- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
Cnm drdan dra değişiyo. Benim bu maille sorduğum dr danışma için ücret elmıyomuş. Ücretsiz muayenesi var. Fiyatıda uygun gibime geldi. Jayjaycım bahsettiğin dolgu kutusunun içinde kaç grlık mazleme var? Sen ne yapctırcaksın 34 moni?
valla ne yaptiracagima kendi kendime karar veremiyorum
lazer olabilir kolajen dokusunu yen'iliyormus
belki bi miktar dolgu olabilir
en son care belki su ipliklerle yanaklari yukari cekiyorlar o da olabilir
ama bir profesyonele danismak istiyorum
allaha sukurler olsun ciddi bir problemim yok ama
yuz cokuklugu yorgun ve mutsuz gosterio kendimi kotu hissediyorum
bir yerden baslamaliyim
dugunume de 6 ay kaldi cok gece birakmak istemiorum ki sislik filan olursa insin
valla ne yaptiracagima kendi kendime karar veremiyorum
lazer olabilir kolajen dokusunu yen'iliyormus
belki bi miktar dolgu olabilir
en son care belki su ipliklerle yanaklari yukari cekiyorlar o da olabilir
ama bir profesyonele danismak istiyorum
allaha sukurler olsun ciddi bir problemim yok ama
yuz cokuklugu yorgun ve mutsuz gosterio kendimi kotu hissediyorum
bir yerden baslamaliyim
dugunume de 6 ay kaldi cok gece birakmak istemiorum ki sislik filan olursa insin
ayy ayhak ya kafamı karıştırdın şimdi.. Bende dolguya karar vermiştim yağ enjeksiyonu asimetrik eridiği için..alsanaalsanasmile Yağ enjeksiyonunun asimetrik erimediğine ikna olabilsem onu yaptırcamda bilmiyomkiii -tatlicadiarzu-
kızlar siz bazı doktorlara danısyorsunzu o yuzden soruyorum , estetik cerrahlar danısma icin de muayene ücreti alıyor mu yani 2 3 cerraha danısmadan karar vermem zor ama istanbulda iyi bir doktor 200 liradan asagı muayene ücreti almıyor 3 doktora danıssam etti 600 lira hava parası ama dügünüme de cok az kaldı acil bir baslangıc yapmam lazım yanaklarım konusunda
ben cuma günü erhan eryılmaz ile görüşeceğim. muayeneden ücret almıyormuş. yazışmalarında bile çok ilgili bir doktor güven veriyor. ayhak da etkiledi beni çok doktor seçimim konusunda sen de erhan beyle bir görüş istersen .........
82 dogumluyum canım.yaşın kaç cnm_?
canım yaptıracaksan kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptır.3 hafta içinde düzeliyo.arkadaşım yaptırmıştı ordan biliyorum.sürekli dolgulara para vermektense bir seferde halledersin.ben bi kaç doktorla görüştüm yağ enjeksiyonunun kalıcılığı eski yıllara göre çok çok fazlaymış yeni teknikler kullandıkları için.bu arada yaptıracaksanda istanbulda sana doktor ismi verebilirim.ben endoskopik orta yüz gerdirme yaptırmıştım bu doktora.çok profesyonel.yüzümdeki ödemler insin eğer gerek duyarsam bu ayın sonunda bende gidip yağ enjksiyonu yaptırcam o doktora.
kızlar siz bazı doktorlara danısyorsunzu o yuzden soruyorum , estetik cerrahlar danısma icin de muayene ücreti alıyor mu yani 2 3 cerraha danısmadan karar vermem zor ama istanbulda iyi bir doktor 200 liradan asagı muayene ücreti almıyor 3 doktora danıssam etti 600 lira hava parası ama dügünüme de cok az kaldı acil bir baslangıc yapmam lazım yanaklarım konusunda
ben cuma günü erhan eryılmaz ile görüşeceğim. muayeneden ücret almıyormuş. yazışmalarında bile çok ilgili bir doktor güven veriyor. ayhak da etkiledi beni çok doktor seçimim konusunda sen de erhan beyle bir görüş istersen .........
evet olabilir
cumayı beklicem ama
sen gorustukten sonra buraya yazarsın di mi canım konustuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?