• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

Valla yüz bulamayana kimse gitmez.
Şikayet edenleri hic anlamıyorum demek yüzlerine gülüp arkalarından gelmesin diyorlar.

kaç senedir yazlıktayız daha kimse gelemedi misafirliğe çünkü beni biliyorlar hizmet etmem. Davette etmem. Gelelim diyene de kusura bakmayını pasa pasa derim

Şikayet edenleri hic anlamıyorum demek yüzlerine gülüp arkalarından gelmesin diyorlar.

kaç senedir yazlıktayız daha kimse gelemedi misafirliğe çünkü beni biliyorlar hizmet etmem. Davette etmem. Gelelim diyene de kusura bakmayını pasa pasa derim
Her ailede bir tane gevşeklik gösteren oluyor ondan yüz buluyorlar. Bizim ailenin gevşeği eşim mesela. Ben soğuk dururum resmiyim ama o öyle değil. Çok şükür yazlığımız filan yok olmasın da , olursa asla kafa dinleyemeyiz biz. Benim aileme her gelişinde sülalemden herkesi bize yaşadığımız şehre davet eder vedalaşırken. Yüz bulup gelmek isteyenler oldu sırf bu yüzden. Kendi kuzeni de öyle zırt pırt arar, bizim ev sanki otel, bir yere gidecek olsa önce bizim eve uğrayıp kalıp sonra gitmek ister. Karı koca yüzsüzler devamlı gezerler ama asla otele para vermezler onda bunda kalırlar hep.

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
Dün gece ateşlendim doktor korona olabilir dedi diyin.hatta nest negatif olsa bile sonra pozitif olabiliyor karantinadayim diyin. Hepsinden kurtulun. Bu yazlığı olan insanlarin nedir çektiği çile. Sanki sulaleye hizmet etmek için yaratılmış gibi davranıyolar🤪

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem

18??

Yazıyla "onsekiz"😱😱😱😱

Allah sabır taşı versin size.

Bırak pandemiyi, bırak yatılıyı, normal zamanda bir akşam yemeğine alamam bu kadar insanı.

Evdeki curcuna havası buraya kadar geldi ya 😝😝😝

Her ailede bir tane gevşeklik gösteren oluyor ondan yüz buluyorlar. Bizim ailenin gevşeği eşim mesela. Ben soğuk dururum resmiyim ama o öyle değil. Çok şükür yazlığımız filan yok olmasın da , olursa asla kafa dinleyemeyiz biz. Benim aileme her gelişinde sülalemden herkesi bize yaşadığımız şehre davet eder vedalaşırken. Yüz bulup gelmek isteyenler oldu sırf bu yüzden. Kendi kuzeni de öyle zırt pırt arar, bizim ev sanki otel, bir yere gidecek olsa önce bizim eve uğrayıp kalıp sonra gitmek ister. Karı koca yüzsüzler devamlı gezerler ama asla otele para vermezler onda bunda kalırlar hep.
İşte onu diyorum hani biri gelin edin diyordur istemiyoruz diyene kimse gitmez..
Mesela eşiniz yüzlerine gülüp davet etse sonra da gelmelerinden yakınsa , o misal işte..

Allah yardımcınız olsun.. cok zor gerçekten :(

+1000
Hayir normalde denilemese yuz tutmasada oyle bir zamandayizki bu yil misafir kabul edemiyoruz hastalik var risk var tasiyicilik kendini belli bile edemeyebiliyormus,korkuyoruz kesin kararliyiz seneye insallah diyerek sallanacak konu bitti gitti.

Ben anlayamiyorum insanlari sevdiklerini yogun bakim kapisinda bekleme korkusu stresimi,cigere sokulacak hortummu cazip geliyor?
Sonra herkes soyleniyor

Bu konudaki 18 kisi dehseti nedir ona hic aklim ermedi
Sabah yuz yikamaya dusa herseye sira beklersin heralde kahvaltida 20 ekmek falan alinir
:olamaz:

Aynen öyle gelmelerinde sıkıntı yok ama biz teker teker gelin diyoruz böyle sürü olunca hep bir ağızdan sesi gürültüsü çekilmiyor zaten insan işten birbirini göremiyor inanın kılırdayacak yer kalmıyor birde evimiz 3 katlı çocuklar inip çıkıyor bağırıyor her odada bir ses kafam almıyor

Ay daha fazla anlatma bi ter bastı beni 🤯🤯😆😆

İnsan düşüncesiz olunca böyle oluyor demekki.. bence en iyisi kapıyı açmayın evde yokuz imajı verin:olamaz:

Ay bu ne okurken daraldim. Misafir ağırlamak bence çok güzel bişey ama bu kadar kalabalık gelmekte ne demekmiş hemde 5 gün valla ne diyim Allah sabır versin

Antalya Konyaaltı da yazlığı var hep çağırır hatta beni alıp beraber gittik ben evimden başka yerde rahat edemem ayrıca oraların havası su yutuyormus gibi sıcak vs hiç sevmedim

İşte onu diyorum hani biri gelin edin diyordur istemiyoruz diyene kimse gitmez..
Mesela eşiniz yüzlerine gülüp davet etse sonra da gelmelerinden yakınsa , o misal işte..

Allah yardımcınız olsun.. cok zor gerçekten :(

Gelin demedik yengem bütün çocuklarını gelinlerini organize edip geliyor 4 araba geliyorlar her sene hahaha hihihi deli deli muhabbetlere gülüyorlar birde

Back
X