- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi cancanguness
-
Dinime küfreden müslüman olsa bari dedim yani.
Ağlayacağına sen önce kendine bak ayı derdim ben
Begenmediyse utandiysa konusmandan tavrindan almasaymis bogazinami yapistin beni al diye hayret birsey ya kusura bakma kocan okuz iyi bi burnundan getir hamile insan ne var 9ay sikamiyorlarmi dislerini ota b.a elestiri sanki herkes manken gibi hamile kalacak sanki herkes mukemmel olacak can getireceksin dunyaya boru degil o beden o hormonlar sekilden sekile geliyor acaba 3gun tahammul edebilirler mi ?elbette soruda sorucaksin yemeginide yiyeceksin dogumdan sonra vermez etmezsen o zaman elestirsin hamile insanada bu kadar okuzluk kusura bakma cok haksiz buldum kocani cokta sinirlendim.Kızlar 7 aylık hamileyim. 70 kg ile hamile kaldım maalesef. Bu sürede 16 kg aldım. Cmt günü dr gittik eşimle genel kontroler için . Dr kg ile ilgili çok bir yorum yapmadı. Sadece son haftalarda dikkat etmemi. 2 kg fazla aldığımı söyledi. Bende dr bebekle ilgili sorular sordum aklıma gelenleri. Belki biraz fazla sordum bilmiyorum. Dr odasından çıktım. İğne olmam gerekiyordu beni ayrı bir yere alıp beklettiler. Eşim işlem sırasında bana bi ters davranmaya başladı ne olduğunu anlamadım. Sonra bana bütün gün yemek yiyorsun bak kaç kg olmuşsun şimdi eve gidelim yine poça simit yersin gibi bişeyler söyledi. Baya azarladı. Ben çok kötü oldum . Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Bu ağlama huyuma sinir oluyorum ama tutamadım. Kendimi çok kötü hissettim. Yanımdan çekti gitti. Neyse iğnemi oldum ben konuşmadım hiç O arada da kv kahvaltıya davet etmişti. Gittim ama çok kötüydüm. kv demde neşeli neşeli bişeyler anlatıyor kadının haberi yok. Bi sürü şey söylemişler.Ben kahvaltıda yemedim bişey. Eşim yesene deyip duruyor. Bende artık yemiyorum dedim. Yine ağlamaya başladım. Gerçekten sinirim boşaldI. Kv şaşırdı ne oldu falan dedi. Dedim böyle azar işitiyorum. Tabi o kızdı oğluna hamilesin tabi yiyeceksin falan die.Neyse kalktık bu sefer yolda sen beni annemin yanında nasıl rezil edersin die başladı. Özellikle yapmışım. Dr un yanında da çocuk çocuk konuşuyormuş. Heralde utandı benden. Ben bişey yapmadım.Bu arada eşim 130 kg bir insan . Her zaman kg problemi vardı. Ben daha önce çok zayıf olmama karşın bir gün bile onu kg için üzmedim. Çevremde akrabalarım bir çok kişi onu eleştirdi . Ben ona söylemedim bile. Bu arada benim konuşmalarımdan utanıyor. Ben kendini bilmez bir insan değilim. Şuan gerçekten herkesin bildiği çok iyi bir firmada iyi bir konumda çalışıyorum. Çok iyi bir kariyerim var. Ertesi gün benim gönlümü almaya çalışıyor.Güzel şeyler falan söylüyor ama çok kırıldım. Şuan bile yazarken gözlerim doluyor. Moralim çok bozuk bunu hak etmiyorum. Öyle bir dönemdeyim ki ne yapacağımı biledim.
Çok afedersin ama kocan bi öküz!!! Hamılesın ayol. Benim de zoruma giderdi inan. Ama yapacak bi şey yok hatasını anlamasını beklemekten başkaKızlar 7 aylık hamileyim. 70 kg ile hamile kaldım maalesef. Bu sürede 16 kg aldım. Cmt günü dr gittik eşimle genel kontroler için . Dr kg ile ilgili çok bir yorum yapmadı. Sadece son haftalarda dikkat etmemi. 2 kg fazla aldığımı söyledi. Bende dr bebekle ilgili sorular sordum aklıma gelenleri. Belki biraz fazla sordum bilmiyorum. Dr odasından çıktım. İğne olmam gerekiyordu beni ayrı bir yere alıp beklettiler. Eşim işlem sırasında bana bi ters davranmaya başladı ne olduğunu anlamadım. Sonra bana bütün gün yemek yiyorsun bak kaç kg olmuşsun şimdi eve gidelim yine poça simit yersin gibi bişeyler söyledi. Baya azarladı. Ben çok kötü oldum . Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Bu ağlama huyuma sinir oluyorum ama tutamadım. Kendimi çok kötü hissettim. Yanımdan çekti gitti. Neyse iğnemi oldum ben konuşmadım hiç O arada da kv kahvaltıya davet etmişti. Gittim ama çok kötüydüm. kv demde neşeli neşeli bişeyler anlatıyor kadının haberi yok. Bi sürü şey söylemişler.Ben kahvaltıda yemedim bişey. Eşim yesene deyip duruyor. Bende artık yemiyorum dedim. Yine ağlamaya başladım. Gerçekten sinirim boşaldI. Kv şaşırdı ne oldu falan dedi. Dedim böyle azar işitiyorum. Tabi o kızdı oğluna hamilesin tabi yiyeceksin falan die.Neyse kalktık bu sefer yolda sen beni annemin yanında nasıl rezil edersin die başladı. Özellikle yapmışım. Dr un yanında da çocuk çocuk konuşuyormuş. Heralde utandı benden. Ben bişey yapmadım.Bu arada eşim 130 kg bir insan . Her zaman kg problemi vardı. Ben daha önce çok zayıf olmama karşın bir gün bile onu kg için üzmedim. Çevremde akrabalarım bir çok kişi onu eleştirdi . Ben ona söylemedim bile. Bu arada benim konuşmalarımdan utanıyor. Ben kendini bilmez bir insan değilim. Şuan gerçekten herkesin bildiği çok iyi bir firmada iyi bir konumda çalışıyorum. Çok iyi bir kariyerim var. Ertesi gün benim gönlümü almaya çalışıyor.Güzel şeyler falan söylüyor ama çok kırıldım. Şuan bile yazarken gözlerim doluyor. Moralim çok bozuk bunu hak etmiyorum. Öyle bir dönemdeyim ki ne yapacağımı biledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?