çokk bunaldımm yardımınıza ihtiyacım var :(

Canım esin keskinle cimriliğin üst limitinde aynı benim eşim gibi 6 senelik evliyim inan çok zor ben çok hatalar yaptım sen yapma 1. Si sende çalışıyorsun gücünün farkına var 2. O erkek ve eve bakmakla yükümlü olan o 3. Su maaşını verme biraz diren sen bi kazak alırken izin almicaksin alma yani eğer birşey derse kendi maaşımla alıyorum diyip haddini bildir ben ne hata yaptım diye sorarsan evde huzursuzluk çıkmasın diye hep sesiz kaldım her geçen gün seviye artı ve dahada cimri oldu ve kontrol manyağı sürekli beni takip ediyo market fislerini istemeye başladı benden doğum yaptım evdeyken kavga ettik senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum ben ne dersem o dedi sesiz kalma ve huzursuzluk çıkmasın diye güçsüz durma

Gücsuz degilim aksine.kendime guvenim cok ailemede ayni.sekilde hep destekcim ailem ama ben boyle olsun istemedim hayal kirikligi yasadim diyebilirim simdi ne yapsam duzelmicekmis gibi geliyo 3 ayda bu kadar bunaldiysam hep boyle olursa naparim diye dusunuyorum

Bence ailenizi eve çağırın. Onlar peteği açsınlar, beraber dışarıda yemek yemeye gidin. Belki görür de ailenizden azıcık örnek alır.

Kirayı siz veriyorsunuz. Ödemeleri siz yapıyorsunuz? Eşiniz ne yapıyor kendi maaşını?

O almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyoki

adamın psikolojisi bozuk resmen..

O almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyoki

6 binle petek kapatıp sizi kısıtlıyorsa vah vah .. Açık açık konuşun bence ben kendimi cimri sanırdım şuan olmadığımı anladım :))

Ben bu kaloriferi düsük derecede yakma olayini hem gecmiste hem de gecenlerde bikere yasadim.O gece ,komsulara dinlemelik kavga oldu evde.Sen beni elimin maasiyla süründüruyorsun diye bagiriyordum en son hatirladigim.Gercekten cok sinir bozucu.Eger isyan bayraklarini acmazsaniz inanin cok çekersiniz. Sizin aldiginiz o evde kalin giyin cevabini benim de cok almisligim var.Bana kendi maasimi harcatmayacak adami bocek gibi ezesim gelir.Üzgunüm

Hayir konusmadim daha dogrusu ben tavirliyim 2 gundur neyin var dedi anlatmadim bende bisey demedim yani
Sorduysa anlat yoksa olay git gide büyür, haklı iken haksız duruma düşersin. Olayın sıcağına ses tonunu yükseltmeden ne kadar kırıldığını, üzüldüğünü anlat anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…