keşke aldatıldığında boşansaydın, çocuklar vs deme lütfen şimdide senin durumunu anlıyo o çocuklar bunca hır gürü hissediyolar ya da belki direk onların gözünün önünde oldu evden kovmalar bağırış çağırışlar kaldı ki çocukların için katlansan şu cümleyi kurmazsın: "gece çocuk uyanıyo ben kalkmıyorum kendi kalkıyor hiiiç oralı olmuyorum...işten geliyo çocuklara bakıyo ve karşılında tek istedi şey huzur. .."
Benim olayı bilmeyenler için özetlim 11 yıllık evli ve iki çocuk annesiyim...çalışıyorum...son bir yıldır ise eşimin memleketinde bir ilçedeyiz. ..bir yıl önce eşim gayet güzel giden evliliğim eşimin sorumsuzca ve aptalca davranışı yüzünden bozuldu ve defalarca boşanma noktasına geldik...konuda eşim grup arkadaşlarıyla bir kadınla muhabbet kurmaları...kadın bildiğiniz kadınlardan...benim bildiğim sadece telefon görüşmesi ...bunuda telwfon dökümlerinden öğrendim falan filan 1 yıl burnumuzdan geldi...atlatamadım ta ki son bir aya kadar yine kavga ettik tartıştık eşim ailesini çağırdı ben ailesini kovdum araya annem babam hirfi eşim babama bağırığ çağırdı kaynım kayınbabam bana bağırdı...yani velhasıl ortalık birniribe girdi. ..ben avukata eşim avukata gitti ta ki eşim ayrılmak istemedini söyleyinceye kadar ve çocuklar işte..
eve geldi konuştuk ...son bir aydır ksyınbabalardan hiçkimseyle konuşmuyorum eşimde gitmiyo...babamlar aramıyo eşimle küsler benide aramıyo babam ve ben buna çok üzülüyorum..eşimle aramızsa normal sürwkli sarılıyo öpüyo beni sürekşi beni sevdini söylüyo ama ben nötr...susuyorum kasıtlı değil içimden gelmiyo...sürekşli ev işi yapo geçen ben yattım bulaşıkları yıkayıp makineyi boşaltmış evi süpürmüş işteyken ben...gece çocuk uyanıyo ben kalkmıyorum kendi kalkıyor hiiiç oralı olmuyorum...işten geliyo çocuklara bakıyo ve karşılında tek istedi şey huzur. ..ama ben eskisi gibi olamıyorum. .sanki büyü bozuldu... İç im eskisi gibi huzurla dolu deil ve ailesinden nefret ediyorum bu süreçte ortalığı karıştırdılar iki kaynım oturmuşta bizim boşanmamıza karar vermişler kaynım bab a mı aramış kızın kim oluyoda abimi eve almıyo diye beni tehdit ediyo...pislik.
kayınbaba ise kendini bişi sanmış sürekli arayıp duruyo eşimi bi sorun varmı die öfff sinir oluyorum ve yüzlerini dahi görmek isyemiyorum hiçbirinin. ..eltilerimse kıskançlıktan geberecekler ben ayrıyım hepsi bir apartmanda diye...kaynansnın işini yspıyolar diye bide ben gitmiyorum elimi sürmüyorum ya...bi görseniz hallerini...kaynımın yakında sözü olacak ve ben hiç gitmek istemiyorum çünkü onları götünce piskoşojim bozuluyor napsam eşimi gönderip jiç bulaşmasammı ya da nie yalnız gitcekmiş karısı olarak yanında mı olsam ....içimi nasıl rahatlatsam aradan bir yıl geçti ama benim hala içimde bu hep böylemi sürücel
eşine köpek çektirmene bayıldım beter olsun aynen devam et bence abartma ama arada bir sende öp bıktırma eşini eşin seni çok seviyo baksana sözüne de git az durup dönelim de eşineBenim olayı bilmeyenler için özetlim 11 yıllık evli ve iki çocuk annesiyim...çalışıyorum...son bir yıldır ise eşimin memleketinde bir ilçedeyiz. ..bir yıl önce eşim gayet güzel giden evliliğim eşimin sorumsuzca ve aptalca davranışı yüzünden bozuldu ve defalarca boşanma noktasına geldik...konuda eşim grup arkadaşlarıyla bir kadınla muhabbet kurmaları...kadın bildiğiniz kadınlardan...benim bildiğim sadece telefon görüşmesi ...bunuda telwfon dökümlerinden öğrendim falan filan 1 yıl burnumuzdan geldi...atlatamadım ta ki son bir aya kadar yine kavga ettik tartıştık eşim ailesini çağırdı ben ailesini kovdum araya annem babam hirfi eşim babama bağırığ çağırdı kaynım kayınbabam bana bağırdı...yani velhasıl ortalık birniribe girdi. ..ben avukata eşim avukata gitti ta ki eşim ayrılmak istemedini söyleyinceye kadar ve çocuklar işte..
eve geldi konuştuk ...son bir aydır ksyınbabalardan hiçkimseyle konuşmuyorum eşimde gitmiyo...babamlar aramıyo eşimle küsler benide aramıyo babam ve ben buna çok üzülüyorum..eşimle aramızsa normal sürwkli sarılıyo öpüyo beni sürekşi beni sevdini söylüyo ama ben nötr...susuyorum kasıtlı değil içimden gelmiyo...sürekşli ev işi yapo geçen ben yattım bulaşıkları yıkayıp makineyi boşaltmış evi süpürmüş işteyken ben...gece çocuk uyanıyo ben kalkmıyorum kendi kalkıyor hiiiç oralı olmuyorum...işten geliyo çocuklara bakıyo ve karşılında tek istedi şey huzur. ..ama ben eskisi gibi olamıyorum. .sanki büyü bozuldu... İç im eskisi gibi huzurla dolu deil ve ailesinden nefret ediyorum bu süreçte ortalığı karıştırdılar iki kaynım oturmuşta bizim boşanmamıza karar vermişler kaynım bab a mı aramış kızın kim oluyoda abimi eve almıyo diye beni tehdit ediyo...pislik.
kayınbaba ise kendini bişi sanmış sürekli arayıp duruyo eşimi bi sorun varmı die öfff sinir oluyorum ve yüzlerini dahi görmek isyemiyorum hiçbirinin. ..eltilerimse kıskançlıktan geberecekler ben ayrıyım hepsi bir apartmanda diye...kaynansnın işini yspıyolar diye bide ben gitmiyorum elimi sürmüyorum ya...bi görseniz hallerini...kaynımın yakında sözü olacak ve ben hiç gitmek istemiyorum çünkü onları götünce piskoşojim bozuluyor napsam eşimi gönderip jiç bulaşmasammı ya da nie yalnız gitcekmiş karısı olarak yanında mı olsam ....içimi nasıl rahatlatsam aradan bir yıl geçti ama benim hala içimde bu hep böylemi sürücel
konu sahibi zaten zamanında boşanmanın eşliğine gelmiş. yapamamış olmasını eleştirmek çözüm değil. eşide ikinci şansını iyi değerlendirmeye çalışıyor demekki. artık boşansaydın demek için geç . ama toparlanması için öneride bulunmak yerinde bir tavır olur
Çocuum iki yaşında ben nasıl annesiyken kalkıyosam oda kalkıcak bu benim ilgisizliğimi göstermez sabahlara kadar uyumadığımı biliyorum boşanmayıda çoğu kez istedim ve denedim ama başaramadım olnadıkeşke aldatıldığında boşansaydın, çocuklar vs deme lütfen şimdide senin durumunu anlıyo o çocuklar bunca hır gürü hissediyolar ya da belki direk onların gözünün önünde oldu evden kovmalar bağırış çağırışlar kaldı ki çocukların için katlansan şu cümleyi kurmazsın: "gece çocuk uyanıyo ben kalkmıyorum kendi kalkıyor hiiiç oralı olmuyorum...işten geliyo çocuklara bakıyo ve karşılında tek istedi şey huzur. .."
hatırladığım kadarıyla eşiniz iş arkadaşlarıyla beraber kadını arıyorlardı,bazıları görüşmüşlerdi,eşinizle beraber??
yani bir de hani 1 gece 1 kadınla aldatma falan da değil yani,uzun süren,birsürü erkekle beraber yapılmış iğrenç pis bir muhabbet..
bunu unutamamanız normal değil mi zaten? adamın kişiliği ile alakalı bir konu bu hem de..sadece aldatma konusu değil yani..
bence en önemli konu eşiniz,aileler en son düşünülmesi gereken şey.muattap olmazsınız olur biter..
yazında en çok dikkatimi çeken şey şu oldu BÜYÜ BOZULDU evet malesef insan bu noktaya gelirse hiçbirşey eskisi gibi olamıyor birdaha. ancak şuda var mutlu olamazsan bile huzurunu bozmamaya çalış. bak eşin bir yanlış yapmış dönmeye çalışıyor destekde köstekte olacak sensin artıkaileler kısmına bişey diyemem REST ÇEKMİŞSİN geri dönme. bende benzer birşekile eşimin ailesi ile görüşmüyorum ancak eşim ve kızım diledikleri zaman gider görür.
sen istersensen gitmeyebnilrsin kaynının nişanına ama eşin gitmeli
Aynen hatırladınız gibi düşündükçe midem bulanıyo ama insanoğlu işte yaşanılıyomuş...eşime güvenmiyorum artık cidden bozulan bi büyü var...ama ortafa da iki çocuk vr 11 yıl dile kolay...yüzüme bsktukça utanıyo hatta iç çekişimde ona bakışımdan anlıyo herseyibeter olasıca
evet işte nasıl bir bardak kırılır ve yapıştırma yıllarını alır ve yapıştırabilsen bile eskisi gibi kulkanamazsın benim içimde böyle
artık güven meselesi de değil konu,yani dediğim gibi 1 gece bi kadınla yatsaydı,belki unutması daha kolay olurdu,o da unutulmaz belki ama affetmek ileriye bakmak daha kolay olurdu...
11 yıl ve 2 çocuk ama bir de insanın kendi duyguları var..aileyi yıkmak istmiyosunuz ama ,insanın önce kendisi biliyor musunuz? eğer ki kendisi mutlu huzurlu olamıyorsa o evin içinde,sevgi kalmadıysa,ne çocuklar mutlu olabilr ne de karı koca..
benc bunu bir düşünün..
insan olan herkes için bu böyle. Tamamen affetmek gibi bir şey insanın fıtratına uymuyor herzamana aklında yüreğinde iz bırakıyor. Ama madem seçimin bu yürek yarası ile yaşamaya devam etmek o zaman bozmaya değil elinden geldiğince tamire çalışmalısın . Zamanında zor bir seçim yapıp devam etme kararı almışsın o halde devam etmeye çalış. Kendini boşvermişliğin içine bıraktığını gördüm yazdıklarında sadece eşine değil evine ve evlatlarına karşıda önem hissin azalmış.
bu kadar hır gür yaşanmasındansa, boşansaydınız keşke...
ama artık kabullenmişsiniz, bu saatten sonra ayrılmayıp, bu evliliği doğru düzgün birşekilde sürdürebilirsiniz,
çocuklarınızla daha huzurlu bir ortam ister, kendileriyle ilgilenmeyen huzursuz bir anne değil...
aileler de niye karışıyorsa...
Doğru düzgün bir şekilde oturup konuşulabilirdi, ortalık karışmış, ben olsaydım kaynının sözüne de gitmezdim..
o kadar laf işit sonra git orda yüzlerine gül... bana ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?