Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim 🤔

Sikinti aslinda sizin izin verip vermemeniz degil. Siz birlikte tatile bile gitmemisken adam tek gitmek istiyor sikinti bu! Bir de utangac ve sessizmis hele bir acilsin siz o zaman gorun :)))

Heyytttt eli maşalı ablama bak sen 😂😂
amaan be Lexa hemen eli maşalı yaptın sen de beni, :KK22: uzun uzun anlatmak zor geldi şimdi ama "bekar ve çapkın arkadaşlarıyla tatil amaçlı Antalyaya gitmek" cümlesindeki gizli ve açık belirteçlerden her biri "attention " diye yanıp sönüyor dikkat ettiysen...17 yıllık evli bir masterwife olarak elbette "hayır asla gidemezsin" gibi acemice kelimeler de kullanmam tabii ki ama "aşkım bütçemizde bu kadar aćık varken , kızımızın bale kursunu bile iptal etmişken, hem de pandeminin ortasında , içine sinecek mı?" dedim mı, BİTTİ:rapci:Antalya = vicdan azabı

amaan be Lexa hemen eli maşalı yaptın sen de beni, :KK22: uzun uzun anlatmak zor geldi şimdi ama "bekar ve çapkın arkadaşlarıyla tatil amaçlı Antalyaya gitmek" cümlesindeki gizli ve açık belirteçlerden her biri "attention " diye yanıp sönüyor zaten..17 yıllık evli bir masterwife olarak elbette hayır asla gibi acemice kelimeler kullanmam tabii ki ama "aşkım bütçemizde bu kadar aćık varken , kızımızın bale kursunu bile iptal etmişken, hem de pandeminin ortasında , içine sinecek mı?" dedim mı, BİTTİ:rapci:Antalya = vicdan azabı
Bu dediklerinden sonra evimi antalyadan taşıma kararı aldım. Beni bile etkiledi namıssızımmm 😂

İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlar 🙏 dün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya 🤔 kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu 🙄 benmi abartıyorum yaa

Bizimkisi bodrum olarak balık malzemelerini koyduğu bodrumumuz var oraya gidebilir izin veriyorum evet o bodrum uygundur :KK70:
Bızım ki rapor sundu saat başı nerde ne yapıyır resımlı vıdeolu kı ben dedım nıye atıyorsun o da sen hıc merak etmıyor musun dedı. Sana guvenıyorum nıye merak edeyım yanlış bır şeyını ılla görmeme gerek yok hıssettiğim an bitiririm derim zaten ki o da o yapıda bır ınsan değil

Beraber gittiği kişiler güvenilir olsaydı gitmesine bir şey demezdim ama kardeşleri çapkınsa illa ki kızlarla beraber vakit geçireceklerdir. Böyle bir durumda eşiniz tek takılmayacağına göre o da onlarla olacak

İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlar 🙏 dün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya 🤔 kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu 🙄 benmi abartıyorum yaa
Bu sene hiç ailece tatile gitmediyseniz tabiki önceliği sizinle gitmek olmalı

Kız clup mu kaldı gece 12 den sonra tüm Türkiye de yasak oralar kapalı ohh😂 aman bırak gitsin napcek yapcek adam heryerde yapar o seni merak etsin niye bu kadın böyle yaptı böyle dedi kıskanmadı beni der belki 😂 vicdanına oyna sen onun

Salmayın baştan yollar izin verirseniz arkası gelir ben baştan sıkı tuttum işimi balığa gideceği km yi bile ben belirliyorum bıraksam geçen Van taraflarında bi gölde çok balık çıkıyormuş gidecekler en uzak Boluya kadar izin verdim eltim baştan saldı bak şimdi dinlemiyor kocası

Cidden çok merak ettim Bolu ve Van arasında ne fark var

Yani Antalya Bodrum vs anladım da Van da yapıp Bolu da yapamayacağı ne olur ki

Bızım ki rapor sundu saat başı nerde ne yapıyır resımlı vıdeolu kı ben dedım nıye atıyorsun o da sen hıc merak etmıyor musun dedı. Sana guvenıyorum nıye merak edeyım yanlış bır şeyını ılla görmeme gerek yok hıssettiğim an bitiririm derim zaten ki o da o yapıda bır ınsan değil
Yok rapor sunsun isterse güvensem de ben biraz kıskanç bir insanım fit fit hatunlara bakmasına hatta üssüz hatunları falan görmesine yüreğim kaldırmaz :KK70: tercih meselesi güvenden çok sahiplenme sanırım başka yerlere gidebilir pikniktir falan ama Bodrum Çeşme Alaçatı bu tarz tatil mekanlarına maalesef ben salamam şartları bunlar benimle evliyse uyacak:KK70:

Konuya baştan boyle girsen cogunluk hak verirdi sanirim. 😑 Sizinle tatil yapmamisken boyle bir fikri size sunmaya utanmasi lazim. 😕

neden sizin olmadıgınız bır tatılı düşünüyor??sız çalışıyorsanız ızın alamıyorsanız vs kendıde tatıl yapmak istiyorsa engel olmam gitsin tatilini yapsın ama bende gıdebılecek durumdayken benı goturmuyorsa ya da kardeşleriyle gıderse alınırdım bence bunun ayrımını yapın..izin problemınız yoksa sızde gıdın hepbırlıkte yapın yengesınız sonucta aynı odada kalınmayacak ya??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X