Cökük Yanaklar

kızlar bugun colostrumla balık yagı tabletı aldım
bu aralar ıstahım acıldı bısıler yıyorum balık yagı benı dızgınler
colostrum da bagısıklık sıstemı ıcın onemlı ve antı agıng faydası olabılır dıye dusundum

Jayjaycım bi tane estetisyene msj attım dolgu fiyatlarını öğrenmek için 1 ml 600 2 ml 1000liraymış. Yani hyaluronik asit dolgunun fiyatı böyleymiş. Sen kendin alıyodun ya kutuyu senin kutundakinin gramajı kaç cnm?

kızlar siz bazı doktorlara danısyorsunzu o yuzden soruyorum , estetik cerrahlar danısma icin de muayene ücreti alıyor mu yani 2 3 cerraha danısmadan karar vermem zor ama istanbulda iyi bir doktor 200 liradan asagı muayene ücreti almıyor 3 doktora danıssam etti 600 lira hava parası ama dügünüme de cok az kaldı acil bir baslangıc yapmam lazım yanaklarım konusunda

Cnm drdan dra değişiyo. Benim bu maille sorduğum dr danışma için ücret elmıyomuş. Ücretsiz muayenesi var. Fiyatıda uygun gibime geldi. Jayjaycım bahsettiğin dolgu kutusunun içinde kaç grlık mazleme var? Sen ne yapctırcaksın 34 moni?

valla ne yaptiracagima kendi kendime karar veremiyorum
lazer olabilir kolajen dokusunu yen'iliyormus
belki bi miktar dolgu olabilir
en son care belki su ipliklerle yanaklari yukari cekiyorlar o da olabilir
ama bir profesyonele danismak istiyorum
allaha sukurler olsun ciddi bir problemim yok ama
yuz cokuklugu yorgun ve mutsuz gosterio kendimi kotu hissediyorum
bir yerden baslamaliyim
dugunume de 6 ay kaldi cok gece birakmak istemiorum ki sislik filan olursa insin

yaşın kaç cnm_?

canım yaptıracaksan kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptır.3 hafta içinde düzeliyo.arkadaşım yaptırmıştı ordan biliyorum.sürekli dolgulara para vermektense bir seferde halledersin.ben bi kaç doktorla görüştüm yağ enjeksiyonunun kalıcılığı eski yıllara göre çok çok fazlaymış yeni teknikler kullandıkları için.bu arada yaptıracaksanda istanbulda sana doktor ismi verebilirim.ben endoskopik orta yüz gerdirme yaptırmıştım bu doktora.çok profesyonel.yüzümdeki ödemler insin eğer gerek duyarsam bu ayın sonunda bende gidip yağ enjksiyonu yaptırcam o doktora.

ayy ayhak ya kafamı karıştırdın şimdi.. Bende dolguya karar vermiştim yağ enjeksiyonu asimetrik eridiği için..alsanaalsanasmile Yağ enjeksiyonunun asimetrik erimediğine ikna olabilsem onu yaptırcamda bilmiyomkiii -tatlicadiarzu-

aslında ben de yağ injeksiyonu düşünmüştüm ama ilk etapta bayağ bir şişiyormuş yüz 1 ayda ancak düzene giriyormuş.asimetrik erime riski kötü tabi . ama zayıf yüzlüler için güzel bir yöntem olduğunu düşünorum ama ben de öncelikle yanak kaldırma işlemini yaptırmak istiyorum.ben de bu cuma Erhan beyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek(( o daha iyi bir çözüm bulur sanırım ayhakcım.

pippi genelde aynı oluyor 0.55 ml çıkar 2 şer enjektor ama bıraz buyuktur 1 ml gibi görünüyor
600 ytl asırı cok bir fiyat tek enjektor icin... hayret bisi zaten ürünün fiyatı en pahalı hyaluronic acid 2 enjektoru 430 ytl..
aman ya
neden 2 iğne yapmak 570 ytl etsin ki?
hayret birsey

sanki dolgu enjeksiyonu değil ameliyat yapıyorlar
az istediniz aa olur mu, biraz daha arttırın nasıl olsa insanlar çaresiz
insaf ya

bu arada sakınnn ola ki yüzünüze lazer yaptırmayın özelden bir arkadasla konusuyoruz
2000 dolar vermis, ve yüzündeki yağları daha cok eritmis kendi de bu baslıga giriyor
dilerse yazsın, paylasmak istemez diye adını yazmıyorum
valla berbat
paranızdan olan guzellıgınızden olmayın o thermage filan lazer olayları geri donusumu olmayan
zararlar veriyor

süper olur valla ayhakcım eger doktorun ismini verebilirsen

ayhakcım hangı dra yaptırdın özelden yazabılırmısın bırde acı cok oldumu bende 82lıyım ama suan gebeyım dogumdan sora dusunuyorum aslında ama korkuyorumda
cok ıhtıyacım yok gıbı ama yuzumu gerınce daha guzel duruyor oyuzden cesaret edebılırsem ıstıyorum
bırde ız kalamaması cok onemlı benım ıcın

Yaa yağ enjeksiyonundan korkuyorum ben..Yüz çok şişerse diye 2 haftada düzelmesi lazm benm yüzümün çünkü okul açılcak

ya arkadaslar naptınız sız 82 dogumlu bırı neden germe amelıyatı olsun
daha cok kucuksunuz yapmayın etmeyın kıymayın kendınıze

moni drlar aman ha sormadan gıtme konusmak ıcın para ısteyenler var
ben az daha para odemek zorunda kalıcaktım bı kez saftorikliğime doymiyim
zor yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…