- Konu Sahibi azranazeln
-
1.kres kulağa daha hoş geliyor.anlaştığınz taksici de ona göre dikkat eder heralde
1.kres kulağa daha hoş geliyor.anlaştığınz taksici de ona göre dikkat eder heralde
evet ya bende orayı çok istiyorum ama bi türlû karar veremedim1.kres kulağa daha hoş geliyor.anlaştığınz taksici de ona göre dikkat eder heralde
İzin almadan acilan egitimhanelerin meb'e sikayet etmeniz gerekli cunki anaokulu kres acabilmenin bir cok sarti var bunlardan en onemlisi guvenlik apartman dairesinde izin verilmiyor bildigim kadari ile baska yavrularin sagligi icin sikayette bulunun lutfen hatirlarsiniz okul lavabosunun dusmesi sonucu hayatini kaybeden efe'yi davasi hala devam ediyor isguzar mudurun onaysiz olarak projede yaptigi degisikligin bedelini minik bir can odedi
Sizin yavrunuza gelince guvenligi ve denetimi olan sikayet edebileceginiz bir kuruma bagli olan kresi tercih edin
1. seç hergün taksiye braktığında tembih edersin :) Bir süre sonra adam seni görür görmez kapıyı kilitler :)
devletin anaokulunda calisan bi okulöncesi ögretmeni vede bi anne olarak kesinlikle 1. ama taksi işi bana pek mantikli gelmedi. velilerle resmi bir servis ayarlayin bence. tksicinin isiyitafine kalmis. ama resmi servisler denetimli oluyor.
Kesinlikle 1. Yanlis anlamayin ama o yasta dini bir yere gönderince cocuklarin beyni yikanmis gibi geliyor tamam din önemli ama bi yasi var diye düşünüyorum. Umarim beni anlayabilmisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?