kızlar 37 haftalık hamileyim dün düştüm ayağım şişti topallayarak yürüyorum ve hala çalışıyorum kısmetse bugun son günüm izne ayrılıcam. Bu Aksam doktor randevum var 6.30da 37 haftalık raporu alıp izne ayrılcam. kontrollerimi mesai çıkışına alıyorumki eşimde izin almak zorunda kalmasın diye. kaç gündür çarşamba altı buçukta randevum var diyorum tamam diyor dün gece son dakika yarın mesaiye kalıcam sabah gidelim diyor. tmm dedim doktoru aradım cebi kapalı nasılsa hastanededir diye çıktık yola yolda aradımki doktor bugun 12 de hastaneye gidecekmiş.al işteee boşa servisi kaçırmış oldum sabah. nasıl gidicem işe eşiminde yetişmesi gerekiyor. beni metroya bıraktı kızılayda inip 1 buçuk km yürümem gerekiyor bu halde yağmur kar atıştırıyor ayağım topallıyor e ağırlıkta var. takside kısa mesafeyi almıyor. demiyorki bırakayım ben seni işe bu nasıl vicdan ya bide öğle arasında gelip gitmemi teklif etti metroyla dalga gecer gibi o halde yürüdüm ya allah aşkına sinirlenmekte haksızmıyım? ben değerimi bilmiyorum galiba