cokelek ve kaynanam

kaynanan haklı bu durumda...
elle tutulur en ufak bi haklı yanı yok kapıya bırakmanın...

ufak ilçelerde evler müstakil yapıdadır ve kapı ,önüne sağınmış süt ,su konur ,önü genelde çimen ve havlusu büyük bahçesi büyük
herkes apartmanda ve sıkı disipline bağlı apartmam kurallar hakim değil bahçeden toplanan ürünler bu yörelerde kapının ,önüne konur konu komşuuya dağıtılır mesela zeytin ,şeftali,erik,yeni dünya bu ürünlere biz para vermeyiz .hepsini yiyemediğimiz için komşulara dağtırız bende kapı önüne koymuşumdur , şehirde olanlar hayat heryerde aynı sanıyorlar herhalde blraz çıkın gezin doğaya,köy evlerine

imkanınız varsa kedi veya kuş gibi hayvanlarada verebilirdiniz hem ziyan olmaz hemde kv ile aranız açılmazdı mesela ben bayat ekmekleri kurutup köye göderiyorum bazende ıslatıp kuşlara döküyom onlarda afiyetle yerler

Valla ben bahce icinde büyüm, tamam büyüksehir ama amcamlarla aynı bahcede otururduk. Kimse kimsenin kapısının önüne süt müt bırakmadı. Kapı calınır yoksa da sonra getirilir bu telaş neden?

Kv herşeyi oğluna yetiştirme konusunda haksız tabi ilk önce arayıp eşinizi doldurma ihtimali yüksek size kendinizi savunma hakkı tanımaz ama keşke eve tekrar götürseydiniz kapıyı konulcak bir şey değil yemek eşya falan olsa neyse derim .

Ben burda sizi haksiz gordum. Kapinin onune birakilmasi hic hos olmamis. Annem bile yapsa kizarim ben. Kizilacak bir sey bana gore.

öyle artan çökelek olunca içine maydanoz doğrayın ince ince, bir tane de yumurta kırıp karıştırın. o bulamacı ince dilimlenmiş ekmeklerin üzerine kalınca sürün ve fırına verin. ikindi vakti ya komşunuzu çağırın ya çocuğunuzu alın, yanına da çay demleyin ohh miss :))) eve getirilen şey geri götürülür mü yahu :))

amannn kv ye gorede normal hareketlermis bunlar :44: okumamistim konu sahibi arkadasim kusura bakmayasin...

o zaman pek bi gariplik yok bu harekette, madem kapi onune koymak sizin orda adetten

kv kendine baksin ya, ayni seyi yapmasin o zaman...dogrusunu o yapsinda gelinide aynisini yapsin..

ne demisler on tekerlek nereye, arka tekerlek oraya

Yanlış yapmışın ama canım. Çöpe dök, başkasına ve ama tekrar geri götürmemeliydin, heleki birde kapıya bırakıp inmişsin.

canım keşke dökseydın de tekrar götürmeseydin yanlış anlamış olabilir.kapı önüne koymuşsun toz olur bişey kaçar içne.kadın da büyü mü yaptım sanki der içinden ne kadar kavga gürltü olursa olsun canım sana ıkramda bulunmuş.keşke o çökelek tagabına başka bısey koyup götrseydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…