- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
Herkese iyi aksamlar cok sinirliyim gercekten bana bi yardim nolursunuz.ben almanyada yasiyorum almancayi da cok fazla bilmiyorum bugün kizimin randevusu vardi oraya gittim sonra kizim yemek yemek istedi bi yere oturduk yemek yedik esimi de cagirdim oda geldi.kizim aglamaya basladi alisveris merkezine gidelim diye artik orayada gittik cocuk alaninda cocuklari oynatirken kücük kizim suriyeli bi ailenin cocugunun yanina oturmus ben büYük kizimla ugrasirken adamlarda oyuncaga para atmislar cocuklarin hepsi calisan oyuncaga kosusurlar benimkilerde kostular bindiler suriyeli kadin benim kizimi kollaribdan tutup yere indirdi.indirdi derken resmen itekledi ben noldugunu anlamadim bana almanca dediki parasini ben ödüyorum dedi ben de sen benim cocugumu itekleyemessin bana söyle ben indiririm dedim sonra cocuklarinin inmesini bekledim iyuncak bitince kadina dedim cok sinirliydim hemen indir dedim ordan kadinin kocasi geldi üstüme yürüdü cok sey konustu ben de hepsini anlamadim o arada esim geldi sen bi kadinla böyle konusamassin falan dedi ama gel gelelim hic bisey yapmadi oda onlara bagirmadi adam taklidimi falan hep yapti ben de artik büyümesin diye ciktim ordan ama cok zoruma gitti hala cok sinirliyim