Çok zoruma gitti....

bende ağlarım hemen hiçde sevmiyorum bende huyumu
küsmeyin ama tavırlı olun anlasın hatasını
ve daha sonra diyetisyene gitmesini isteyin şişman olamanı istemiyorum diyin

Söyleyis şekli çok yanlış ama belli ki kilo alma hızınız doğumda sizi ve bebeği etkiler diye korkmuş olabilir..stres aninda her insanın tepki verme şekli çok farklı malesef..Üzmeyin kendinizi hatasını telafi edecektir diye düşünüyorum.

Ayyy gerçekten üzüldüm sana. Ama niye hemen ağlıyorsunki. Bak eşin de aşırı kiloluymuş niye ağzının payını vermiyorsun. Kilona dikkat etsen senin için iyi olacak doktorda demiş zaten ama hamileyken boğaz tutmak zor geliyor. Bende çok kilo almıştım hamileyken.
Vallah eşim bana dese çok kilo aldın gibi şeyler hemen ağzına yapıştırıyorum lafımı dış görünüşüme laf edemez

Ağlamak yerine güzel bir cevap yapıştırsaydınız keşke.
Bazı insanları bazen kırmak gerekiyor yoksa kendilerini kusursuz sanıp sizi eleştirmeye başlıyorlar.

Kırılma noktasında ağlayacak gibi olunca aklına kötü şeyler getir.Dilini ısır.Gaddar ol.Sana öküzlük yapınca Laf sokarak karşılamak sinirlerine daha iyi gelir.

Esin kiloluymus seni bu hamilee halinle kiloyu elestiriyosa sende elestirseydin ne derdi sen kendini neden eziyosun ki? O sana bi laf söylerse sende bin laf sole.
Ben bile sinirlendim valla.. Bana da sunu bunu yeme diyorlar patliycaktim aayy çok sikildi yeter ya dedim sofranin icinde. Esimde bende cok sikildim diyor. Ama az kaldi Sabrediyorum. CoK sikildim bi doğsun herşeyi yiycem bakmiycam kiloya. Sende esini eleştir laf şöle.

Hiç üzmeyin kendinizi. Baştan da kilonuz öyle sağlıksız sayılacak bir kilo değilmiş manken olmasanız da, şimdi de tamam bir kaç kilo idealin üstünde almışsınız ama yine sağlıksız olacak kadar değil. Keşke herkes hep ideal kiloda yaşasa, sonra da hamileliğinde 9-12 kilo alıp hepsini çocuk doğar doğmaz iki haftada veriverse... Ama gerçek hayat böyle değil. Herkesin yapısı farklı. Kimisi aşırı yediği için ama kimisi de gayet normal yiyerek 30 kilo falan alıyor hamileliğinde. Öyle ki, onunla aynı şeyleri yiyen arkadaşı 15 kiloyla bitiriyor hamileliği. Eşiniz çok kırıcı davranış hem de kendisine hiç bakmadan. Madem utanacak sizden, bir kaç kilo yüzünden ya da biraz fazla soru sordunuz vs. diye, o zaman gelmesin de kontrollere falan. Yararından çok zararı oluyor. Kendisi obezken sizin kilonuza laf etmesi de bir garip...

Zaten hamilesin hassasın neden üstüne geliyorki.
Babanın hayrına yemiyosun herhalde.
İçinde bi can var bunun farkında mı?

kusura bakmada eşin tam kalas yanii hamilesiniz bu nasıl bi uslup üstelik dönüp kendine bi baksn bide aglayınca dayanamaması lazım gelip özür dilemeliydi tersliyo bide bence çokta bi kilon yok yanii bende 80 kiloyum keşke zayıf olsaydm ama yapck bişey yk daha 8+4 haftalık hamileym eşim de bu halimi seviyor önemli olan sağlıgımz kilo verilir.

130 kg olan bir insan
eşi hamile iken aldıgı kılolara laf etmemeli.

Kilonuza laf ettiyse siz de onun kilosuna laf edin de görsün bakalım. Duymayalı kendini brad pitt sanmış herhalde.

Eşiniz çok kaba davranmış...
Hamilelikte poğaça simit vb şeyler yenmesi pek doğru olmasa da ( faydası yok vücudumuza bol bol karbonhidrat sadece) size bunu öyle güzel,tatlı bir dille anlatacaktı ki hiç kızmayacaktınız...
Bunun dışında ideal kilonuzun üstünde bir kiloda hamile kaldıysanız siz bebeğiniz ve kendi sağlığınız için bu tür yiyecekleri tüketmeyin ve spor yapın, doğuma kadar hareketini kısmayan,spor salonunda form tutan pek çok anne adayı var. Tabi tehlikeli bir durum yoksa ve doktorunuz da onay veriyor ise...
Eşiniz doğru bir konuyu yanlış şekilde,kırıcı olarak ifade etmiş... Hiç üzülmeyin.Bebeğiniz ve sağlığınızla ilgilenin...

Ben hamile olucam eşim 130 kiloyken bana kilo lafı edecek ne ağlıcam valla açarım ağzımı. Sen önce kendin kilo verden başlarım Hadi ben bi kaç ay sonra doğurup bu kiloları vericem sen ne yapacaksın acabadan çıkarım. Herkes haddini bilmeli

Kıyamam ıkı canını bırden mı uzdu senın barısma hemen ... bır sure konusma bence

Ben olsam ben en azindan evladimi dogurcam diye kilo aldim, senin icinden de bi sey cikmayacak su haline bak dinime kufreden musluman olsa bari derdim sonra gizli gizli ağlardım

tam sopalık koca kişisi... hem hamile hem hormonlar tavanda birine denecek en son şey "son günlerde biraz K mı aldın sen "

Ve siz de bu öküzü baba yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…