çokmu pimpirikli anne oldummu ne

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
35
Ankara
arkaşlar kararsızlıktan ölmek üzereyim yardım edin lütfen ya benim dört yaşında bi oğlum var onu kreşe yazdırıcam ama şöyle bi sıkıntım var evde üç yaşında bi oğlum daha var o yüzden ben oğlumu okula yürüyerek götüremiyorum yakında üç kreş var şimdi bunları tek tek yazıcam bana seçmemde yardım edin lütfen
1.bu kreş bi devlet kreşi üç katlı bina da yemek hanesi var çok temiz hijyenik bi ortam her yaşın sınıfı ayrı kendilerine ait dolapları falan var yemek listesine filan baktım kusursuz ben bu kreşi çok beğendim ama şöyle bi şey var ki kreşim servisi yok ve bizim eve yarım saat yürüme mesafesinde biz velilerle taksiyi servis tutucaz ama yanında biz gidemiyoruz aklıma takılanda bu taksici kapıyı kitlemeyi unuturmu? okula götürüp kapıya kadar bırakırmı bunlar
kafama takılıyo
2bu kreş resmi biyer değil bi dairede dini eğitim peygamber efendimizin hayatı vs veokul öncesi eğitimi veriliyo bi okul öncesi öğretmeni ve kuran kursu hocası var üç gün yemeği kreş veriyo iki gün veliler anlaşmış sırayla yemek gönderiyo şimdi gelelim benim kafama takılanlara bi kere resmi olmayışı ve dairede olması beni son derece rahatsız etti balkonlar camlar güvenlimi temizlik ve hijyenikmi yemekleri velilerin yaptığı yemekler sağlıklımı değilmi bide dört yaş ve altı yaş aynı ortamda olucak ayrıca bunlar çocuğunuza bişey olursa biz sorumluluk almıyoruz diyolar ve bu kreş servisli ama bu kreşi asla tercih etmem normalde ama dini eğitimi olması bana tek çekici gelen yanı yinede buraya vermek içimden gelmiyo
3.burasıda devletin kreşi lisenin altında bi sınıfta temiz bi yer yemeği beslenme çantası ile çözmüşler sen yapip gönderiyosun çocugunla dört yaş altı yaş aynı sınıfta servissiz bizim eve onbeş dakika yürûma mesafesinde sınıfta yirmi kişilik öğretmeni bi arkadaşın arkadaşıymı iyi ve ilgili bi bayan
şimdi nolur bana fikir verin hangisine yazdırayım çok karıştı kafam özel kreşe yazdıramam maddi durumum yetersiz bekliyorum cvpları

1.kres kulağa daha hoş geliyor.anlaştığınz taksici de ona göre dikkat eder heralde

İzin almadan acilan egitimhanelerin meb'e sikayet etmeniz gerekli cunki anaokulu kres acabilmenin bir cok sarti var bunlardan en onemlisi guvenlik apartman dairesinde izin verilmiyor bildigim kadari ile baska yavrularin sagligi icin sikayette bulunun lutfen hatirlarsiniz okul lavabosunun dusmesi sonucu hayatini kaybeden efe'yi davasi hala devam ediyor isguzar mudurun onaysiz olarak projede yaptigi degisikligin bedelini minik bir can odedi
Sizin yavrunuza gelince guvenligi ve denetimi olan sikayet edebileceginiz bir kuruma bagli olan kresi tercih edin

1. kreş en iyisi,velilerle anlaşıp bir tane servis annesi tutarsınız olur biter.

1. seç hergün taksiye braktığında tembih edersin :) Bir süre sonra adam seni görür görmez kapıyı kilitler :)

Evet çok haklısınız ben bunu yapmayı düşünmedim değil

Kesinlikle 1. Yanlis anlamayin ama o yasta dini bir yere gönderince cocuklarin beyni yikanmis gibi geliyor tamam din önemli ama bi yasi var diye düşünüyorum. Umarim beni anlayabilmisinizdir

2.kreşe millet nasıl çocuk gönderiyor ya,öğretmen öğretmen mi,orası kreş bile değilmiş,çocuk camdan atlasa sorumluluk almaz bunlar,servisi varsa var yani.Çocuklara bir şey yapılsa gelip diyemezler,o yer ruhsat almamışsa hayır gelmez zaten..Kafana takılan din eğitimiyse kendin vermen daha iyi bence,bir psikoloji kitabında çocuklara inançla ilgili şeylerin anne baba tarafından anlatılması gerektiğini okumuştum.Yani o kişilerin din diye anlatacağını da kontrol edemezsiniz korkutabilirler çocukları..

Bence 2.kreşi şikayet edin hiç tekin gelmedi bana.

Kesinlikle 1.si dini egitiminizi kendiniz verirsiniz evinizde okul bile olmayan biyere gondermeyin.servis ayarlanir bi sekilde donusumlu olarak takip edersiniz birkac gun.

devletin anaokulunda calisan bi okulöncesi ögretmeni vede bi anne olarak kesinlikle 1. ama taksi işi bana pek mantikli gelmedi. velilerle resmi bir servis ayarlayin bence. tksicinin isiyitafine kalmis. ama resmi servisler denetimli oluyor.

anlıyorum tabi bu sizin fikriniz saygı duyuyorumama ben çocuğumun peygamber efendimizin hayatını dinleyerek ahlaklı inançlı yetiştirmek istiyorm ama yinede o kreşe vermicem çünkü güvensiz geldi bana
Kesinlikle 1. Yanlis anlamayin ama o yasta dini bir yere gönderince cocuklarin beyni yikanmis gibi geliyor tamam din önemli ama bi yasi var diye düşünüyorum. Umarim beni anlayabilmisinizdir

Bence de 1.kres...servis ayatlayabilirseniz en mantıklı si o..ama yok ayarlayamazsaniz arkadaşlarınızla birlikte güvenilirbir taksici ile aanlasın. .arkadaşlarınızla da konuşun hergün biriniz gitsin yanlarında. .ben olsam taksici tanıdık diye gene de guvenemezdim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…