Çoklu misafir

Yazlık 3 katlı alınır mı hiç? Alın 60 m2, 1+1 kimse gelmesin
Emin olun o 60 m2 eve de doluşan var:)) nasılsa hava sıcak yerde yatarız, balkonda yatarız deyip koşa koşa gidiyorlar
Misafir ağırlamak güzeldir ama misafir de misafirliğini bilecek, 3-4 kişilik çekirdek aile gidersin dönersin, sülaleyi toplayıp gitmek nedir? 18 kişi azmış, konu komşusunu da çağırsaymış.

Geçen gün yaz tatili planlarıyla ilgili sokak röportajı vardı tvde, kadının biri evet planımız var, kardeşimin kayınvalidesinin yazlığına gideceğiz dedi

Belki samimiyet vardır davet edilmişlerdir bilemem ama yani ne bileyim kardeşimin kayınvalidesinin yazlığına gidip de yük olmam şahsen.

Yuh ya ben tek bile gitsem asla kalmam gider otelde kalırım. Millet ne rahat 18 kişi gelıp 5 gün kalmak nedir hele ki böyle bi zamanda. Millet çok çakal olmuş beleşten ye iç yat

Belliki hayır diyemeyeceksiniz o zman içinde bulunduğunuz durumu en az zararla kurtarmaya çalışın. Artık hastamı olursunuz, direk mi iş bölümü yaparsınız, işlerin önemli bir kısmını eşinize mi yıkarsınız bilemiyorum.

18 kişi geliyorsa akşam yemeği yer dönerler bel gün kalmak neymiş otel mi orası. Ailece pansiyon tuttuk sanıyorlar herhalde.

Eşimin teyzesi de aynı şeyleri yaşıyormuş her sene şok olmuştum yani o kadar kişi aynı evde. Yemek çamaşır bulaşık.... İşkence resmen.
Şimdi bir de korona var yani bunu bahane etseydiniz gerçekten hiç korkmuyor musunuz?

full personel çalışan 25 müşteri kapasiteli oteller var, tam pansiyon geceliğı kişi başı 600 700 en az ...siz hayır demedikçe 18 kişi 5 geceden her yaz yaklaşık 55000 tl. lik tatili bir mangal bir karpuz masrafına bedavaya getirecekler, niye gelmesinler ki?sayenizde tatil masrafini kenara atip birkac yila kadar kendi yzlıklarini alırlar inşallah

Rahmetli dedemin çiftlik evi var, bir süredir burada kalıyoruz. 600 m²toplam,2 mutfak,1 oturma odası,6 oda. 21-22 kişi ağırlamaz valla. Mutfağın biri 30 m² 22 kişi desen masa 8 kişilik zaten.20 kişilik çarşaf yoktur. Yazlıkta ne kadar yer olabilir ki? O kadar zombi sürüsü gibi ayıp yaaaa.

35 yaşımdayım, emekli olunca bir yazlık alıp Egeye yerleşeceğim diyorum, kuzenlerim iyi al da biz de geliriz diyor daha şimdiden. Adamlar resmen 25 yıl sonrasına rezervasyon yaptırıyor Şimdiki evime bir kere gelmiş değiller.
Gerçekten çok istiyorum bunu, işim gücüm müsait, 2 ay gider kalırım çocuklarımla ama bu akraba belası yüzünden hayallerimi gerçekleştiremeyeceğim sanırım.

Akraba yazlığına gidipte tatil yaptim diyen insanlarıda anlamıyorum ya. "Ailenle" başbaşa, otele kampa gidince tatil olur. Öyle birinin evine yıkılıp ev sahibini rahatsiz edince mutlumu oluyorlar anlamıyorum, istenmiyorsunuz yahu anlayın istenmiyorsunuz.

Annemler yazlık alacaklardı bundan 5 10 sene once, hevesli hevesli gidip baktılar beğendiler. Almak üzereyken akrabalar ve üç beş arkadaşları "iyi oldu her yaz sizdeyiz deyince annemle babam yazlıktan nasil vazgeçtiklerini bilemediler

Not: Corona dan dolayı kabul edemiyoruz deseniz? Yani bir covid 10 gerçeği varki hala geçmedi biliyorsunuz.

18 kişi herhal bir otobüsü kiralayıp geliyorlar yuh ohaaa diyesim geldi el insaf yani nasıl bir tatil anlayışı
Nooottt:
Wc sirasini duş sırasını unutmayalım triblex yazlık olsa yetmez

18 kişi herhal bir otobüsü kiralayıp geliyorlar yuh ohaaa diyesim geldi el insaf yani nasıl bir tatil anlayışı
Nooottt:
Wc sirasini duş sırasını unutmayalım triblex yazlık olsa yetmez
triplexmiş zaten, gerçi duble triplex de olsa yetmez 18 kişiye, bir de her geldiklerinde bir hafta herşeye hahaha hihihi gülüyorlar diyor konu sahibi , bence bulduk enayiyi mutlulugu yaşıyorlar ama yazik evsahipleri çok iyiniyetli işte , hala ayrı gelsinler de daha iyi ağırlayalim derdindeler

İyi niyet suistimali beleşciler 18 kişi birde ev sahibi 4 kişilik aile desek 22 ne ekmek ne su ne yemek yetişir

Ya 18 kişi nerede yer nerede yatar

Halamın yazlığına giderdik de hep birlikte yani toplarken de birlikte eşyayı taşırken de dönerken de 8 kişi zor yerleşirdik eve

Şu an kiralık yazlıktayım

Burada da 6 taş çatlasın 8 kişi kalır

Onu geçtim yerdeki tüm boşluklara bir şey sersem yine 10 kişilik yer çıkmaz ki

Terasta mı yatacaklar

Duş nasıl alınacak ayak yıkama kuyruğu yan yazlığı geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…