- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Destek bizden, harekete geçmek senden canım.
Ben bile gaza geldim bu arada.
Belki seneye aynı kampüste oluruz
Destek bizden, harekete geçmek senden canım.
Ben bile gaza geldim bu arada.
Belki seneye aynı kampüste oluruz
Önemli olan hayatta huzur ve mutluluksa (tabi başka şeyler de var da bunun içinde para aşırı önemli değil bence) yerinde olsaydım giderdim ve okurdum inşallah kazanırsın ucuz bir dersaneye git halledebilirsin bence üstesinden gelirsin ama hevesli ve istekli ol zorlama kendini nasılsa mesleğin var
Bak bi kankileyta bile buldun şimdiden mahsülcüm
Tek rakibiniz THY olsun
Kuzum beniiiiiiiiiiiiiimBaşka bir alanda ne yapabilirimki, belli tecrübe birikim lazım, ofis açmak içinse sermaye
Anlıyorum ablana maaşallah öncelikle.
Kesinlikle hayallerinin peşinden koşmalısın o zaman mahsülcanım.
Elbet bir gün yorulacaklar
Tıp mı istiyorsun sen de? :26:
Hayal hayallerinin pesinden kos
Edebiyat bölümünü eğitim fakültesi değilde,
fen-ede. fakültesini düşünüyorsanız,
bence açıktan okuyun..
Bence kendine gel, ne yaptığını bilmiyorsun bence hayatının bir anlamı mı yok acaba? Sen gidip okusan bile sanıyormusun 30 küsürlü yaşlarında hiç bir ilgili bölüm iş deneyimin olmadan seni işe alacaklar yüz binlerce yeni mezun varken ve de senden genç kişiler varken? Öte yandan mevcut işinide yapamıyor olacaksın. Sözel bir bölüm bitirirsen iş bulabilirsen alabileceğin ücret asgari ücretten bile düşük olacaktır. 30 küsür yaşından sonra araya 4 sene gibi bir boşluk sokup tekrar dönmek çalışmak istesende eski mesleğinde çalışman zor olacaktır tercih edilmezsin demedi deme. Daha profesyonel davran. Senin gibi yapan ve hüsran yaşayan çok kişi var. Madem çok meraklısın yüksek lisansını yap istediğin sözel bölümde.
Hayatımın anlamı mı yok :131: Böyle saldırgan bir tutumu hakedecek ne yaptım ki ben ? Sadece fikir alıyorum, birşeyler danışıyorum diye mi ''ne yaptığımı bilmez'' oldum... Ayıptır artık...Ahlak konularını çiğneyen saçma sapan başlık açanlara ağır ithamlarla geliyorsunuz da bana biraz ağır olmadı mı bu ?
Sevmiyorum ben yazılım işini, kod yazmak istemiyorum...Edebiyat çocukluk hayalim diyorum...
30 küsürlü yaşlarımdan sonra 4 yıl ara vereceğim evet, ve sonrasında da sizin deyiminizle asgari ücretin altında da çalışmayacağım... Ailemin durumu iyidir benim, çalışmama gerek kalmaz. İllaki sinirlendireceksiniz insanı...Allah allah ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?