- 28 Kasım 2010
- 42.570
- 141.423
- 1.123
- Konu Sahibi dogayasigim
18 kisi 5 gun
La ilahe illallah yani
Korona var korona deyin bence.
La ilahe illallah yani
Korona var korona deyin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ailede bir tane gevşeklik gösteren oluyor ondan yüz buluyorlar. Bizim ailenin gevşeği eşim mesela. Ben soğuk dururum resmiyim ama o öyle değil. Çok şükür yazlığımız filan yok olmasın da , olursa asla kafa dinleyemeyiz biz. Benim aileme her gelişinde sülalemden herkesi bize yaşadığımız şehre davet eder vedalaşırken. Yüz bulup gelmek isteyenler oldu sırf bu yüzden. Kendi kuzeni de öyle zırt pırt arar, bizim ev sanki otel, bir yere gidecek olsa önce bizim eve uğrayıp kalıp sonra gitmek ister. Karı koca yüzsüzler devamlı gezerler ama asla otele para vermezler onda bunda kalırlar hep.Valla yüz bulamayana kimse gitmez.
Şikayet edenleri hic anlamıyorum demek yüzlerine gülüp arkalarından gelmesin diyorlar.
kaç senedir yazlıktayız daha kimse gelemedi misafirliğe çünkü beni biliyorlar hizmet etmem. Davette etmem. Gelelim diyene de kusura bakmayını pasa pasa derim
Dün gece ateşlendim doktor korona olabilir dedi diyin.hatta nest negatif olsa bile sonra pozitif olabiliyor karantinadayim diyin. Hepsinden kurtulun. Bu yazlığı olan insanlarin nedir çektiği çile. Sanki sulaleye hizmet etmek için yaratılmış gibi davranıyolarAkrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
İşte onu diyorum hani biri gelin edin diyordur istemiyoruz diyene kimse gitmez..Her ailede bir tane gevşeklik gösteren oluyor ondan yüz buluyorlar. Bizim ailenin gevşeği eşim mesela. Ben soğuk dururum resmiyim ama o öyle değil. Çok şükür yazlığımız filan yok olmasın da , olursa asla kafa dinleyemeyiz biz. Benim aileme her gelişinde sülalemden herkesi bize yaşadığımız şehre davet eder vedalaşırken. Yüz bulup gelmek isteyenler oldu sırf bu yüzden. Kendi kuzeni de öyle zırt pırt arar, bizim ev sanki otel, bir yere gidecek olsa önce bizim eve uğrayıp kalıp sonra gitmek ister. Karı koca yüzsüzler devamlı gezerler ama asla otele para vermezler onda bunda kalırlar hep.
+1000Valla yüz bulamayana kimse gitmez.
Şikayet edenleri hic anlamıyorum demek yüzlerine gülüp arkalarından gelmesin diyorlar.
kaç senedir yazlıktayız daha kimse gelemedi misafirliğe çünkü beni biliyorlar hizmet etmem. Davette etmem. Gelelim diyene de kusura bakmayını pasa pasa derim

Aynen öyle gelmelerinde sıkıntı yok ama biz teker teker gelin diyoruz böyle sürü olunca hep bir ağızdan sesi gürültüsü çekilmiyor zaten insan işten birbirini göremiyor inanın kılırdayacak yer kalmıyor birde evimiz 3 katlı çocuklar inip çıkıyor bağırıyor her odada bir ses kafam almıyor

Evde 18 yastık çarşaf battaniye nevresim var mıPeki bu 18 kişi yazlığa sığacak mı?![]()
İnsan düşüncesiz olunca böyle oluyor demekki.. bence en iyisi kapıyı açmayın evde yokuz imajı verinAkrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem

Ay bu ne okurken daraldim. Misafir ağırlamak bence çok güzel bişey ama bu kadar kalabalık gelmekte ne demekmiş hemde 5 gün valla ne diyim Allah sabır versinAkrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Ay birde kurban bayramı bir ton işAllah kolaylık versin ne diyeyim hele bu sıcakta bayram telaşesi aman allahım düşünemiyorum![]()
Ama sende alıştırmışsın be güzelim yazık değilmi sana okadar kişiye yapılan hizmet artık hizmetçilik oluyorAy birde kurban bayramı bir ton iş
İşte onu diyorum hani biri gelin edin diyordur istemiyoruz diyene kimse gitmez..
Mesela eşiniz yüzlerine gülüp davet etse sonra da gelmelerinden yakınsa , o misal işte..
Allah yardımcınız olsun.. cok zor gerçekten![]()