• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

Üf ben halam geldi 10 gündür 2 güne gidecek korkumdan hala çağıramadım kadını biz 18 kşiyi nasıl davet ettiniz ( kendi kendilerini ettirdiler)

Size eziyet onlara bayram😑😑

Kayınvalidem sahil kasabasında oturuyor ve sürekli aynı durum ve bir de onun misafirleri yüzsüzlükte sınır tanımıyor; sabah evden plaja giderken akşama şu yemeği yap diye sipariş veriyorlar😑

18 mi kişi?:oha:
Adamlar evi fethetmeye geliyor herhalde.
Acilen bir işiniz çıktığı için başka bir şehire geçmek zorunda kalın.
18 kişiye kahvaltı, 18 kişiye yemek, 18 kişiye yatacak yer ayarlamak... Bir de 5 gün. Korku filmi gibi..

Evet Çocuklar torunlar gelin damat tam 18 kişi ediyor saydım her bayram gelirler zaten sürü gibi 5 aileler

Yazlığı elaleme hizmet etmek için almıyo kimse ne bu asalak gibi geçinme tarzı ya bi bizim ülkede vardır eminim akrabadan nefret etmek için bir sebep daha. Az yesinlerde onlar da alsın bi yazlık. 18 kişi ne demek ya salaklara bak
Yazlıkları vardı bi kaç sene önce biz uğraşamıyoruz deyip sattılar

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
oha! sizin ev 17 oda 38 banyo mu arkadaşım? 18 kisi nasil misafirlige gidilir? herkese is bolumu yapin. sakin otelmis gibi hizmet etmeyin valla onca insana 1 gun bile hizmet etsem 3 gun dinlenmem gerekir. insanlara siz bizim misafirimiz degilsiniz diyip is bolumu yapin zira bu kadar kalabalik misafir olmaz yani.

oha! sizin ev 17 oda 38 banyo mu arkadaşım? 18 kisi nasil misafirlige gidilir? herkese is bolumu yapin. sakin otelmis gibi hizmet etmeyin valla onca insana 1 gun bile hizmet etsem 3 gun dinlenmem gerekir. insanlara siz bizim misafirimiz degilsiniz diyip is bolumu yapin zira bu kadar kalabalik misafir olmaz yani.
Ev 3 katlı artık sığışıcaz bir şekilde

Size kolay gelsin, Allah sabır versin. :(
Bedavadan tatil oh ne ala. 😡 Nasip olur da yazlık falan alırsam gerçekten yakınım hariç; kimseyi de kabul edersem. Oldu acaba ev sahibi ne ara tatil yapacak siz de alemsiniz tek tek ailecek bari gelsinler diyorsunuz biri gidip biri gelecek sürekli birileriyle mi meşgul olacaksınız. Keşke baştan hiç kabul etmeseydiniz. Neyse artık, vakit geçer bir şekilde madem hazırlar.

annemlerde ilk 5 yıl çok çektiler gelen gidenden, neyseki şimdi gelmiyor kimse heveslerini aldılar.
Yazlıkta bir komsumuza aynı konu sahibi gibi sürü gelmişti, uyarmasina rağmen illa gelicez dediler..o da herseyi hazirladi yemegi, yatagi çarşafı , eve hosgeldiniz diye buyur edip yatacak yer kalmadi diyip otele gittiler karı koca:)
cok gülmüştüm ilk başta ama, helal olsun yani anlayan anlasin..

Anladılar mi bari .

Çekilecek dert değil gerçekten insanlarda düşüncede kalmamış tamam gidersin misafirliğe anladıkta ne gerek var öyle toplaşıp gelmeye insan bi gideceği yeride düşünür

Aynen öyle gelmelerinde sıkıntı yok ama biz teker teker gelin diyoruz böyle sürü olunca hep bir ağızdan sesi gürültüsü çekilmiyor zaten insan işten birbirini göremiyor inanın kılırdayacak yer kalmıyor birde evimiz 3 katlı çocuklar inip çıkıyor bağırıyor her odada bir ses kafam almıyor

Size kolay gelsin, Allah sabır versin. :(
Bedavadan tatil oh ne ala. 😡 Nasip olur da yazlık falan alırsam gerçekten yakınım hariç; kimseyi de kabul edersem. Oldu acaba ev sahibi ne ara tatil yapacak siz de alemsiniz tek tek ailecek bari gelsinler diyorsunuz biri gidip biri gelecek sürekli birileriyle mi meşgul olacaksınız. Keşke baştan hiç kabul etmeseydiniz. Neyse artık, vakit geçer bir şekilde madem hazırlar.

Aslında düşününce hepsi birden gelsin olsun bitsin ama inanın teker teker daha kolay olur kıpırdayacak yer kalmıyor

İnsanların düşüncesizliği karşısında çoğu zaman çözümsüz çaresiz hissediyorum. Acaba bizim memleketin insanı kadar çevresindeki insanları rahatsız eden bi millet var mıdır.. Bu sadece kendi keyfini düşünen, kendi gönlü olsun da kim zor duruma düşerse düşsün umursamayan insanların nesli tükensin yerine kimseye rahatsızlık vermeden yaşayıp giden kendi halinde insanlar gelsin istiyorum 😊
Hayır demekten çekinmedikçe bu bulaşıklık bitmez de bitmez. Hayır deyip, set bırakmasını bilmeli. Kendi ailesiyle meşgul olmaya mecali olamayan kişiler, misafir diye elin çocuğunun etrafında dört döndükçe talep de bitmez arsızlık da.

Back
X