Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demi niloyacim ne isi var
Diğerleri bekar konu sahibinin eşi evli diğerleri çapkın üstelik yapmayacak erkek bilemiyorum burada da pek çok konu açan görüyoruz aldatan erkeklere karşı önyargım var bi kere tatile gidecekmiş gitsin de göreyim :KK70: erkek kardeşimden biliyorum neden o taraflara tatil amaçlı gittiğini :KK70:

Gider her istediği yere gider

Nişan yaptık eşim nişandan çıkıp Antalya ya iş arkadaşları ile 5 yıldızlı otele tatile gidecekti

Yüzükleri taktık vs sonra evden ayrılacaklardı yüzüğü ver alışkın değilsin kaybetme tatilde deyip annelerin gözlerinin içine bakarak aldım parmağından ve attım çantama

Hiç bekar arkadaşları ile Antalya ya bol Ruslu ötele gidiyor diye düşünmek aklıma dahi gelmedi

Aldatacak yan komşuyla da aldatır Antalya ya kardeşleri ile gitmesine gerek yok ki

Çiftler planlarını ızınle mı yapar? Güvenıyorsanız iş bitmiştir. Silah dayayıp kız sokmayacaklar ya kocanızın yanına🤷🏼‍♀️ Evlilikte bır şeyı yaparken ızın almak diye bır şey yoktur danışırsınız. Diğer türlü boynuna tasma takın daha ıyı aldatmak ısteyene tasmada taksan faydasız. Evlıde olsanız bırey olduğunuzu unutmayın her planda dıb dıbe olmak saçma geliyor. Hee sıze kız arkadaşlarınızla tatıle gıtmenıze laf ederse sız edersınız bunun dışında saçmalık

Bence sensiz gitmemeli sahsen piknige gitmesine bile bozulurum ben
Benim olmadigim yerde ne isi var yada onun olmadigi yerde benim ne isim var
Tansucum o kadar da değil be kuzum pikniğe de gitsin yazık adamceğize :KK70: geçen arkadaşlarıyla mangala gitti sen git gez dur ben doğru dürüst bi yere gidiyor muyum diye kızdım yazık adamlara da yahu

Çiftler planlarını ızınle mı yapar? Güvenıyorsanız iş bitmiştir. Silah dayayıp kız sokmayacaklar ya kocanızın yanına🤷🏼‍♀️ Evlilikte bır şeyı yaparken ızın almak diye bır şey yoktur danışırsınız. Diğer türlü boynuna tasma takın daha ıyı aldatmak ısteyene tasmada taksan faydasız. Evlıde olsanız bırey olduğunuzu unutmayın her planda dıb dıbe olmak saçma geliyor. Hee sıze kız arkadaşlarınızla tatıle gıtmenıze laf ederse sız edersınız bunun dışında saçmalık
Knka hiç kıvırma sende evlenince bu yola giricen... Şimdi yok efenim izin alınmaz danışılır falan hikayeee 😂😂 evlilik bataklığına girmek için kendine ufaktan yol yapıyorsun ama ben yemem 🤪

Allah aşkına delircem bigün tatile gidecekleri gün arabayı komple yakacam 😂😂😂 kıskancım işte napim dışarı bile zor çıkıyoruz kalkmış tatile gitcek
Salmayın baştan yollar izin verirseniz arkası gelir ben baştan sıkı tuttum işimi balığa gideceği km yi bile ben belirliyorum bıraksam geçen Van taraflarında bi gölde çok balık çıkıyormuş gidecekler en uzak Boluya kadar izin verdim eltim baştan saldı bak şimdi dinlemiyor kocası

Knka hiç kıvırma sende evlenince bu yola giricen... Şimdi yok efenim izin alınmaz danışılır falan hikayeee 😂😂 evlilik bataklığına girmek için kendine ufaktan yol yapıyorsun ama ben yemem 🤪
Kanka valla hıc o toplara giremem benım gıbı hatunu bulmuş aldatırsa yeltenırse kapı orada uğraşmam yapan her türlü yapar o benı kaybeder benım kaybedecek bir şeyım yok :süslü::21:

Allah aşkına delircem bigün tatile gidecekleri gün arabayı komple yakacam 😂😂😂 kıskancım işte napim dışarı bile zor çıkıyoruz kalkmış tatile gitcek

Disari niye zor cikiyorsunuz? Tamam herkesin sevdigi kendine guzel geliyor, yakisikli geliyordur ama herkeste sizin eşleriniz için disarda ölüp bitmiyor ki. İstemeyen adamin
zorla üstüne cikmaz kimse hem.😮😮😮😮😮😮😮
Boyle kiskanclik bana komik geliyor ya insan icinde soylemeyin sakin 😂😂
Benim eltim se kocasini kiskanirken deli olur ama adami bir görsen... Neyse

Eğriye eğri doğruya doğru tatil bölgesine gidecekler diğerleri bekar diyecek ki vay hatunlara bak ne güzel fiziği var ben bile bayanlara fiziği güzelse bakıyorum yani eşiniz de artık bolll boll bakar siz de yoksunuz daha da rahat bakar :KK70:

Hem daha ıkı ay once arkadaşlarıyla bodrumlarda takıldı. Hiç oralı olmadım o kadar çalışıyor sabah akşam ki guvenıyorum guvenmıyorsam zaten biter ilişki evlide olsam🤷🏼‍♀️

Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim 🤔
O zaman şöyle bir seçenek de var; aynı tarihler için siz de plan yapıp başka bir şehre/beldeye (mesela fethiye, ölüdeniz) gidin. Bakalım sizinle mi gelecek kardeşleriyle mi gidecek. :D

Eeee o zaman tuvalete de beraber gidilsin afedersiniz hatta kuaförde biz bilmemne yaparkende.... Sanki adam ukraynaya gidiyor.... Kendinize eşinize güvenin.... Unutmayınki onlar kardeş.... Bekarlarsa çapkınlarsa onların sorunu eşinize birini bulmazlar.... Yaparlar eşimde bunu kabul eder diyorsanız o zaman bişey diyemem.... Böyle bir erkekle evlenmiş olmanız üzücü derim.... Ben bu kadar kısıtlamayı okula dönen evlilikle okul müdürü gibi disiplin cezası verecek eli maşalı halleri çok itici buluyorum.... Sizi seven sizinle yetinebilen onurlu adamlar yapmaz bişey.... Ben olsam sana güveniyorum canım gez konuş kardeşlerinle derdim.... Biz kadınlar nasıl kadın arkadaşlarımıza ihtiyaç duyuyorsa erkekde erkek arkadaşa ihtiyaç duyabilir.... Eşimiz her ay tatile çıkıyor değil ya.... Biraz iyi niyetli düşünün.... Siz kazanırsınız ne anlayışlı güven dolu eşim var düşüncesi oluşur.... Yoksa kısıtlamayla şunla bunla insanın yapacağının önüne geçilmez..... Bunuda en iyi bunu yapanlar bilir.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X