- 10 Ekim 2014
- 32.605
- 146.628
- 798
- Konu Sahibi Zeynep NUR 18
Eşim öyle bir plan yapmaz. Kiskancliktan ziyade niye ben de birlikte değilim diye uyuz olurum.
Biz civik çiftlerdeniz cunku, ayri biyere gidemiyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğerleri bekar konu sahibinin eşi evli diğerleri çapkın üstelik yapmayacak erkek bilemiyorum burada da pek çok konu açan görüyoruz aldatan erkeklere karşı önyargım var bi kere tatile gidecekmiş gitsin de göreyimDemi niloyacim ne isi var
Pikniğe bile miBence sensiz gitmemeli sahsen piknige gitmesine bile bozulurum ben
Benim olmadigim yerde ne isi var yada onun olmadigi yerde benim ne isim var
Fark ettimbende bilemedim kine dediğimi
Tansucum o kadar da değil be kuzum pikniğe de gitsin yazık adamceğizeBence sensiz gitmemeli sahsen piknige gitmesine bile bozulurum ben
Benim olmadigim yerde ne isi var yada onun olmadigi yerde benim ne isim var
Knka hiç kıvırma sende evlenince bu yola giricen... Şimdi yok efenim izin alınmaz danışılır falan hikayeeeÇiftler planlarını ızınle mı yapar? Güvenıyorsanız iş bitmiştir. Silah dayayıp kız sokmayacaklar ya kocanızın yanınaEvlilikte bır şeyı yaparken ızın almak diye bır şey yoktur danışırsınız. Diğer türlü boynuna tasma takın daha ıyı aldatmak ısteyene tasmada taksan faydasız. Evlıde olsanız bırey olduğunuzu unutmayın her planda dıb dıbe olmak saçma geliyor. Hee sıze kız arkadaşlarınızla tatıle gıtmenıze laf ederse sız edersınız bunun dışında saçmalık
Salmayın baştan yollar izin verirseniz arkası gelir ben baştan sıkı tuttum işimi balığa gideceği km yi bile ben belirliyorum bıraksam geçen Van taraflarında bi gölde çok balık çıkıyormuş gidecekler en uzak Boluya kadar izin verdim eltim baştan saldı bak şimdi dinlemiyor kocasıAllah aşkına delircem bigün tatile gidecekleri gün arabayı komple yakacamkıskancım işte napim dışarı bile zor çıkıyoruz kalkmış tatile gitcek
Kanka valla hıc o toplara giremem benım gıbı hatunu bulmuş aldatırsa yeltenırse kapı orada uğraşmam yapan her türlü yapar o benı kaybeder benım kaybedecek bir şeyım yokKnka hiç kıvırma sende evlenince bu yola giricen... Şimdi yok efenim izin alınmaz danışılır falan hikayeeeevlilik bataklığına girmek için kendine ufaktan yol yapıyorsun ama ben yemem
![]()
Allah aşkına delircem bigün tatile gidecekleri gün arabayı komple yakacamkıskancım işte napim dışarı bile zor çıkıyoruz kalkmış tatile gitcek
Hem daha ıkı ay once arkadaşlarıyla bodrumlarda takıldı. Hiç oralı olmadım o kadar çalışıyor sabah akşam ki guvenıyorum guvenmıyorsam zaten biter ilişki evlide olsamKnka hiç kıvırma sende evlenince bu yola giricen... Şimdi yok efenim izin alınmaz danışılır falan hikayeeeevlilik bataklığına girmek için kendine ufaktan yol yapıyorsun ama ben yemem
![]()
O zaman şöyle bir seçenek de var; aynı tarihler için siz de plan yapıp başka bir şehre/beldeye (mesela fethiye, ölüdeniz) gidin. Bakalım sizinle mi gelecek kardeşleriyle mi gidecek.Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim![]()