- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Selam arkadaslar
Pazar gunu kvleri sabah kahvaltisina cagirdim. Kv gelirken bir tabaga cokelekte koymus. bu cokelekten kp harici kimse yemedi.
Dun cokelek kotu olmasin diye kvlere tekrar cikardim ki dokulup ziyan olmasin.
Kapiya vurdum kimse acmadi bende kapinin onune koydum ki eve indirirsem yine unuturum ve cope gider dusuncesiyle...
Saat 11 siralarinda kv geldi."Ne o koskoca eve sigdiramadin mi,derdin ne"gibi surati bes karis konusmaya basladi.bende dokulmesini istemedigimi dile getirdim ama soylendi durdu sonrada kapiyi vurup cikti. Disarda gordu ne konustu ne bisey yapti. Esimle konustuk ilk kelimesi bana "yukari cikmadin mi" demek oldu. Ne zaman kv ile sorun olsa aramizda esim arar ve bu soruyu sorar. Bende hayir dedim ve aksam eve geldiginde esimin teline baktim ki bizden cikar cikmaz esimi aramis.... Hey allahim ya....
Allahtan esimde artik ailesinin sadece huzurumuzu bozmak icin ugrastigini bildiginden bana hic birsey demedi. Cunku ilk evlendigimizde esimle bu yuzden cok kavga ederdik....
Anlamiyorum gelinle en kucuk problemi bile ne dusunerek hemen ogluna yetistirir su kv de....
bence yaptığınız hoş olmamış. banada kaynanam ve kendı annem bı suru şey getırır. yenmeyınce dolapta bozulur bende kımse görmeden atarım. tamam atılması gunah ama diğer turlusu iade etmek olur kı doğru olmaz. üstelık kapının önüne bırakmak ne demek...ayıp geldı bana yaptığın cnm
neden kapının önüne koydun ki madem
kim olsa yanlış anlar
hoş bi davranış olmamış
keşke dökseydin
Ne bileyim boyle yapacagini.... Sonrasinda pisman oldum ama be ise yarar keske dokseydim....
Sunu da belirtmek isterim ki gecende eltim kivircik almis kendilerine kvde de cope dokulmesin diye almis evine cikarmis ki eltim evde yokken.
Yiyecegi dokulmesine cok karsi olduklari icin cokelegi cikardim ama keske yapmasaydim....
benim kv dede herşeyi oğluna yetiştirir.günde 10kere konuşurlar.her adım adımdan haberi olur kendisinin.bu modelelr böyle .yapacak bişey yok.
ancak sizin yaptığınız davranış banada pek hoş gelmedi.banada oluyor böyle şeyler.bazen buzluğa atarım başka bişeyde değerlendiriim bazende atarım.sizin yerinizde olsam en azından kapıya koymazdım evde olduklarında tekrar götürürdüm.
ben kv deye böyle birşey yapsam önce annemleri sonra kendi sülallesini arar beni şikayet ederdi:)
Kayinvalideniz kizmakta hakli. Cok ayip etmissiniz. Geri götürdügünüz yetmezmis gibi bir de kapisinin önüne birakmissiniz. Cökelekle (lor peyniri de deniyor) coban salata yapabilirdiniz , börek pogaca yapabilirdiniz, tavada gözleme falan yapabilirdiniz. Hic birsey yapmasaniz da hatta kayinvalidenize gicik bile olsaniz farkettirmeden atardiniz dökerdiniz. Esinizle ve kayinvalidenizle hic yüzünden aranizi bozmussunuz.
Kayinvalideniz nasildir, iyimidir kötümüdür bilmem ama bu olayda yanlis yapan sizsiniz.
bendece getirdiği şeyi geri çıkarmanız hiç hoş olmamış.. hele hele kapının önüne koymanız... ben olsam bende bozulurum... kv oğlunu araması sölemesi hoş değil tabi ama siz de çok ayıp etmişsiniz bence :26:
İnanin ki gic sizin dusundugunuz gozle bakmadim olaya.... Cunku onlarda benim cikardigim biseyi yenmiyorsa kapimin onune koyarlar ve ben hic bir zaman boyle kotu dusunmemisimdir....
Sut alirlar ihtiyaclari kadarini kullanirlar ertesi sabah bakarim ki kapimin onunde acilmis yarisi dolu sut ...
Yani anlatmak istedigim boyle seyleri kvler cok yapiyor ben de hic gocunmadim bu zamans kadar ancak dokulmesini istemedigim bi seyi cikarmam problem oldu....
Bu arada esime de soylemistim zaten cokelek dokulecek en azindan annenlere cikaralim diye o da tamam demisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?