Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben istemediğimi dile getirirdim .
Bu kararına bozulduğumu da çok belli ederdim
2 yıllık evlisin daha seninle bir kere bile tatile gitmemiş adam oturmuş kardeşleriyle tatil planı yapmış bu hiç hoş değil.

Eşimin erkek kardeşi yok. Ama geçen sene kendisine arkadaşlarınla tatile çıksana 2 3 gün kafanı dinlemiş olursun demiştim (evlenmeden önce arkadaşlarıyla çıkarmış tatile her yaz) Erkek kardeşi olsa herhalde koşa koşa git derdim.

Eşinizin telefonundan niye giriyor kaynınız. Siz de bunu yediniz mi? Eşinizin yediği naneleri de kaynınız üstleniyor olmasın. Hep öyle olur çünkü. Erkek yakalanır ve kardeşim yapmış, kuzenim yazmış derler
gözümle gördüm kaynımın telefonu oynadığını , kocamı bu konularda asla suçlayamam çünkü bir yanlışını görmedim 😉 tatil konusunda konu açtım farkındaysan 🤔

Kayinlarinizin telefonundaki uygunsuz resimleri siz nasil görüyorsunuz onu anlamadim. Milletin telefonunu mu karistiriyorsunuz?
Bir de face'e kardesim girmis benim telefonumdan numarasini yiyecek kadar saf misiniz gercekten ya?
yazılanları doğru okursan cevaba kendin ulaşırsın 😡 deli oluyorum ya yazılanı doğru okuyamayacak kadar kör müsünüz acaba 🤔 konu tatilden nerelere geldi tee Allah ım ya 😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X