çokmu pimpirikli anne oldummu ne

Çocuğa din eğitimi anne baba tarafından verilmelidir. Ben di eğitimi veren bir çok kuruma guvenmiyorum. Ki zaten izinsiz bir kurummus. Çocuğun küçük, kendi yaş grubuyla olması lazım. Lise öğrencilerinin olduğu kalabalık bir yerde uygun olmaz. En güzeli 1. Seçenek

Kesinlikle 1.numaralı kreş
evet 2. numaralı kreşte dini eğitimler var ama onu bir şekilde halledersin
en mantıklısı 1.kreş :)

anlıyorum tabi bu sizin fikriniz saygı duyuyorumama ben çocuğumun peygamber efendimizin hayatını dinleyerek ahlaklı inançlı yetiştirmek istiyorm ama yinede o kreşe vermicem çünkü güvensiz geldi bana
o zaman mesela camideki kuran kurslarına gönderirsin 6-7 yaşındayken arkadaş grubuyla..Açıkçası 2.kreşin çocuklarınıza bir şey olursa sorumlu değiliz demesi beni çok ürküttü,o öğretmenin öğretmen olduğu nerden belli..Pencere temizliğinden çok bu kişiler tekin değil gibi.Gizli bir iş varsa korkarım ben..

aynen

Evet çok haklısınız ben bunu yapmayı düşünmedim değil
Duyarli olan her insan yapmali nasil merdiven alti uretim yapilan urunleri almamaya ozen gosteriyoruz merdiven alti egitimde olmamali gerekli izinleri alsin yazik orda bir yavruya zarar gelse karsinizda muhattap bulamazsiniz olan anneye babaya olur senelerce yanar dururlar

Taksiyle

Taksiyle hergun bir Veli neden refakat edemiyor. Dunya hali bu adam unutabilir kilidi Yada hadi siz gını girin ben bakıyorum diyebilir. Klasik erkek bizim kadar ince düşünmezler

ya kafama takîlanda bu yoksa düşünmeden 1.kreşe gönderirdim
Takside ön koltuğa cocuk oturamayacagina gore ki cocugun 4 yasında oldugunu düşünürsek mümkün degil. Sizden biri gidebilir. 2. Kreşi hic satmıyorum bile. 3. Kreş de bana itici geldi yalan yok 15 dk lik mesafe kısları sorun olur bide lisenin altında olması. Ne bileyim devlet liseleri malum :/

Çocuğunuzu asla ama asla bir yabancıya emanet etmeyin...
Kilidi açık unutur, vs ama dünyanın bin türlü hali var.
Birgün diğer çocuklar hasta olsa gelmeseler, çocuğunuz tek başına kalsa, o yabancının çocuğunuzu okul yerine başka yere götürmeyeceğini nasıl bileceksiniz?
Fikrim; yapmayın bunu sakın... 3. Mantıklı görünüyor.

hayır bide benim bi arkadaşı 2.kreşe verdi banada sen çok takıntılısın diyo bende acaba fazlamı inceliyorum diye üzülmeye başladım ama anladımki ben normalmişim o çok rahatmış

hayır bide benim bi arkadaşı 2.kreşe verdi banada sen çok takıntılısın diyo bende acaba fazlamı inceliyorum diye üzülmeye başladım ama anladımki ben normalmişim o çok rahatm

Tatlım dini eğitim veren çok güzel kurumlar var...Ancak izni olmayan yer beni her yönden urkutur. .hele ki konu din ise...Malum din konusu son zamanlarda herkese gore cok degismeye basladi..ogretecek ler ama nasıl?belki iyi bir yer ama sorumluluk kabul etmediklerini göre var çıkabilecek bir sorun demekki?heryere güven olmuyor?o kadar aklinda kaldiysa arkadaşın gonderecekmis takip et bakalım iyi kötü yönlerini ne öğretiyor nasıl öğretiyor?

="azranazeln, post: 36675481, member: 530478"]hayır bide benim bi arkadaşı 2.kreşe verdi banada sen çok takıntılısın diyo bende acaba fazlamı inceliyorum diye üzülmeye başladım ama anladımki ben normalmişim o çok rahatmış[/QUOTE]
Tatlim

He Tatlim[/QUOTE]
rkeze çok teşekkürler ben kararımı bir numaraya verdim iyiki varsın k.k

He Tatlim[/QUOTE]
rkeze çok teşekkürler ben kararımı bir numaraya verdim iyiki varsın k.k

1.kres güzel takdiciye sıkıca tembih edin hem oda boyle bi sorumluluk almak isterm kitler elbet,tabi sık sık kulağını kurutun.
2.kreste dini eğitim açısından iyi tabi benim arkadasim gönderdi,ama ne demek sorumluluk almayız,yeterince ilgi gostermeyebilirler.
Umarim hakkında hayirlisi olur.

Asla 2.kreş değil. Çocuğunuzun güvenliğinden çok, böyle merdiven alti bir yerde çocugunuza kuçucuk yasinda neler ogretebilecekleri tedirgin etmeli sizi. Din egitimini biyle bir yerde abartarak, korkutarak ya da olmsmasi gereken sekillerde verebilirler ve cocugunuz buyudukce bunlar geri tepebilir ya da ozguvensiz olabilir. O yuzden din egitimini kendiz verin.
Ve bence taksi kapisi, hijyen bilmemne..bu kadar pimpirikli olmayin. Bi cogumuz sokaklarda pislik icinde buyuduk, ilkokulda kendimiz otobuslerle gittik geldik. Hala hayattayiz.. unutmayin, sakinan goze cop batar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…