güçlü olmalısınız bebeğiniz için bişeyler hatta faydalı bişeyelr yemelisiniz herkesin yanında annesi yok.herkesin kocası yemek yapmayıda bilmez herkesten bi beklenti içine girmişsiniz ama herkesin bi hayatı var tek düşünceleri siz olamassınızki..kendinzii bırakmayın llütfen. geçmiş olsun.

bebğiniz olcak şükretmelisiniz. sevinmelisiniz. annenizin de kıymetni bilin bence. iletişim kanallarınız kapalı olursa bundan öteye geçemezsinz. anneniz öyle yağınca ağlamak yerine hoşgeldin anne diyin. demek ki anneniz o an çok zoruna giden bir olay yaşamış yada ona gereken önemi verememişsiniz ve evinize sadece geliş gidişi hep iş üzerine denk gelmiş. biraz ilgi ve önemm verin. biz nneler nelerduyuyoruz. bunlar için canınızı sıkmayın. hatta siz arayın bir çay koyun ayagınızı uzatın ms gibi anne kız keyfinizie bakın.

Back
X