çokk bunaldım hayat bana karşı sanki çok acımasız

yoruldum öyle yoruldumki kimse anlamıyor beni 2 ci kez boşanıyorum atlatamıyorum bazı şeyleri bana akıl verin ne olur hadi birinci evlilik olmadı yürümedi 2 ci evlilik en büyük hatam oldu yediremiyorum kendime nasıl yaptım nasıl inandım nasıl hayatımı mahvetti

Evet herkes çok mutlu bende öyle düşünüyorum bazen ama öyle değil tabi herkesin sorunları var is bizde bitiyo. Ne istiyorsun peki hayatta?

herşey senin başına gelmiyor.
gördüğün insanlar da sandığın kadar mutlu değil.
sadece olumsuzluklara rağmen yaşamayı seviyorlar ve tadını çıkartıyorlar.
bu kadar.

hasta manyak şizofren ne desem benimde hayatımı mahvetti hep korkardım evlenmekten ya tekrar ayrılık olur diye onada söyledim bak ikimiznde ikinci evliliği ben bidaha ayrılık olursa dayanamam kendimi yeni topladım bana güven ben sni ölene kadar kefenimsin diyordu ne oldu 7 ayda hayatımı kararttı mahvetti bide kaçarak evlendm onunla ailemi arkama aldım sonuç koskaca yalanlar

Herkesin kendine göre küçük de olsa sorunu var.
Hiçbir hayat dışarıdan göründüğü gibi değil.
Senin sorunun bana göre küçük gelir benimki sana

Canim mutsuzsan bitmesi en doğrusu. Kimseyi takma dinleme önemli olan sensin.
evet ama oturmuş olduğumuz yer küçük gerçi bana bişey diyen yok herkes eşimin nasıl biri olduğunu biliyor herkes normal değil diyorlar ona ama işte ben nasıl kör oldum anlamadım

doğrudur kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez

Artı başına o kadar büyük bir şey gelir ki şu an üzüldüğün şey saçma sapan gelir.
Sağlığın yerindeyse ve ailen yanındaysa ve sağlıklılarsa en büyük sorunların üstesinden gelirsin.

hayattan bişey istemedm sadece huzurlu bir yuvam olsun dedim onuda bana çok gördü
İkinci evliliğin ve ayrılıyorsun doğru mu neler yaptı peki sana şiddet mi aldatma mi? Evlilikte mantıklı davranmak gerek önce asik olup da hiçbişeyi gözün gormeyince sonuçları da kötü oluyo Allah yardımcın olsun canım insanoğlu nelere dayanmıyor ki sabret

şizofrenmiydi neydi anlamadım öz ve öz yeğenimle ilişkim olduünu söyledi bana ablamın oğlu ile düşünebiliyormusun

in
inşallah ailem yanımda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…