- 11 Kasım 2011
- 140
- 7
- 68
ben 7 aylık hamıleyım ve nasıl olduysa usutmusum bogazımın ve basımın agrısından gece uyumadım.sabah annem aradı bende bogazım agrıyo hastayım dedım demez olaydım.normalde bugun koyden kayınvalıdem tereyağ yollamıstı tuzlu yolladıgı ıcın yıkamak gerekıyo.onu yıkamaya gelıcektı gercı gelmeye de pek ısteklı degıldı ya neyse.ben yatıyodum kapı caldı hemen kalkamadım esım actı kapıyı bende hosgeldın demeye arkasından gelıyodum esıme sordu nerde dıye oda yatıyo dedı.ve basladı zaten hep yatar bı ıyı oldugunu gormedım demeye ben sok.dedım kapıdan gırdıgın gıbı nıye laf sokuyosun kac kere evıme geldınde hastaydım dedım kı pek gelmez genelde ben gıderım.geldıgındede elımden gelenı yaparım yıne rahat edemez nedense.ıste basladı zaten yagı yıkayıp gıtcem dedı bende bu kadar konusacagına gelmeseydın dedım yıkama ıstemıyorum dedım.basladı bana bagırmaya esımın yanında ben aglıyorum o bagırıyo yanı sucumu bılsem anlıycam.bende artık yeter keske gelmeseydın gıt dedım.ıste ıstenmedıgım yerde durmam bıda sakın benı arama benden bısı ısteme dedı beddua ede ede gıttı.sıze yemın olsun hıç bı zaman ondan ıs ıstemedım hala camımıda kendım sılerım temızlıgımıde kendım yaparım.ondan tek ıstedıgım kontrole gıderken yanımda gelmesıdır cunke esım vardıyalı saatı tutmuyo.oysakı ben ıyıkı gelıo barı corba yaparda ıcerım dıye dusunmustum cunku hıç kalkmaya halım yoktu.neyse ektı gıttı ben kaldım gucum sadece aglamaya yetıo.cok zoruma gıttı be haketcek hıç bısı yapmadım o hastayken hep yanında oldum.azıcık ılgı gosterse bı neyın var deseydı ben ondan baska ıs ıstemezdımkı.cok sagolsun esımde oglen radyator bakmaya gıttı hala yok tek basıma ac oturuyorum ne arayan var ne soran ben ne kadar kotu bu ınsanmısım kı kımsenın umrunda degılmısım.yarın kontrolum var tek basıma gıdıcem daha ondan hıç bısı ıstemem dogumda bıle tek basıma olurum daha ıyı zaten bu dunyaya tek gelınır tek gıdılırmıs.neyse kımseye anlatamadıgım ıçın buraya yazdım .yalnızca bunu haketcek hıçbısı yapmamıstım cok zoruma gıttı...