para almamis yanina.. hep cüzzi miktarlar aliyor yanina.. gereken hic birsey alamiyorum..Nasıl yani soda almayı lüx mü görüyor eşiniz ?
Bana göre eşiniz yobaz biri gibi geldi , insan taşı sıkar suyunu çıkartır yine evini geçindirmeye çalışır , bende kendi mesleğimin dışında 3kuruşa çalışıyorum bu halimle bile kendi nişanımı aileme masraf olmasın , nişanlıma yük olmasın diye elimden geleni yaptım ki senin eşin bir baba, bence elinden geleni yapmıyor gibi geldi
Öyle şey mi olurmuş canım , evde aklına gelmeyen orda gelir alırsın , senin ki ya pinti ya kötü alışkınlığı var yada yobazın teki başka hiçbişi değil. Bence sende yapma isterse de kızımın geleceği o biriktiriyorum de, hepsini birşeyden dolayı istersede ailemin ihtyacı varmş verdim de, o da kendi ailesine muhtaç kalsın...para almamis yanina.. hep cüzzi miktarlar aliyor yanina.. gereken hic birsey alamiyorum..
bende öyle düsünüyorum. parama artik dokunmayacagim. bir hafta önce istedi. vermedim. üzerime gelmiyor allahtan bu konuda. yüzü yok dahada fazla.Öyle şey mi olurmuş canım , evde aklına gelmeyen orda gelir alırsın , senin ki ya pinti ya kötü alışkınlığı var yada yobazın teki başka hiçbişi değil. Bence sende yapma isterse de kızımın geleceği o biriktiriyorum de, hepsini birşeyden dolayı istersede ailemin ihtyacı varmş verdim de, o da kendi ailesine muhtaç kalsın...
En iyisini yap , kuzun var senin geleceğini düşünmek senin en doğal hakkınbende öyle düsünüyorum. parama artik dokunmayacagim. bir hafta önce istedi. vermedim. üzerime gelmiyor allahtan bu konuda. yüzü yok dahada fazla.
begenmiyorsan gidebilirsin tabi diyor. benimle maddiyat icinmi evlisin diyor. benim elimden gelen bu kadar diyor.adamakıllı silkelemek lazım bu adamı
kurallarını koy arkadaşım bu nedir böyle
şartlar istediğim gibi olmazsa giderim de gözü korksun
sevgisi saygısı nerde bu adamın
yazık ediyor evliliğinizebegenmiyorsan gidebilirsin tabi diyor. benimle maddiyat icinmi evlisin diyor. benim elimden gelen bu kadar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?