Çok zoruma gitti....

Sanırım kendini George Coloney sanan bir kocanız var. Ayağını denk alsın size bunu yapmaya hakkı yok, konuşmayın yüzüne bakmayın yalvartın...Hamile bir kadına bunu nasıl yapar ya !!!!!!!!! oha.

Bence normale dön bebegn için abartmadan ye ıc ve eşine benmi hamileyim senmi zayıfla artık de . Diyene bak ya 130 kilo ne demek hiç aynaya bakma huyu yok heralde üzme kendini .

Yerinizde olsam bundan sonra o kilarini gozune gozune sokarim. Kimse koca totosuyla hamile bir kadinin kilosunu elestiremez.

Bir de kucuk bir tavsiye, hamileliginizde cogunlukla pogaca simit yiyorsaniz bebek icin faydali bir sey almayip aksina sirf kendi vucudunuz icin fazla kalori almis oluyorsunuz. Yemekleri mumkunse ekmeksiz tuketin. Hem kilo almamis hem de bebeginizi beslemis olursunuz.

bence kg sorun değil
başka bir şey kızıp ondan size tavır yapmış
eğer ki kg sorun olsa en başında bunu dile getirirdi
açık ve net şekilde sen neye kızdın diye sor
tavır yaparak vicdanını rahatlatırsın
gönlünü almasını sağlarsın
konuş ama mesafeli davran

Ben boyle durumlarda mankenle evlenseydin, standartlarina uygun biriyle evlenseydin diye dalga geçiyorum. Kilo problemim de yok. Saka yapiyor bazen esim. Ben azarlansam bu sekilde benim de zoruma giderdi esim 130 kg olsa kendine bak derdim. Ne kadar komik olmus 130 kg insanın karisinin kilosuna laf etmesi.

Eşimin yaptığı büyük kabalık yüz verme özür dileyene kadar. 130 kilo olup senin kılınan laf etmesine diyecek bir şey bulamadım. Yuh diyeyim geçeyim..

Resmen kasinmis adam.
Allah ne verdiyse saydirirdim ben olsam ki başka bir konuda yapmıştım sakasini bile yapamaz artık.
Hamilesin diye pasif kalmissin ,ah bu hormonlar.

Begenmediyse utandiysa konusmandan tavrindan almasaymis bogazinami yapistin beni al diye hayret birsey ya kusura bakma kocan okuz iyi bi burnundan getir hamile insan ne var 9ay sikamiyorlarmi dislerini ota b.a elestiri sanki herkes manken gibi hamile kalacak sanki herkes mukemmel olacak can getireceksin dunyaya boru degil o beden o hormonlar sekilden sekile geliyor acaba 3gun tahammul edebilirler mi ?elbette soruda sorucaksin yemeginide yiyeceksin dogumdan sonra vermez etmezsen o zaman elestirsin hamile insanada bu kadar okuzluk kusura bakma cok haksiz buldum kocani cokta sinirlendim.
Hic takilma ama tavrinida koy kendine gelsin oyle koydum karnina dogursun severim yok ole bi dunya hayatta hersey musterek bebek isteyen adam 9aykarisinin cok bakimli olamayacaginida kabul edecek desteginide verecek

Sizde onu taciz edin ,ne kadar kotu bir durum oldugunu anlasin ,
Esiniz malesef kendi durumunuj size yansitiyor ,

Yaşınız küçük de değilmiş.Hamileyken böyle kabalaşması çok daha sinir bozucu.O ne diyorsa sizde aynısını diyin.Bu kariyerle çok mu zor buldunuz eşinizi?Çocuk olunca bir güven geliyor adamlara.Benim eşimin gıkı çıkmıyor şimdi.Çocuk olsa neler yapar o da kim bilir,Nasıl güven gelir.Ağlayacak birşey yok bu eşinizin düşüncesizliği.

Bi kere karnında taşıdığın onun çocuğu el üstünde tutması lazım daha sen bişey istemeden onun seni hoş tutması gerekiyo. Ne kadar ayıp hamile bir kadını üzmek Tavrınızı koyun bidaha bişey diyemesin. Ya da bi ayna hediye edin.

Insani en hassas zamanda bile kiriyorlar yaaa sinir oluyorm.
Bende cok aldm ve boyum kisa
Suan kilo veryorm niyeyse 10 gunde 3 kg vermisim.
Bilerek deil ama demekki cocuk olsa onla ilglenrken falan vereblcm. Yani ne varki veremesekde insan esini her halinle kabul etmeli zaten saglk icin bile insan kilosuna dikkat eder hamilesn sonucta diyetmi yapicaksn cok sacmalams esnz. Uzulmeyn ya suan sizi anlyorm birde aglama isi bendede var hemde hormonlarda etkiliyor bosvern. Bebeginiz saglkli olsun kilolar verilir allahin izninle.

Çok afedersin ama kocan bi öküz!!! Hamılesın ayol. Benim de zoruma giderdi inan. Ama yapacak bi şey yok hatasını anlamasını beklemekten başka

Konuşmanın başından 185 boy 80 kilo kaslı maslı bir adam ki herhalde 7 aylık hamile karısının kilosuna bile tahammül edememiş dedim ama 130 u okuyunca bana bir gülme geldi

Ne ağlıyosun yaaaa o böyle deyince kahkahayla gülseymişsin. Sen gelmeden 5 dakika önce göbeğin geliyor eve ben sana bişey diyor muyumu haketmiş

Ben de niye küstum.farkli yerlerde disaridaydik.ayni anda eve geldik
Benimde yururken kasiklarim agirmisti .karnim da ac.bana yemek isitir misin dedim.ben de yeni geldim elinde telefon oyalaniyor.ben de dedim su an seninle esitmiyiz ...bana degiliz anladik biraz sus dedi.biraz zaman gecti yemek hazirliyorum dedi .istemem dedim.kendim hazirladim.yedim.konusmadim .

Sen misin diyen 2 gun konusmadim.geldi tis tis ozur dilemedi ama guya gonlumu aldi.erkek iste anlamiyorlar

Ben olsam ağlayacağıma, sen dön de bi aynaya bak derdim

O esnada diyemediniz bari biraz surat yapın, konu açılınca deyin bu lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…