Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeynep NUR 18

Zeyna_ruhu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
143
60
13
Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔

O da benim kız kardeslerimle tatile gitmeme ses çıkarmayacak biriyse ben de ses çıkarmazdım. Haa ben erkeğim giderim sen kadınsın aynı şey değil bu düşüncesinde bir canlıysa elektrikli testere yardımıyla kış için kurutmak üzere oyar, ipe geçirir, balkona asardım hazır güneş varken güneşlenmis olur hem.

İzin vermek, almak bana doğru gelmiyor. Eşim bana anca danışabilir. Ben kız arkadaşlarımla tatile gidebilirim eşim de erkek arkadaşlarıyla veya kardeşleriyle tatile gidebilir. Sonuçta iş eşinizde bitiyor kayınlarınız istediği kadar çapkın olsun zorla eşinizin yanına birini sokacak halleri yok ya. Eşinize güveniyorsanız ki evli kaldığınıza göre güveniyor olması lazım sorun etmeyin derim.

Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔
Izin almaz,gitmek istiyorum der ve gider. Ben de gidebilirim.

Biz nişanlıyken bekar erkek arkadslarıyla tatıle gıtmek istemişti, gidersen yüzüğü yollarım, bidaha da yüzümü göremezsin demiştim 🙈

Ama şimdiki aklım olsa git derdim 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X