- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
- Konu Sahibi Zeynep NUR 18
GadınEvli olduğunuz ıcın baya çekmiş dikkatınızı radarları açmışsınızBayan değilde kadın desek hoş olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GadınEvli olduğunuz ıcın baya çekmiş dikkatınızı radarları açmışsınızBayan değilde kadın desek hoş olmuyor
25 bana küçük ya 30 olur arada 3 4 yaş olsunAma çok yaşlı olmasın. Adam 25 baba 45 filan.
Şaka bir yana, iş her zaman erkekte bitiyor. Adam kafasına koyduysa aldatır. Kimseyi suçlamaya gerek yok.
Eşiyle hiç doğru düzgün tatile cikmadiysa ve eşini kisitliyorsa evet haklısınız. Ama birbirini seven, birbirine yeterince zaman ayıran ve birbirine güvenen bir çiftten bahsediyorsak neden keyif almasin ki?Karısını düşünen erkek de eşi varken kardeşlerden keyif almaz. Eşini götürür vakit geçirir, sonra kardeşleriyle gider. Öncelik evliyse eşten yana olmalıdır.
Hanım diyecem bundan sonra han>ı>m arada ki ı bağlama ünlüsü
Evt bu durum farklı. Konu sahibi için diyorum. Demek ki tam zaman ayıramama var ki konu açmış. Bir de turistlerle iç içe oldugum için görmemem imkansız bazı durumları. Sadece bakakalıyoruz gördüklerimiz karşısında.Eşiyle hiç doğru düzgün tatile cikmadiysa ve eşini kisitliyorsa evet haklısınız. Ama birbirini seven, birbirine yeterince zaman ayıran ve birbirine güvenen bir çiftten bahsediyorsak neden keyif almasin ki?
Hem de nasıl. İçinde olsun yeterki.Evt yanında karısı varken bakan oluyor da. Yanında kocası varken baktıkları da oluyor o dereceler yani:)))25 bana küçük ya 30 olur arada 3 4 yaş olsunTabı adamda biter iş zaten adamın içinde varsa karısının yanında yoldaki kadınları bıle gözleriyle taciz eder
Birbirimizi daha iyi tanıyoruz artık, yanlıs yapmıcagını bılıyorum..Arada ne degisti ki![]()
Izin mi istiyor :)Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok
eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın
siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
![]()
Benimki yanımdayken kesemez25 bana küçük ya 30 olur arada 3 4 yaş olsunTabı adamda biter iş zaten adamın içinde varsa karısının yanında yoldaki kadınları bıle gözleriyle taciz eder
Benım ki hıc yapmaz zaten hayvanlarla uğraşmaktan yoruluyor tatıle gıdeyım mı dedi bana nıye soruyorsun git işte ben olsam fırlardım dedım arkadaşları ısrar ettı gitmıyordu ben zorla yolladım ama trıp çektımBenimki yanımdayken kesemezödü kopar ama yalnızken bilemem
![]()
Benimkinin de işi gücü balıklar sazanlar aldatırsam seni sazanlarla aldatırım diyor balıkçı eşi olmayan bilmez niye salmadığımı sürekli şehir dışına göllere nerede balık varsa oraya yahu salsam fizanda balık var deseler gidecek haksız mıyım amaBenım ki hıc yapmaz zaten hayvanlarla uğraşmaktan yoruluyor tatıle gıdeyım mı dedi bana nıye soruyorsun git işte ben olsam fırlardım dedım arkadaşları ısrar ettı gitmıyordu ben zorla yolladım ama trıp çektım![]()
Kız balığa gıdıyor san ki ne gıt sende o tutsun sen yeBenimkinin de işi gücü balıklar sazanlar aldatırsam seni sazanlarla aldatırım diyor balıkçı eşi olmayan bilmez niye salmadığımı sürekli şehir dışına göllere nerede balık varsa oraya yahu salsam fizanda balık var deseler gidecek haksız mıyım amaKonyada bilmem nerde balık çıkıyormuş bir de Bodrum tatillerine salamıcam
![]()
Yok öyle balık değil göl kenarında kamp 3 gece 2 gece kalıyor çok sıkıcı bana göre değil bazı gittiği yerlerde ayı izleri bile görüyorlar yaban hayatı yani ama hastalık gibi hep gitsin tutsun tutmadan geldi mi bana sıkıntı oluyor çünkü tutana kadar bir daha gidecek tuttu mu rahatlıyorKız balığa gıdıyor san ki ne gıt sende o tutsun sen ye![]()
Evet bende ses tonuna inanlardanim
Onemli olan yatak odasinda giyinmek![]()
Yasatacaktim esime ama oglan uyandi emsiriyorum uyursa egerBir an hayal ettim.![]()
Yasatacaktim esime ama oglan uyandi emsiriyorum uyursa eger
Saclarimi bile duzlestirdim
Gulelim guzellesim anammmProfile kendi fotonuzu koyup boyle detay verince insanin aklinda canlaniyor tobe yarabbim gece gece haykirdim kiz![]()
O kadar sexi durmuyorum amaProfile kendi fotonuzu koyup boyle detay verince insanin aklinda canlaniyor tobe yarabbim gece gece haykirdim kiz![]()
Aynen oyle bende baska kadın fızı gı fılan degıl zaten coks sukur ozguvenım var baskasını kıskanmam ama ben gıdemıyorsam oda gıdemezKonu sahıbının kocası 2 senedir beraber tatıl aktivitesi olmamış kocası tatıle mı gidiyor ben yerınde olsam bende arksdaşlarımla bir yerlere kaçıcam kafa dinlicem derim. Haa yok gidemezsın mı diyor ben senın sınırlarına saygı duyuyorsam sende bana saygı duyucaksın duymuyorsan sende evde benle oturursun aşağıya diyebilir. Bunun dışında yok gıdemez falan bana saçma geliyor herkesın fıkrı farklı olabılır. Benım ıcın bu tarz kıskançlıklar olmaz nıye kıskanayım kı dışardaki kadınlar zorla gelip atlamıyorlar ya da nıye başkasının fiziğini kıskanayım gıderım spora kı herkesın bellı guzellıklerı vardır. Bırının gözlerı bırının kalçası guzeldır herkes dört dörtlük değildir. Bende öyle çok çok güzel bır kadın olduğumu düşünmem çevrem çok beğensede ama şunu bılırım kadınsıyım giyinmeyı bılırım. Ben mısal fizikten zıyade ses tonunun çekıcılığıne konuşma uslubunun bır erkeği daha çok etkıledığını daha çok gördüm