cokelek ve kaynanam

Belli ki kötü niyetli yapmamışsın ama yaptıgın yanlış anlaşılmaya çok açık bi hareket :/

Haklisin...

bence malzeme vereceğine at çöpe çökeleği...

Bir daha asla...

kapiya goturup birakmamn hos olmamis ama kaynananda cok abartmis ne hemen esini ariyorki.cokelek cope atilirmi ya her turlu kullanilir bence erite bilirdin pogaca borek yapabilirdin yazik gunah

Esimde bende diyette oldugumuz icin pogaca felan.... Ki esim peynir hastasidir ama cokelegi hicbir sekilde begenmedi ben zaten sevmem. O zaman annenlere cikarayim dedim o da tamam dedi...

Bizimkisi hem surat yapar hem laf sokar.... Kendini acindirmaya da bayilir...

Minik yaramaz, zaten çok iyi ilişkileriniz yok binadakilerle
Kapıya bırakmak ta hoş olmamış
Madem kimse yok, tekrar evinize götürseydiniz keşke
Gerek olursa tekrar, eşinizden rica etseniz o annesine 'anne biz yemiyoruz, ziyan olmasın ' diyerek verebilirdi.

Ben bazı şeyleri tüketemesem bile börek yapıyorum, yeniyo

ama şimdi ayıp olmuş kapıya koyman yani..

aaa o zaman boş ver neyi yanlış anlamış o zaman aynısını kendisi de yapıyormuş demek ki o art niyetli olarak kapının önüne koyuyormuş

takma o zaman bir şey getirirse yenmezse dök gitsin

Bizimkisi hem surat yapar hem laf sokar.... Kendini acindirmaya da bayilir...

Yapar ama eşimin yanında inceden =))) Eşime her zaman kendini savunacak bahaneler sunar..Benim ki de ilk 2 sene çok bayılırdı artık bayılmıyor ama..Ben açıkcası şuna bağlıyorum oğluma bal verdikten ( 3,5 aylıkken ) alerji yaptıktan sonra benim dilim çok uzadı gerçekten uzadı baş edemeyince de bir de artık yaptıklarını eşimin yanında da söyleyince baktı olmayacak vazgeçti gibi geliyor..Bilemem tabi herkesin günahı kendi boynuna..

siz de kapının önüne bir şeyler koyma olayı sürekli var anlaşılan..eltin,sen...
böyle bir şey kapımda görsem direkt çöpe gider pis yere koyulan tabak,üzerine uçuşan toz ve pislikler...
akıllara zarar...kayınvalidende alışık bence kapı önüne koyulanlara da sizin alışık olduğunuz ve normal karşıladığınız gibi
sırf gıcıklık olsun diye yapmış, takılmamıştır toza ,pisliğe ne de olsa aile geleneği.

Aynen katiliyorum ......

yinede şaşırdım daha yeni evli sayılırsın ben o hareketi yeni gelinken yapsam epey huzur kalmazdı, aynen senin kaynana gibi eşimi üstüme salardı , idare etmez kaynana yıllar sonra eşim annesinin niyetini anladı şimdi pek tınlamıyor oda bıktı da ondan,
ama p
hepsi aşağı yukarı aynı,huzur bozmayı seviyorlar

kusura bakmayin
kadin yine iyiymis
ben olsam suratinazda paralardim
ne o öyle
afedersiniz ama köpegin önüne kemik koyar gibi
ne bicim bir davranis bu

Bekarken ogullari gece yarilarina kadar fink atarlar evlenince de yani baslarinda olmasini isterler....

Allah im bizde kv olacagiz nasip edersen sen bizi kvlerimiz gibi olmaktan koru....

niyetiniz iyide olsa kapıya bırakmanız hiççç hoş olmamış,aynı şeyi kayınvalidem bana yapsa kıyametleri bende kopartırım..

çökelek bende sevmem ama sürekli kayınvalidem banada gönderir,yemiyorsan çöpe at ama kapısına koyma

sana tavsiyem,çökelek sündüğü için çok güzel börek oluyor

bi börek yap al tepsiye akşam çık kaynana beraber çay için,

empati yapın hayatınızda,bakın herşey dahada güzel oluyor

İstedigi kadar esime benim hakkimda bisey soylesin artik esim farkinds. Bu bolayda da esim benim alt niyetli olmadigimi biliyor.

Yeni evli sayilirim ama cok cektim kv yuzunden. Annem bile beni taniyamiyor se boyle degildin diyor cunku beni cok yiprattilar.
Onlarin yuzunden saglikli dusunemez oldum.
Ben bile bu ben miyim diyebiliyorum cunku hayatta yapamayacagim hal ve hareketleri yapiyorum ya da yapmak zorunda birakiliyorum...

Allah nasip ederse esimlr niyetimiz ev alip tasinmak. Yakin olup kotu olacagimiza uzak olup iyi oluruz diyoruz...

kusura bakmayin
kadin yine iyiymis
ben olsam suratinazda paralardim
ne o öyle
afedersiniz ama köpegin önüne kemik koyar gibi
ne bicim bir davranis bu

Demek ki o bizi hep oyle goruyor....

artık olan olmuş..burda sadece sen hatalı değilsin..kayınvalidende olanı biteni eşine anlatmakla hatalı..ki onun hatası daha büyük..

bunuda açıkca kayınvalidene söyle..ben yanlış anlaşıldığım için üzüldüm ..kapıya koymakta hiçbir art niyetim yoktu..yanlış anlayacağınızı düşünemedim..kusura bakma dersin..ama bunu hemen eşime telefon açıp anlatmanıda sana hiç yakıştıramadım ..allaha şükürki anlayışlı ve beni çok seven bir eşim varda hak veriyor bana..başka bir erkek olsa yanlış anlayıp karısıyla arasını bile bozabilirdi sırf bu yüzden..o yüzden hiç hoş bir durum değil dersin..

böylece hem üstü kapalı özürdilemiş olursun..hem kendini savunmuş olursun..hem kırmadan kayınvalidenin hatasını söylemiş olursun..hem kocanın sana hak verdiğini ve herzaman sana karşı anlayışlı olduğunuda belirtmiş olursun..

yani bir taşta 5 kuş vurmuş olursun şeker :))

bence fırsatları değerlendir..ve bu durumu kendi lehine çek..

Bekarken ogullari gece yarilarina kadar fink atarlar evlenince de yani baslarinda olmasini isterler....

Allah im bizde kv olacagiz nasip edersen sen bizi kvlerimiz gibi olmaktan koru....

Aynen öyle canım..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah..

Kv surekli yapiyor ayni seyi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…