- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Belli ki kötü niyetli yapmamışsın ama yaptıgın yanlış anlaşılmaya çok açık bi hareket :/
bence malzeme vereceğine at çöpe çökeleği...
canım burda birçok arkadaşın yazdığı gibi düşünüyorum kapıya götürüp bırakacağına çöpe atsaydın daha iyibende birine bir şey götürsen aynı şeyi yapsa kırılırım neolacak bir tabak çökelek dursaydı dolapta yada götürdün evde yoklar geri getirir sonra ( anne bizde yenmiyor bozulmasın diye getirdim ) deseydin bence bu kadar bozulmazdı kv.
kapiya goturup birakmamn hos olmamis ama kaynananda cok abartmis ne hemen esini ariyorki.cokelek cope atilirmi ya her turlu kullanilir bence erite bilirdin pogaca borek yapabilirdin yazik gunah
aaa benim kayınvalidem asla ama asla eşimin yanında surat yapmaz laf sokar gülerek zaten ne eşim ne kardeşleri ne kayınpeder anlamaz..saf saf bakıp gülerler..Bende onun tekniği uyguluyorum bazengülerek lafımı söylüyorum sonra aa alındın mı diyorum hahahha arada valla Allah da biliyor ya kötü olasım geliyor hehhehe
Ama ne yazık ki çoğu zaman susan ben oluyorum olmak zorunda oluyorum..
Esim zaten biliyordu cikaracagimi...
Sonucta 3 yillik gelinim ve onlar benim cikardiklarimi ya da onlara lazim olan birseyi cikardiimda ertesi gun kapimin onune kullandiklari ya da yedikleri kadarini koyuyorlar ben hicbir zaman sorun etmedim cunku o kadar alt niyetli dusunmedim. Eltim 13 yillik gelinleri ona da ayni sekildeler....
İlk defa boyle bisey yaptim ki keske yapmaz olaydim....
Bu da bana ders olsun...
eşin takmadıysa sende takma hiç birşey olmamış gibi devam et
Bizimkisi hem surat yapar hem laf sokar.... Kendini acindirmaya da bayilir...
siz de kapının önüne bir şeyler koyma olayı sürekli var anlaşılan..eltin,sen...
böyle bir şey kapımda görsem direkt çöpe gider pis yere koyulan tabak,üzerine uçuşan toz ve pislikler...
akıllara zarar...kayınvalidende alışık bence kapı önüne koyulanlara da sizin alışık olduğunuz ve normal karşıladığınız gibi
sırf gıcıklık olsun diye yapmış, takılmamıştır toza ,pisliğe ne de olsa aile geleneği.
Yapar ama eşimin yanında inceden =))) Eşime her zaman kendini savunacak bahaneler sunar..Benim ki de ilk 2 sene çok bayılırdı artık bayılmıyor ama..Ben açıkcası şuna bağlıyorum oğluma bal verdikten ( 3,5 aylıkken ) alerji yaptıktan sonra benim dilim çok uzadı gerçekten uzadı baş edemeyince de bir de artık yaptıklarını eşimin yanında da söyleyince baktı olmayacak vazgeçti gibi geliyor..Bilemem tabi herkesin günahı kendi boynuna..
yinede şaşırdım daha yeni evli sayılırsın ben o hareketi yeni gelinken yapsam epey huzur kalmazdı, aynen senin kaynana gibi eşimi üstüme salardı , idare etmez kaynana yıllar sonra eşim annesinin niyetini anladı şimdi pek tınlamıyor oda bıktı da ondan,
ama p
hepsi aşağı yukarı aynı,huzur bozmayı seviyorlar
kusura bakmayin
kadin yine iyiymis
ben olsam suratinazda paralardim
ne o öyle
afedersiniz ama köpegin önüne kemik koyar gibi
ne bicim bir davranis bu
Bekarken ogullari gece yarilarina kadar fink atarlar evlenince de yani baslarinda olmasini isterler....
Allah im bizde kv olacagiz nasip edersen sen bizi kvlerimiz gibi olmaktan koru....
niyetiniz iyide olsa kapıya bırakmanız hiççç hoş olmamış,aynı şeyi kayınvalidem bana yapsa kıyametleri bende kopartırım..
çökelek bende sevmem ama sürekli kayınvalidem banada gönderir,yemiyorsan çöpe at ama kapısına koyma
sana tavsiyem,çökelek sündüğü için çok güzel börek oluyor
bi börek yap al tepsiye akşam çık kaynana beraber çay için,
empati yapın hayatınızda,bakın herşey dahada güzel oluyor
Kv surekli yapiyor ayni seyi.....
Kv surekli yapiyor ayni seyi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?