• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

Aynen öyle gelmelerinde sıkıntı yok ama biz teker teker gelin diyoruz böyle sürü olunca hep bir ağızdan sesi gürültüsü çekilmiyor zaten insan işten birbirini göremiyor inanın kılırdayacak yer kalmıyor birde evimiz 3 katlı çocuklar inip çıkıyor bağırıyor her odada bir ses kafam almıyor
Allah kolaylık versin ne diyeyim hele bu sıcakta bayram telaşesi aman allahım düşünemiyorum :eek:

Ya ben anlamıyorum insanları. Birinin yazlığına gidip sıkış tepis tatil yapmanın nesi zevkli. Tamam tatiller çok pahalı ama bu da tatil değil ki. Yazlığı olanı kullanma konusunda deginmiyorum bile.

Yazlık alınmayacak.sizin yuzunuz yumusak herhalde ben kabul etmesem kımse gelemez.pandemınden beri anne babalarımız harıc kımseyı mısafırlıge almadım .gitmedim de..ne cesaret

Yeterde artar bile, bize sadece ablam ve eniştem o da kurban kesip bırakıyorlar, akşam yemeği sonra doğru eve :KK45:
Aynen bizimde kurban var sağolsun kv yardim ediyor biz onlarınkine onlar bizimkine yemek yeniliyor falan sonra herkes evine gönül isterdi tabi eski bayramlar gibi olsun tabi sırayla sürüyle değil 😁

Aynen bizimde kurban var sağolsun kv yardim ediyor biz onlarınkine onlar bizimkine yemek yeniliyor falan sonra herkes evine gönül isterdi tabi eski bayramlar gibi olsun tabi sırayla sürüyle değil 😁
Aynen öyle, ama önemli olan sağlık :KK45:

Direkt arayıp biz o kadar kişi kabul edemeyiz diyin. Tatil mi yapıyorsunuz otel mi işletiyorsunuz? İnsanda biraz utanma olur. O kadar akrabamız var yazlığı olan bir kere gittiğimizi bilmem.

18 kişi+ en az 3 de siz olsanız 21. 21 kişi için yemek, bulaşık, temizlik, banyo, yatak ser-kaldır... hayal bile edemiyorum. butik otel gibi kullanıyorlar yazlığınızı buna karşı çıkacağınıza teker teker gelsinler diyorsunuz. kim bunlar sadrazamın sol tarafı mı 😒

Ben olsam bu kadar kisiyi agirlayamam diye acik acik soylerim. Ama anlamiyorlar demissiniz o zaman bazi arkadaslarin da dedigi gibi atesim var bogazlarim agriyor falan diyebilirsiniz.. korkup gelmezler sanirim 🙄

Benim bir arkadasim vardi universiteden. Kizla cok samimi degildik. Bi sekilde yillar sonra tekrar telefonlasmaya basladik.

Kiz yazlik oldugunu duyunca ayy cok bunaldim size gelip kalayim 1 hafta 10 gun dedi.
Sok oldum.. Ne ailemi tanir, ne dogru duzgun bir samimiyetimiz var.. Kusura bakma evde bekar erkek kardesim var uygun dusmez dedim. Basimdan savdim. Ona ragmen gelmek istedi usteledi. Kardesim rahatsiz olur kabul edemem dedim ki kendisi aslinda umursamaz 😆

Malesef ulkemizde yazligi olanlarin kaderi bu. Hep kullanmak isteyen birileri cikiyor. Akraba, es, dost fark etmiyor.. :KK43:

Annemler iki sene once bir yazlik aldilar ve butun aramayan akrabalarin hepsi arayip biz tatil yapalim demeye basladi bu sene esim yazlik alacakti aldirmadim kimseye bedavadan tatil yaptirmam kredisini ben oduyecem millet utanmadan gelip tatil yapacak

Back
X