- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
Canım esin keskinle cimriliğin üst limitinde aynı benim eşim gibi 6 senelik evliyim inan çok zor ben çok hatalar yaptım sen yapma 1. Si sende çalışıyorsun gücünün farkına var 2. O erkek ve eve bakmakla yükümlü olan o 3. Su maaşını verme biraz diren sen bi kazak alırken izin almicaksin alma yani eğer birşey derse kendi maaşımla alıyorum diyip haddini bildir ben ne hata yaptım diye sorarsan evde huzursuzluk çıkmasın diye hep sesiz kaldım her geçen gün seviye artı ve dahada cimri oldu ve kontrol manyağı sürekli beni takip ediyo market fislerini istemeye başladı benden doğum yaptım evdeyken kavga ettik senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum ben ne dersem o dedi sesiz kalma ve huzursuzluk çıkmasın diye güçsüz durmaSelam hanımlar
Size birşey danışmak i,stiyorum ne olur yardımcı olun çok bunaldım
Ben 3 aylık evliyim daha çok yeniyiz ve borçsuz evlendik çok sükür ikimzde çalışıyoruz durumumuz çok iyi değil ama bize yetiyo ki zaten daha çok yeni evliyiz. Benim derdim şu eşim çok cimri oldu evlenmeden önce gayet iyidi ki ben cimri insandan nefret ederim azıcık hissetmiş olsam evlilik için biraz daha beklerdim. Ama nişanlılık döneminde böyle değildi. ne istesem zor geçiniyoruz zaten der bana. Ben çalışan bi insanım ona rağmen asla evimin işini yemeğimi boşlayan biri de değilim ama maaşımla yapıcağım harcamama bile izin vermiyo alışveriş yapıcam eksiklerim var ben biraz para ayırıcam maaşımdan dedim ve hiç beklemediğim bi tepki aldım hayır dedi bana zaten toparlayamıyoruz senin paran benim param mı var dedi şok oldum ben alışık değilim böyle şeylere. ortak maaşımız faturalar kira falan derken ödemeleri beraber yaparız. evlendiğimden beri belki 1 belki 2 kere yemek yedik dışarda oda özel biyer falan değil normal fastfood yemek yani gözüm yüksekllerde değil asla ama insan değişiklik istiyo bazen yemek için değil sadece değişiklik olsun diye dışarda yemek istiyo geçenlerde işten çıktık dedim ki bugün dışarda yiyelim değişiklik olur dedim ne gerek var dedi bende bugün yorgunum hiç yemek yapmak istemiyo canım dedim gerek yok evde tost yapar yeriz madem dedi. doğlazgaz yüzünden çok tartışıyoruz üşüyorum diyorum ona rağmen petekleri en düşük ayarda açıyo fatura çok geliyomuş kalın giyin diyo hırkamıda alıyorum ama evin içi gerçekten soğuk ben açıyorum o kısıyo ben açıyorum o kısıyo. çok bunaldım ben çalışmama rağmen kendime bişey almaya çekiniyorum ve şaunda çocuk yok gezip tozmak istiyo insan ama haftasonları çok para harcıyoruz diye dışarı çıkmak istemiyo çıksada benim zorumla yada çıkıyoruz yemeği evde yeriz boşver makarna yapar yeriz diyo. ben mi abartıyorum bilmiyorum kafam allak bullak bir iki defa konuştum anlamadı içime atıp duruyorum ama ne zamana kadar işi bırakıyım diyorum madem maaşıma mudahale ediyo onu da yapmak istemiyorum bu sefer de tek başıma yetişemiyorum bu kadar oluyo diye bana söylencek daha .ok bunaltıcak beni bunuda biliyorum ne olur fikir verin ben mi abartıyorum yada ne yapmam lazım ailemede anlatamıyorum üzülürler diye
Gücsuz degilim aksine.kendime guvenim cok ailemede ayni.sekilde hep destekcim ailem ama ben boyle olsun istemedim hayal kirikligi yasadim diyebilirim simdi ne yapsam duzelmicekmis gibi geliyo 3 ayda bu kadar bunaldiysam hep boyle olursa naparim diye dusunuyorumCanım esin keskinle cimriliğin üst limitinde aynı benim eşim gibi 6 senelik evliyim inan çok zor ben çok hatalar yaptım sen yapma 1. Si sende çalışıyorsun gücünün farkına var 2. O erkek ve eve bakmakla yükümlü olan o 3. Su maaşını verme biraz diren sen bi kazak alırken izin almicaksin alma yani eğer birşey derse kendi maaşımla alıyorum diyip haddini bildir ben ne hata yaptım diye sorarsan evde huzursuzluk çıkmasın diye hep sesiz kaldım her geçen gün seviye artı ve dahada cimri oldu ve kontrol manyağı sürekli beni takip ediyo market fislerini istemeye başladı benden doğum yaptım evdeyken kavga ettik senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum ben ne dersem o dedi sesiz kalma ve huzursuzluk çıkmasın diye güçsüz durma
Onun meslegi var 3.500 4.000 civari maasi var di zam gelmeden onceAldığın asgari ücretle 1.200 lira ev kirasını ödüyorsun.
Eşin ne işe yarıyor?
Kirayı siz veriyorsunuz. Ödemeleri siz yapıyorsunuz? Eşiniz ne yapıyor kendi maaşını?ya para bi şekilde gidiyo o birikim yapmıyo saklamıyoda buna da eminim akvaryumu var ona ara ara masraf yapıyo falan saklamıyo para ona eminim ben parayı vermiyorum maaşı aldığım da ev kirasını veriyorum tel faturalarını ödüyorum bir iki yere ödeme yapıyorum benim maaş bitiyo zaten
Oda arabayi faturalari oduyorKirayı siz veriyorsunuz. Ödemeleri siz yapıyorsunuz? Eşiniz ne yapıyor kendi maaşını?
O almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyokiÇok ilginç nişanlıyken de belli ederdi kendini. Valla cimri insanla zor. Tutumlu desem değil yani üşüdüğünüz halde peteği kısmak. Peki her ay kalan parayı napıyorsunuz baya para kalıyordur yatırım falan yapıyor mu eşiniz? Maaşınızı o mu alıyor?
adamın psikolojisi bozuk resmen..anlam veremiyorum ne odluğuna her gün daha da şok oluyorum bu komuda bilmiyorum ben mi abartıyorum evi temizlerken camları 1 saatliğine açtım geçen gün kapattım akşam oldu ev buz gibi peteğe bi baktım kombiyi kapatmış neymiş cam açmışım ondan kapatmış sadece 1 saat ev havalansın diye açtım sonra kapattım şok odum peteğe dokununca
O almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyokiÇok ilginç nişanlıyken de belli ederdi kendini. Valla cimri insanla zor. Tutumlu desem değil yani üşüdüğünüz halde peteği kısmak. Peki her ay kalan parayı napıyorsunuz baya para kalıyordur yatırım falan yapıyor mu eşiniz? Maaşınızı o mu alıyor?
6 binle petek kapatıp sizi kısıtlıyorsa vah vah .. Açık açık konuşun bence ben kendimi cimri sanırdım şuan olmadığımı anladım :))ikimizde asgri ücret almıyoruz ben asgrai ücret alıyorum o 4 e yakın maaş alıyo yani daha açık anlatmak gerekirse biziim eve giren para 6 civarı sizce az mı geçinmek için sadece araba borcumuz var oda çok fazla değil
Araba borcu yüklü miktar değil demiştiniz. Sizden gizli farklı ödemeleri olabilir mi?Oda arabayi faturalari oduyor
Eşinizle konuştunuz mu ?O almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyoki
Birinin kocası kaloriferin üstüne kurumaya bırakmış tekrar kullanılsın diye. Allah'ım ne insanlar var yaHerseyi gectim de, bu adam çocuk olunca bezi her 6 saatde bir değiştirtir fazla masraf olmasın diye. Aylık hic para kalmiyor mu?
Hayir konusmadim daha dogrusu ben tavirliyim 2 gundur neyin var dedi anlatmadim bende bisey demedim yaniEşinizle konuştunuz mu ?
Sorduysa anlat yoksa olay git gide büyür, haklı iken haksız duruma düşersin. Olayın sıcağına ses tonunu yükseltmeden ne kadar kırıldığını, üzüldüğünü anlat anlasın.Hayir konusmadim daha dogrusu ben tavirliyim 2 gundur neyin var dedi anlatmadim bende bisey demedim yani
Niye bunlara sizin maaşınız gidiyor ? Ortak olsun yada birikim havuz hesapta falan biriksinO almiuo maasi ama kira ydi tel faturalari falan derkwn benim maasim gidiyo para kalmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?