- Konu Sahibi dogayasigim
Marketlerin falan yapıp gelsinler bir zahmet. Annemin evine giderken bile marketimi yapip götürürüm bari sepetleyemiyorsunuz, marketi olsa söyleyin.Mangal yakıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketlerin falan yapıp gelsinler bir zahmet. Annemin evine giderken bile marketimi yapip götürürüm bari sepetleyemiyorsunuz, marketi olsa söyleyin.Mangal yakıyorlar
Haklılar, size uğruyorlar hemde yeme içme beleşYazlıkları vardı bi kaç sene önce biz uğraşamıyoruz deyip sattılar
Allah kolaylık versin ne diyeyim hele bu sıcakta bayram telaşesi aman allahım düşünemiyorumAynen öyle gelmelerinde sıkıntı yok ama biz teker teker gelin diyoruz böyle sürü olunca hep bir ağızdan sesi gürültüsü çekilmiyor zaten insan işten birbirini göremiyor inanın kılırdayacak yer kalmıyor birde evimiz 3 katlı çocuklar inip çıkıyor bağırıyor her odada bir ses kafam almıyor
Sülalem rahat, bayramda kimseyi kabul etmeyeceğimAllah kolaylık versin ne diyeyim hele bu sıcakta bayram telaşesi aman allahım düşünemiyorum![]()
En güzeliSülalem rahat, bayramda kimseyi kabul etmeyeceğim![]()

Banada kv ler gelicek okadar şükür 3 4 kişilerSülalem rahat, bayramda kimseyi kabul etmeyeceğim![]()
Yeterde artar bile, bize sadece ablam ve eniştem o da kurban kesip bırakıyorlar, akşam yemeği sonra doğru eveBanada kv ler gelicek okadar şükür 3 4 kişiler
Aynen bizimde kurban var sağolsun kv yardim ediyor biz onlarınkine onlar bizimkine yemek yeniliyor falan sonra herkes evine gönül isterdi tabi eski bayramlar gibi olsun tabi sırayla sürüyle değilYeterde artar bile, bize sadece ablam ve eniştem o da kurban kesip bırakıyorlar, akşam yemeği sonra doğru eve![]()
Aynen öyle, ama önemli olan sağlıkAynen bizimde kurban var sağolsun kv yardim ediyor biz onlarınkine onlar bizimkine yemek yeniliyor falan sonra herkes evine gönül isterdi tabi eski bayramlar gibi olsun tabi sırayla sürüyle değil![]()
Tabiki deAynen öyle, ama önemli olan sağlık![]()
Şaka gibi.Evet Çocuklar torunlar gelin damat tam 18 kişi ediyor saydım her bayram gelirler zaten sürü gibi 5 aileler
Anladılar mi bari .