- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
artık olan olmuş..burda sadece sen hatalı değilsin..kayınvalidende olanı biteni eşine anlatmakla hatalı..ki onun hatası daha büyük..
bunuda açıkca kayınvalidene söyle..ben yanlış anlaşıldığım için üzüldüm ..kapıya koymakta hiçbir art niyetim yoktu..yanlış anlayacağınızı düşünemedim..kusura bakma dersin..ama bunu hemen eşime telefon açıp anlatmanıda sana hiç yakıştıramadım ..allaha şükürki anlayışlı ve beni çok seven bir eşim varda hak veriyor bana..başka bir erkek olsa yanlış anlayıp karısıyla arasını bile bozabilirdi sırf bu yüzden..o yüzden hiç hoş bir durum değil dersin..
böylece hem üstü kapalı özürdilemiş olursun..hem kendini savunmuş olursun..hem kırmadan kayınvalidenin hatasını söylemiş olursun..hem kocanın sana hak verdiğini ve herzaman sana karşı anlayışlı olduğunuda belirtmiş olursun..
yani bir taşta 5 kuş vurmuş olursun şeker :))
bence fırsatları değerlendir..ve bu durumu kendi lehine çek..
Allah razi olsun.
Kv ye anlatmaya calistim ama o sadece anlamak istedigini anlayanlardan.
Esimi arama konusunda cok guzel bir fikir sunmussun bunu yapacagim.
Sizin gibi yikici degilde yapici yorum yapan arkadaslarda olmasa....
Diger konularimda da belirttigim gibi yapici ve gormedigimiz hatalarimizi bize gostererek dogruyu gormemizi ve hatamizi anlamamizi saglayan arkadaslardan Rabbim binlerce kez razi olsun....
kusura bakmayin
kadin yine iyiymis
ben olsam suratinazda paralardim
ne o öyle
afedersiniz ama köpegin önüne kemik koyar gibi
ne bicim bir davranis bu
aman hep gelinler hatali aman bir firsat bulmasinlar aninda gambazlarlar ogulcuklarina benim gorumcenin tekine arkadasi bizde ordaydik adagi varmis hayvanin bacak kismini Verdi kemikli gorumcem resmen burun kivirdi ve kesinlikle biliyor bizim kemikli et yemedigimizi kayinvalideye birsey dedi hemen bana Verdi al bunu yersiniz kv biliyor kemikli et yemedigimizi esiminde benimde ama sirf kzi burun kivirdi eee need olsa Adak cope giderse kizi vebal odemesin biz atarsak bize gunah yazilsin ana kiz planlari bu iclerini biliyorum artik benimgibi gelin bulmuslar hic sesimi cikarmadim sonucda Adak icimede sinmedi birsey desem almasam cope gidecek aklima yasli bi amca var fakir sak diye o geldi aklima aldim eve gecerken verdim adamcigaz dua etti bari sevaba girdim kizdigim konu ise boyle yapmalari terbiyesizlikden baska birsey degil ayni hareketi ben yapsaydim kdvli anlatirlardi ogulcuklarina bosver canim ya salla gitsin zaten konu kapi onune koyman degil elinlede verseydin ayni sey olurdu maksat gelinin acigini yakalamak
Yahu evli barklı kocaman kadınsın ,
çocuk değilsin ki ,hareketkerin nereye gider sonucu ne olur önceden tahlil edebilirsin ,
Sende biraz empati eksikliği var belli ,kayınvaliden eşin iyi sabrediyor ...
Hem kel hem hodulsun ,sorunu yaratan sensin ,derdim var diyip yazanda sensin
Bence kayınvaliden yazsın ,gelinim götürdüğüm çökeleği bile eve sığdıramıyor bize ne yapıcaz allah eline düşürmesin diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?