Allah daha beterinden saklasın.Yaşadıklarından ders çıkarıp kimseye kolay inanmazsın bundan böyle.Çünkü insan ne yaparsa kendine yapar.herşeyi sanki ben yaşıyorum herşey benim başıma geliyor sanki dışarda insanlara bakıyorum ne kadarda mutlular
hayattan bişey istemedm sadece huzurlu bir yuvam olsun dedim onuda bana çok gördüEvet herkes çok mutlu bende öyle düşünüyorum bazen ama öyle değil tabi herkesin sorunları var is bizde bitiyo. Ne istiyorsun peki hayatta?
aynen öyle mevlam düşmanıma yaşatmasın inş.Allah daha beterinden saklasın.Yaşadıklarından ders çıkarıp kimseye kolay inanmazsın bundan böyle.Çünkü insan ne yaparsa kendine yapar.
evet ama en öyle olamıyorumki nasıl olcam öyleherşey senin başına gelmiyor.
gördüğün insanlar da sandığın kadar mutlu değil.
sadece olumsuzluklara rağmen yaşamayı seviyorlar ve tadını çıkartıyorlar.
bu kadar.
doğrudur kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezHerkesin kendine göre küçük de olsa sorunu var.
Hiçbir hayat dışarıdan göründüğü gibi değil.
Senin sorunun bana göre küçük gelir benimki sana
evet ama oturmuş olduğumuz yer küçük gerçi bana bişey diyen yok herkes eşimin nasıl biri olduğunu biliyor herkes normal değil diyorlar ona ama işte ben nasıl kör oldum anlamadımCanim mutsuzsan bitmesi en doğrusu. Kimseyi takma dinleme önemli olan sensin.
doğrudur kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
evet ama en öyle olamıyorumki nasıl olcam öyle
Bazen insanın basireti bağlanır. Sen kendini düşün;-)evet ama oturmuş olduğumuz yer küçük gerçi bana bişey diyen yok herkes eşimin nasıl biri olduğunu biliyor herkes normal değil diyorlar ona ama işte ben nasıl kör oldum anlamadım
İkinci evliliğin ve ayrılıyorsun doğru mu neler yaptı peki sana şiddet mi aldatma mi? Evlilikte mantıklı davranmak gerek önce asik olup da hiçbişeyi gözün gormeyince sonuçları da kötü oluyo Allah yardımcın olsun canım insanoğlu nelere dayanmıyor ki sabrethayattan bişey istemedm sadece huzurlu bir yuvam olsun dedim onuda bana çok gördü
şizofrenmiydi neydi anlamadım öz ve öz yeğenimle ilişkim olduünu söyledi bana ablamın oğlu ile düşünebiliyormusunİkinci evliliğin ve ayrılıyorsun doğru mu neler yaptı peki sana şiddet mi aldatma mi? Evlilikte mantıklı davranmak gerek önce asik olup da hiçbişeyi gözün gormeyince sonuçları da kötü oluyo Allah yardımcın olsun canım insanoğlu nelere dayanmıyor ki sabret
evetBazen insanın basireti bağlanır. Sen kendini düşün;-)
inşallah ailem yanımda çok şükürArtı başına o kadar büyük bir şey gelir ki şu an üzüldüğün şey saçma sapan gelir.
Sağlığın yerindeyse ve ailen yanındaysa ve sağlıklılarsa en büyük sorunların üstesinden gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?