- 12 Temmuz 2006
- 60.461
- 230.737
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi dogayasigim
-
Emin olun o 60 m2 eve de doluşan var:)) nasılsa hava sıcak yerde yatarız, balkonda yatarız deyip koşa koşa gidiyorlarYazlık 3 katlı alınır mı hiç? Alın 60 m2, 1+1 kimse gelmesin
adresi bir de gelecekleri gün ve saati versene bişey deniycemGelin demedik yengem bütün çocuklarını gelinlerini organize edip geliyor 4 araba geliyorlar her sene hahaha hihihi deli deli muhabbetlere gülüyorlar birde
18 kişi geliyorsa akşam yemeği yer dönerler bel gün kalmak neymiş otel mi orası. Ailece pansiyon tuttuk sanıyorlar herhalde.Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim
Gelin demedik yengem bütün çocuklarını gelinlerini organize edip geliyor 4 araba geliyorlar her sene hahaha hihihi deli deli muhabbetlere gülüyorlar birde
[/QUOTEGelin demedik yengem bütün çocuklarını gelinlerini organize edip geliyor 4 araba geliyorlar her sene hahaha hihihi deli deli muhabbetlere gülüyorlar birde
Siz yazdıkça bana sinir basıyor, sizi düşünemiyorum.
Zamanında ben de çok dört döndüm; böyle toto gezdiriciler yüzünden sinek sürüsü gibi toplanıp üşüşürlerdi sürekli başıma. Ama kurtardım kendimi arındım senelerdır. Anlamazlar böyleleri bu durumun adı misafirlik değil olsa olsa; beleşcilik olur.
Açık açık konuşup suratlarına daha ne söyleyeyim müsait değilim gelmeyin, demediğiniz müddetçe yüzünüzün yumuşaklığı sebebiyle afedersiniz ama kendinizi kullandırmaya devam edersiniz. Özür dilerim ileriye gittim.
Antalya Konyaaltı da yazlığı var hep çağırır hatta beni alıp beraber gittik ben evimden başka yerde rahat edemem ayrıca oraların havası su yutuyormus gibi sıcak vs hiç sevmedim
18 kişi herhal bir otobüsü kiralayıp geliyorlar yuh ohaaa diyesim geldi el insaf yani nasıl bir tatil anlayışı18 mi kişi?
Adamlar evi fethetmeye geliyor herhalde.
Acilen bir işiniz çıktığı için başka bir şehire geçmek zorunda kalın.
18 kişiye kahvaltı, 18 kişiye yemek, 18 kişiye yatacak yer ayarlamak... Bir de 5 gün. Korku filmi gibi..
10 odalı falan heralde 2ser kişi yatsa yine yetmiyor koğuş usulü yapın mutfakta kendin pişir kendin ye yaptık diyinEv 3 katlı artık sığışıcaz bir şekilde
triplexmiş zaten, gerçi duble triplex de olsa yetmez 18 kişiye, bir de her geldiklerinde bir hafta herşeye hahaha hihihi gülüyorlar diyor konu sahibi , bence bulduk enayiyi mutlulugu yaşıyorlar ama yazik evsahipleri çok iyiniyetli işte , hala ayrı gelsinler de daha iyi ağırlayalim derdindeler18 kişi herhal bir otobüsü kiralayıp geliyorlar yuh ohaaa diyesim geldi el insaf yani nasıl bir tatil anlayışı
Nooottt:
Wc sirasini duş sırasını unutmayalımtriblex yazlık olsa yetmez
İyi niyet suistimali beleşciler 18 kişi birde ev sahibi 4 kişilik aile desek 22 ne ekmek ne su ne yemek yetişirtriplexmiş zaten, gerçi duble triplex de olsa yetmez 18 kişiye, bir de her geldiklerinde bir hafta herşeye hahaha hihihi gülüyorlar diyor konu sahibi , bence bulduk enayiyi mutlulugu yaşıyorlar ama yazik evsahipleri çok iyiniyetli işte , hala ayrı gelsinler de daha iyi ağırlayalim derdindeler
Araya kaynayıp tatili bedavaya mi getireceksin :)))adresi bir de gelecekleri gün ve saati versene bişey deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?