- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
kira ama çok düşük bi bedelBunların evi yok mu kira vermemek için mi geldiler yanınıza yani...
eşim kardeşine söylemiş. kaynım yanıma geldi konuştuk o bile farkında huzursuz olduğumuzunInsan sevdiklerinin huzuru olsun ister. Oglum belki sorun etmiyor ama esi rahatsizdir, oglumun huzuru kacar diye dusunur ya. Esime de hep bunu diyorum. Seni sevseler belki karisi bir laf edip huzurunu kacirir diye edepli gelirler diye. Bi de mesafeliyim her zaman ailesine karsi. Aksine olur olmadik zamanda gelip yer icer afedersin s.c.rlar coluk cocuk evime bi de bir suru laf sokup giderler. Bu akrabalarin samimiyetine kesinlikle inanmiyorum.Papatyalardaguzel Esine de ki sen soylemezsen ben soyleyecegim ve kapiyi carpip babamlara gidecegim de
doğru söylüyorsunmadem halı meselesi var tam yerine gelmiş işte..
ben olsam öncelikle evimden asla ayrılmazdım..sonra kv ye ;anne halıların da gelmiş yarın sizi de alayım,gidip halıları alalım evinize serrelim,bi de temzilik yaparım ben,mis gibi oturursunuz evinizde...derdim..
eşiniz kendi açısından haklı,size de hak veriyoru madem ,kadınlar arasında çözmek lazım işi
ailemi de dahil edersem çok büyür. eşime dedim hep sabret dedin ben artık sabredemiyorum insan evinde rahat etmeyecekse niye oraya evim desin ben eve bile gelmek istemiyorum. ben kendi ailemi evimize evliliğimize karıştırmıyorum sen niye böyle yapıyosun falan artık çözüm bul dedimsen eşine ne mesaj attın ?
bide bu durumu kendi ailenle konuşsana olmadı onlar el atsın duruma?
ay yok ya kimsenin böyle kaynanası olmasınAy şaka mı... Sen şimdi idare ediyorsun ama git dediğin zaman onlara senden kötüsü olmayacak.
Açık açık konuş kayınvalidenle, anne siz ne zaman gideceksiniz de? Bırak kötü gelin ol, semerlerinide alıp defolup gitsinler evlerine. Hasta değiller bir mağduriyetleri yok. Yok ben diyemem dersen, eve başka yatılı misafirler bul, şöyle akrabalardan 1 hafta kalacak birileri olsun, belki utanırda gider yüzsün kadın.
Kendi evinde masraf yapmıyorda, oğlunun evinde yediği içtiği masraf değil mi. Görgüsüz kaynana.... Ah o benim kaynanamm olacaktı ki var ya.....
insanda anlayış olması lazım.Annenleri çağır yada annemlerde gelmek kalmak istiyorlar ama falan de. Bakalım ne diyecekler. Yada ne bileyim gelmek isteyen arkadaşlarım oluyo falan diye ağız yap.
bende sabahtandır bi kriz halindeyim yaaa içimde dinmeyen bi öfke varOdaya dalıvermek nedir ya!Terbiyesizliğe bak. Allah sabır versin. Ben çıldırırdım heralde.
artık bende öyle düşünüyorumKeşke bu kadar sabretmeseydiniz ya...
Ne diyim aylar olmuş. Anne siz de burda rahat edemiyorsunız evinizde boş kaldı gidelim temizleyip de geçin siz bizim için düzeninizi bozmayın falan desen?
Saçmalığın daniskasi ya! Ben 20 gün zor dayandım ki kv çok tatlıdır. Ama olmuyo aynı evde.. Herkesin kendi düzeni var bir de aynı şehirde yatılı kalma kadar saçma bişey olamaz ya? Kesinlikle art niyetliler...
Başka da bişey değil!
Ne demek annemler de gelip kalmak istiyorlar! Bu hak sadece erkegin anne babasina ait!Annenleri çağır yada annemlerde gelmek kalmak istiyorlar ama falan de. Bakalım ne diyecekler. Yada ne bileyim gelmek isteyen arkadaşlarım oluyo falan diye ağız yap.
kesinlikle öyle bir zihniyette varNe demek annemler de gelip kalmak istiyorlar! Bu hak sadece erkegin anne babasina ait!
Ayyy canım vallahi bu süper bir çözüm hem evini boşaltmamış Meydanı kaynanaya bırakmamış olursun hem de eşine canım ben ne diyim anneme git mi diyim dersin üste çıkarsın üstüste kalsınlar Biraz da akılları başlarına gelsin!kesinlikle öyle bir zihniyette var
işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazımonlarda merkezde oturuyor madem neden aylardır sizde kalıyor? kötü düşünmek istemiyorum ama sanki kasten yapıyorlarmış gibi geldi bana.
annenize gitmeyin bence kv'ye istediğini vermiş olursun. onun gözünde kaçtı olur, küçümsemesin sonra seni. bence inadına kal ve artık imalı bir şekilde konuş. mesela sabah odaya dalınca sesini yükseltip kızsaydın, yatak odası bu pat diye girilir mi? senin odada olmadıgını sansa bile o odada artık evli oglu var, müsait olmayabilir
işte benim ailemde tam tersi evimiz var diyor siz yeni evlisinz falan ne gerek var. zaten mantıklı olanda buAyyy canım vallahi bu süper bir çözüm hem evini boşaltmamış Meydanı kaynanaya bırakmamış olursun hem de eşine canım ben ne diyim anneme git mi diyim dersin üste çıkarsın üstüste kalsınlar Biraz da akılları başlarına gelsin!
Anneni ara akşama valizleri hazırlayıp toplanıp geliyorsunuz de bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?