Çökme mi Ödem mi?

Lovely35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11.238
9.112
448
Merhaba kızlar 55 gün önce burun ameliyatı oldum burnumu beğeniyorum fakat bantlar çıkıp eve gelip burnumu aynada incelediğimden beri ufak ama günden güne içimde takmamaya çalışsamda büyüyen bir sıkıntı var. Bir tarafında çökme hissediyorum başından beri ama sanki ilk zamanlar daha minicik bir şeyken sanki şuan daha büyük gözüküyor gözüme rica etsem bir de siz bakarmısınız başına daha önce böyle bir şey gelmiş olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20190206_032531.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 837
bence sislikler gectikce o da yok olacaktir doktorunuza sordunuz mu?
Doktoruma 1. ay kontrolümde sordum çökme olmadığını ödem olduğunu burnumda hatta içerde tam o kısımlarda dikiş olduğunu dikişin gölgesi bile olabileceğini söylemişti gölge yapmasının sebebi dikiş değil bence ellediğim zaman orası içe doğru çok hafif daha göçük. Yarın tekrar mesaj atıp görmesini isteyeceğim.

Benim de yaklaşık 20 gün oldu ve sol kanadım daha düz gelirken sağ kanadımda hafif bi çukurluk var ama günden güne artar mı diye düşünüyorum bende. Doktorunuzla konuştuğunuzda ne dediğini yazar mısınız

nefes almanız da sıkıntı var mı yada ışıkla deliklerden içeriye bakın çökmüşse görülebilir

nefes almanız da sıkıntı var mı yada ışıkla deliklerden içeriye bakın çökmüşse görülebilir
Dediğinizi yapacağım şimdi. Uzaktan belli olmuyor minik bir alan ama kardeşim doktorumun görmesi açısından yakın çekim yaptı büyük çıkmış bayağı. Nefesle ilgili sıkıntım yok ama ışıkla mutlaka bakıcam.

Dikiş var demiş ya doktor,
Dikişmi çekiyor acaba içeri ?

Merhaba çok uzun zaman olmuş buraya uğramayalı. O gösterdiğim görüntüden eser yok şuan yani göze çarpan o çukur zamanla yok oldu.

Merhaba çok uzun zaman olmuş buraya uğramayalı. O gösterdiğim görüntüden eser yok şuan yani göze çarpan o çukur zamanla yok oldu.
Merhaba ya aynı durum bende de var. Bir tarafta çukur oluştu ve ışıkla içine bakınca bir şişkinlik var. Çok korkuyorum 1 ay oldu ameliyat olalı. Doktora soruyorum net cevap vermiyor. Gerçekten geçiyor mu ? Sizinde içinde bir siskinlik var mıydı et parçası gibi . Bilgi verirmisin arkadasım ne olur

Geçtimi şikayetiniz bende de bugün oldu malesef. Sol kanata bir boşluk oldu. Soluk alırken bile hissediyorum. Işıkla baktım diğerine göre daha içeri doğru duruyor. Diğeri dümdüz ilerlerken bu içeri doğru basık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…