Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔
İzin vermezdim

eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın ,
Hep zaten ya arkadaşı yazar yada kardeşi yazar kızlara
Çünki bi akıllı tlf eşiniz de var 😌
Kaynınızın kullanabilecegi tlfnu yok mu ?
Bence eşiniz güveninizi zedelemiş ve anlatmadiginiz başka şeyler var

Gidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acaba 😂😂😂 aklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide :KK45::KK15:

bizimle dalga mı geçiyorsunuz

önce eşiniz kayınlarla Antalya ya tatile gidebilir mi dediniz

gider dedik

sonra beni götürmüyor kendi gidiyor dediniz

sonra aynı şehirde gezmeye gidileceği zaman kayınlar görümce gidiyor kv bana otur diyor dediniz

korona var gitmesinler diyene seneye gidecekler dediniz

sonra da konuştum kocişim gitmiyor dediniz

sosyal deney mi

Benim kemalim yapmaz demiyecegim ama gercekten esime bu konuda cok guveniyorum sahsen nereye isterse gidebilir sikinti yapmam ..
gerci esim bensiz bakkala bile gitmek istemeyen bir zat 🤗

İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlar 🙏 dün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya 🤔 kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu 🙄 benmi abartıyorum yaa

Kv olayı abartmış. Bence bu laftan sonra eşiniz tepki göstermeli " esimin olmadığı yerde bende yokum". Bu laftan sonra asla gidemez.

bizimle dalga mı geçiyorsunuz

önce eşiniz kayınlarla Antalya ya tatile gidebilir mi dediniz

gider dedik

sonra beni götürmüyor kendi gidiyor dediniz

sonra aynı şehirde gezmeye gidileceği zaman kayınlar görümce gidiyor kv bana otur diyor dediniz

korona var gitmesinler diyene seneye gidecekler dediniz

sonra da konuştum kocişim gitmiyor dediniz

sosyal deney mi
düzgün ve dikkatli okuyun lütfen görümce faslı geçen akşama ait bir konu ,tatil farklı bir konu 🤔 valla herkes kasap kesen kesene 😂😂😂 linç edenimi ararsın kesenimi ararsın herkes hazır patlamaya

hemen arkasimin basina geleni yazayim
lise 3 birakip sevdigi adamla evlendi resmi nikah yapildigi icin normalde merkezde oturmasi gerekirken sirf dul damgasi yememek icin koyde oturmayi kabul etti
yetmedi arkadaslari ile ilicaya gitmeye karar veren es bir gunden bir gune arkadasimi ve cocuklarini alisverise goturmus kul deilken kankalari ile iliciya gidiyor tasvip etmiyorum asla
bir erkek once esini onemseyecek ki konu sahibi antalya diyor
insaniz beseriz elbet bir seseriz
ordaki kadinlarin fiziki guzel olmasi suc deil ama capkin kayinlar aklina girebilir
o guzel bu guzel es ne diyecek ya benim esim niye boyle deil evlenmis borc odemissin cocuk yapmissin lohusa atlatmis esine bakiyorsun bir de diger kadinlara
bu zamana kadar benle maddi manevi her zorluga gogus geren es sonra gidecek baskasina tutulacak arayis icine girecek bizim yillarimiz ise tek celse ile gidecek oyle mi ben kaldiramam
nisanli iken
merkeze alisverise gittigimizde bile gozlerine bakardim etraftakilere bakiyor mu diye hala oyle tek fark tv deki kadinlar 😄
ben nasil baskasina bakmiyorsam dusunmuyorsam esimde dusunmemeli

hayat size baya comolokko ya

Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mi 🤔 kayınlar bekar ve kız ayakları çok 🤔 eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın 😡 siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz 🤔

Ben gidemiyorsam oda gidemez zaten gitmezde birlikte gitmeyi tercih ederiz ikimizde

Eşim benden ayrı hiç tatil yapmadı ama ben yaptım. Eşim de arada bir kendi arkadaşları ile buluşur gezer. Ben izin verirdim normalde, ama kayınları öyle karı kız, çapkınlık vs modlarındaysa çekincenizi anlıyorum ama %100 güveniyorsanız ve o da çok gitmek istiyorsa ben olsam konuşurdum. Ben "onlar şimdi orada çapkınlık yapmak isteyecek, öyle bir ortamda onlar yüzünden senin de zor durumda kalmandan çekiniyorum ve bundan rahatsızım" derdim.

Eşim benden ayrı hiç tatil yapmadı ama ben yaptım. Eşim de arada bir kendi arkadaşları ile buluşur gezer. Ben izin verirdim normalde, ama kayınları öyle karı kız, çapkınlık vs modlarındaysa çekincenizi anlıyorum ama %100 güveniyorsanız ve o da çok gitmek istiyorsa ben olsam konuşurdum. Ben "onlar şimdi orada çapkınlık yapmak isteyecek, öyle bir ortamda onlar yüzünden senin de zor durumda kalmandan çekiniyorum ve bundan rahatsızım" derdim.
ben normalde kısıtlayan kıskanan biri asla değilim ama bazı sebeplerden dolayı böyle bir hal aldım ama çabuk toparladım durumu 🤗 sorunu çözdük çok şükür 😊

Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar
Eşinizin telefonundan niye giriyor kaynınız. Siz de bunu yediniz mi? Eşinizin yediği naneleri de kaynınız üstleniyor olmasın. Hep öyle olur çünkü. Erkek yakalanır ve kardeşim yapmış, kuzenim yazmış derler

Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar

Bekar kaynınız kendi telefonu dururken neden abisinin telefonundan girsin facebooka?
Kendi telefonu bozuk bile olsa acil bir durum değil herhalde kadınlarla sohbet etmek. Mantıklı mı bu?

Kayinlarinizin telefonundaki uygunsuz resimleri siz nasil görüyorsunuz onu anlamadim. Milletin telefonunu mu karistiriyorsunuz?
Bir de face'e kardesim girmis benim telefonumdan numarasini yiyecek kadar saf misiniz gercekten ya?

Beni evde bırakıp tatil yapması delirme sebebim ola bilir:sinirli::rolleyes: Ama sorun kardeşlerle gitmesiyse karışmam. Bişey yapacağı varsa zaten burnumun dibinde de yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X