çokmu salağım?

Alırım falan diye atarlandı biraz ben borcuda öderim evide geçindiririm diyo normal bi kadın gibi harcasam afedersin ama nah geçindirir evi ben onu almayayım bunu almayayım derken evi geçindiriyo ev geçindirmek dediğide bi tek mutfak masrafı ha üstüme başıma bişey aldığım yok git banyoya bak bugün ne kadar ıslandım falan dedim baktı mı bilmiyorum ama geldi ben öylesine söyledim bebek geliyo nasıl alcam yeni araba falan dedi halbuki yalan ciddi söyledi ama ben bu kadar tepki verip ağlayınca şaka yaptım diyo sanki ben anlamadım ciddi olduğunu

canım fazla yapılan fedakarlıklar görev haline geliyor malesef ki. sen ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadın olduğun için eşin bu kadar rahat. düşünmüyor endişelenmiyor senin için çünkü sen nasılsa işini halledersin. o yüzden bundan sonra farklı davran mesela zor zamanlarda yanında olmuyorsa iyi zamanda da sen uzak tut. mesela işi mi var akşam. kendin git hastaneye ona da birşey anlatma. bırak merak etsin. kendi gücünün farkına var. ve o seni ve bebeğini düşünmüyorsa sen de bütçeyi bu kadar düşünme. hem çalışan ekmeğini kazanan bir kadınsın. hava kötü ayağın burkuk binme metroya. bin taksiye ver yüz lira akşam da iste param kalmadı taksiyle gitmek zorunda kaldım de. ikinciye bırakır canını sıkıp bebeğini üzmek yerine ona bazı şeyleri farkettir. yaptıklarının fedakarlık olduğunu ve yapmak zorunda olmadığını bilsin.

Ah kızlar Allah yardımcınz olsun okuyunca çok üzüldüm yaa
S srpl_ozr canm ben yerinde olsaydım kesinlikle o işe gitmezdim direk eve giderdim hatta eve gidip şöyle bi güzel uzanır hiç bişeyde yapmazdım. İş miş hiç umrumda olmazdı. Bence kesinlikle istediğiniz şeyleri çekinmeden sıkılmadan söylemeniz lazım çünkü erkekler bizim kadar ince düşünemiyor kim bilir aklında ne vardır da düşünemedi. O anda söylemeliydin ben nasıl işe gideyim bu halde diye. Başlarda bende susuyodum ama söylemek gerek kesinlikle çünkü bazen kasten değil bilmeden düşünmeden oluyor.

çok haklısınız kızlar biz kendi elimizle yapyoruz bunu şimdi akşam randevuya gideceğim ve ona habe rvermeyeceğim telefonlarıda açmıyorum zaten

çok haklısınız kızlar biz kendi elimizle yapyoruz bunu şimdi akşam randevuya gideceğim ve ona habe rvermeyeceğim telefonlarıda açmıyorum zaten
Bence haklıyken kendini haksız duruma düşürürsün o bi şekilde bi yolunu bulur bi haksızlık çıkartır bu durumdan bence öyle yapma haber ver sana bişey olsa hamilesin sana ilk müdahale edecek kişi eşin Allah korusun. Haber ver ama kızdığını üzüldüğünü belli et hem bak sana kızgında olsam yine seni düşünüyorum ama sen düşünmüyosun imajı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…