- 19 Ağustos 2020
- 143
- 60
- 13
- Konu Sahibi Zeynep NUR 18
-
Izin almaz,gitmek istiyorum der ve gider. Ben de gidebilirim.Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
Biz nişanlıyken bekar erkek arkadslarıyla tatıle gıtmek istemişti, gidersen yüzüğü yollarım, bidaha da yüzümü göremezsin demiştimKızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
Gidemez efenim hepsi bekar kendi evli eşim Antalya'ya kofana mı ne bi balık varmış onun avına gidecekti salmadım balıkçıdır kendi o taraflara balığa salmadım bırak tatili
Arada ne degisti kiBiz nişanlıyken bekar erkek arkadslarıyla tatıle gıtmek istemişti, gidersen yüzüğü yollarım, bidaha da yüzümü göremezsin demiştim
Ama şimdiki aklım olsa git derdim
Ee cevabı vermişinizKonu güven mevzusu değil tabiki gidebilir ama kayınlarım çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?