çokk mutsuzum

Ay şaka mı... Sen şimdi idare ediyorsun ama git dediğin zaman onlara senden kötüsü olmayacak.
Açık açık konuş kayınvalidenle, anne siz ne zaman gideceksiniz de? Bırak kötü gelin ol, semerlerinide alıp defolup gitsinler evlerine. Hasta değiller bir mağduriyetleri yok. Yok ben diyemem dersen, eve başka yatılı misafirler bul, şöyle akrabalardan 1 hafta kalacak birileri olsun, belki utanırda gider yüzsün kadın.

Kendi evinde masraf yapmıyorda, oğlunun evinde yediği içtiği masraf değil mi. Görgüsüz kaynana.... Ah o benim kaynanamm olacaktı ki var ya.....

Annenleri çağır yada annemlerde gelmek kalmak istiyorlar ama falan de. Bakalım ne diyecekler. Yada ne bileyim gelmek isteyen arkadaşlarım oluyo falan diye ağız yap.

eşim kardeşine söylemiş. kaynım yanıma geldi konuştuk o bile farkında huzursuz olduğumuzun

doğru söylüyorsun

sen eşine ne mesaj attın ?
bide bu durumu kendi ailenle konuşsana olmadı onlar el atsın duruma?
ailemi de dahil edersem çok büyür. eşime dedim hep sabret dedin ben artık sabredemiyorum insan evinde rahat etmeyecekse niye oraya evim desin ben eve bile gelmek istemiyorum. ben kendi ailemi evimize evliliğimize karıştırmıyorum sen niye böyle yapıyosun falan artık çözüm bul dedim

ay yok ya kimsenin böyle kaynanası olmasın

Odaya dalıvermek nedir ya! Terbiyesizliğe bak. Allah sabır versin. Ben çıldırırdım heralde.

eşim annenlere git ama akşam ben gelip alayım seni evin var evde kal dedi. o da farkında artık dayanamadığım için gittiğimin. akşam evime gidecem ama ister istemez içimde kırgınlık öfke olacak suratım asılacak onada yapacak bişeyim yok

Keşke bu kadar sabretmeseydiniz ya...
Ne diyim aylar olmuş. Anne siz de burda rahat edemiyorsunız evinizde boş kaldı gidelim temizleyip de geçin siz bizim için düzeninizi bozmayın falan desen?
Saçmalığın daniskasi ya! Ben 20 gün zor dayandım ki kv çok tatlıdır. Ama olmuyo aynı evde.. Herkesin kendi düzeni var bir de aynı şehirde yatılı kalma kadar saçma bişey olamaz ya? Kesinlikle art niyetliler...
Başka da bişey değil!

artık bende öyle düşünüyorum

onlarda merkezde oturuyor madem neden aylardır sizde kalıyor? kötü düşünmek istemiyorum ama sanki kasten yapıyorlarmış gibi geldi bana.
annenize gitmeyin bence kv'ye istediğini vermiş olursun. onun gözünde kaçtı olur, küçümsemesin sonra seni. bence inadına kal ve artık imalı bir şekilde konuş. mesela sabah odaya dalınca sesini yükseltip kızsaydın, yatak odası bu pat diye girilir mi? senin odada olmadıgını sansa bile o odada artık evli oglu var, müsait olmayabilir
yanlışlarını yüksek sesle ifade et, anne bak aylardır alttan alıyorum ama yaptıgın hoş değil. bu böyle olmaz de. eşinle erken saatte yatak odanıza gidin bunu birkaç gün üst üste yapın, herhalde anlar artık.

kesinlikle öyle bir zihniyette var
Ayyy canım vallahi bu süper bir çözüm hem evini boşaltmamış Meydanı kaynanaya bırakmamış olursun hem de eşine canım ben ne diyim anneme git mi diyim dersin üste çıkarsın üstüste kalsınlar Biraz da akılları başlarına gelsin!
Anneni ara akşama valizleri hazırlayıp toplanıp geliyorsunuz de bence!

işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazım

işte benim ailemde tam tersi evimiz var diyor siz yeni evlisinz falan ne gerek var. zaten mantıklı olanda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…