Cökük Yanaklar

Benm de yüzüm taş gibiydi.Çok güzeldi çok..Mezuniyet fotolarımda o kadar güzeldimki...Ama artık mazide kaldı. Allahtan ööle çok fazla bollaşma yok bende ama yinede belirgin bozukluklar var. Umarım bu ilacın etkisi geçmiştir ve daha fazla zarara uğratmaz beni. Ayhak bu konuda ancak sen bilgilendirebilirsin beni. Sen bu ilacı kullanalı uzun zaman mı oldu?? Yani kaç sene önce kullandın ve etkisi bitmiyo mu artık? Yani ben şuan yaşadıklarımı 3 sene sonrada yaşıycakmıyım? Aslında bu ilacı kullanmasaydım eminim geç yaşlanırdım. ama şimdi yaptık bi hata. Acaba bu ilacın etkisi çok uzun süremi devam ediyo? Umarım değildir ...Ayy Jayjay yaa boyun moyun deme üzüldüm valla.. Daha yaşımız genç Yüzümüzle baş edemiyoz bide boyun senağlama :çok üzgünüm:

canım ben bu ilacı bırakalı yaklaşık 6 ay oldu.ama bıraktıktan 2 ay sonra farkettim çöktüğünü.hiç kiloda vermemiştim.tam tersi almıştım ama yüzüm hiç almadı.ilaçları kullanmaya başladınmı.ben yarın gidip hyaluronic asid alıcam.at kuyruğu ilacı yerine at kuyruğu otunun çayını içiyorum.omega 3-6-9 var.onu kullanıyorum.yarın bide soya proteini tozu alıcam.ocağın sonuna kadar kullanacam.baktım işe yaramıyo kesinlikle doku kokteyli yaptırcam.

Cnm bende yabancı bi siteden hyaluronic asit serumunu aldım ama işe yaramıyo. Oo sen ilacı yeni bırakmışsın.Daha durr :) 2 sene sonrası kötü oluyo asıl... Ama kullandığım zamanlardada yüzüm söbüleşmiş yüzümün dolgunluğu gitmişti ama en azından o zamanlar yüz kontörüm daha bozulmamış gözaltlarım ve gülme çizgilerim bu kadar belirginleşmemişti. Benmde bi plan yapmam lazm. Öncelikle elimde ki silicayı bitirmem lazm. Sonra vegetal silica, soya protein tozu ve hyaluronic hapı bende düşünyom tabii üstüne bide dolgu..

pippi öyle olumsuz seyler söylemesene kaydirigubbakcemile
aman cökmüşse çökmüş düzeltiriz
etkisi geçmiştir ilacın yahu 1 ay sonra geçiyormuş güya:1closedeyes:
sen simdi aldıgın seylerı duzenlı kullan
ben de hyaluronic krem kullanıyordum tabı cıldı dolgunlastırmadı ama
herhangı bır kremden daha ıyı
bızım durumumuzdakı kısıler daha ozel urenler kullanmalı kı cılt daha fazla hırpalanmasın

pipi vallahi bir daha burda olumsuz bir yazını göreyim ağlayan bir yazını göreyim
bir daha siteye gelmem
bu ne ayol aaa
olumsuz enerjiyi çekip durmasana nasıl olsa düzelicek
söz ver bakim

:roflol:
tmm cnm söz :lepi:
Yaa sınava hazırlanyom da stres tepemde..Aslında şuan en büyük problemim sınav.. kaydirigubbakcemile3 Stresten biraz olumsuzluk yansımış olabilir ama doğruları sööledm kızz kaydirigubbakcemile3 yani 2yıl sonrasının kötüleştiği doğru. O ağlayan suratıda koymamın sebebi yüz boyun gerdan ooooo bunlara nasıl para yetcek...Yani
yaşlanmakta bayağı masraflı bişy :roflol: Yoksa düzelir tabiki..H:roflol:ele hele senin estetik tecrüben büyük. benden iyi bilirsin bu işlerin nasıl olcağını olması gerektiğini o yüzden endişelenme bence. Senin yapman gereken tek şey Para biriktirmek cnm..H:roflol:emde iyi biriktir kız. İçimizde hiçbişey kalmasın. İşte şunu yaptıramadım bunu yaptıramadım demeyelim. Herşeyi yaptıralım delikafadulden

Tuşlarımda bozukluk var galiba. Bu kadar çok surat kullanmamıştım hepte gülmüşüm :)))

a ne münasibet ne estetiği ne tecrübesi :lepi:
2 dolgu yaptırdım bir de her türlü yag erıtme islemi mezoterapi lipliz vs
o kadar

a ne münasibet ne estetiği ne tecrübesi :lepi:
2 dolgu yaptırdım bir de her türlü yag erıtme islemi mezoterapi lipliz vs
o kadar

Daha ne olsun kaydirigubbakcemile3
Bizde bi tane bile yok maalesef. Ama sabırsızlanıyom yaptırmak için. Okul devam ettiği için yptıramıyom. Öğrenciler beni gördüklerinde şok geçirmesinler kaydirigubbakcemile3 Yaa sen mezolikaydirigubbakcemile3ftingide mi kendin uyguladın naptın? En son almıştın ama uygulamadan bahsetmedin. Bence bi dr'a yaptır nolur nolmaz..

pippi o kadar bozulmus olamaz tenin abartma

Son yazdığım yazıyla anlam kuramadım ya neyse.. Cnm şöyle anlatayım kendime güvenim kalmadı. Benimle tanışmak isteyen biri var. Onunla bile görüşmeyi istemiyorum çünkü en ufak güzellik kalmadı bende. Hatta haftaya görücülerim var. Ne yapsam diye düşünüyorum. Çünkü bu çökmüş yüzle karşılarına çıkmak insanı üzüyor. Cildimde gerileme var herkeste farkında. Öğrencim bile dediyse gerisini siz düşünün...
Bu arada bu hafta yılbaşından sonraki gün dolgu yaptırırsam pazartesi günü öğrencilerim anlarmıkiii yoksa 15tatilimi bekleyim?

evt sizi okumuştum. şu an durum nasıl peki ben çok korkuyorum. nasıl bir etki sağladı.ücreti ne kadar acaba ben de erhan bey ile naci bey arasında kaldım(((

merhaba pippi eğer kenar çizgiler için değil yüzüne yaptırcaksan kesinlikle 15 tatili bekle ben hafif yaptırmama rağmen şişlik ve morarma çok oldu. çok anlaşılıyor yani. belki de benim cildim hassas o yüzden ama bence acele etme tatili bekle en az 1 hafta morluklar kalıyo

ben de seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşıyorum yaşım genç olmasına rağmen burnumun kenarındaki çizgilee takıntımla başladı herşeysonra kilo verdim. doktor bana hem burun kenarına hem de hafif yanklarına yapalım dolgu dedi. ve şuan sadece yanakalrımda hafif bir dolgu var burnumun kenar çizgileri daha çok belirginleşti garip oldu yüzüm eskiden aynaya balmaya doyamazdım şimdi sinir oluyorum.dolgudan da soğudum sanarım yanak kaldırma yaprıcam ama doktorla hep geri gönderiyo yaşın genç die ama ben köten bir çzüm istiyouum çok yoruldum((

Cnm çok sağol öyle yapyım en iyisi zemuszemus Çok sabırsızlanıyorum yaptırmak için. Bi an önce gelse şu tatil :ecrin_bebek:
Peki sen memnun kaldınmı cnm? beklediğinden iyi mi oldu dolgun?

Cnm çok sağol öyle yapyım en iyisi zemuszemus Çok sabırsızlanıyorum yaptırmak için. Bi an önce gelse şu tatil :ecrin_bebek:
Peki sen memnun kaldınmı cnm? beklediğinden iyi mi oldu dolgun?

sadece burun kenarı için yaptırdığımda iyiydi. yanak için de iyi fakat benim burnumun yanlardaki çabuk eridi sanırım kötü oldu.çalıştığım için tekrar da gidemedim. ama faydası oluyor çok morluklar geçince kimse de anlamıyor. acı da hissetmedim emla krem sürdü hafifi iğne batarken bi acı oluyo sonradan sızlamıyor bile. doktorun öenmli tabi nereye ne kadar enjekte edilmesini bilen biri olmalı ....... sonucunu yazarsın .....:)))

Bu arada bu hafta yılbaşından sonraki gün dolgu yaptırırsam pazartesi günü öğrencilerim anlarmıkiii yoksa 15tatilimi bekleyim?

canım ogrencıler benı gorduklerınde sok gecırmesınler demıssın ya
onun ıcın yazdım
abartma dıye
morluk olmuyor ya oyle bır mercımek kadar fılan oldu bende
o da 2 ıgne gırısınde
oyle sokaga cıkılmayacak bırılerının anlayacagı bır morluk olmaz korkma
zaten dolgular ufak oluyor yetmeyecek kı,asırı olup cok dolgun ıfade versın
kalıcı dolgu olsa neyse derım de bu tarz hyaluron enjeksıyonları oyle aa sana ne oldu denılecek bırsey olmaz korkma

saol cnm... Ayy doku kokteylide kafamı karıştırıyo. Orantısız eriyo demişler ama kaç kişide ööle olmuş bi öğrenmek lazm.. Ben okullar kapanana kadar bütün yöntemleri bi araştıraym

saol cnm... Ayy doku kokteylide kafamı karıştırıyo. Orantısız eriyo demişler ama kaç kişide ööle olmuş bi öğrenmek lazm.. Ben okullar kapanana kadar bütün yöntemleri bi araştıraym

pipi ben ce en mantıklısı doku kokteyli yaptırmak.gidip dolgu yaptırma.eridiği zaman tekrar dolgu yaptırmak gerekli.dolgulara bissürü para vereceğine bence kalıcı çözümler bulmak en mantıklısı.ben de kararımı verdim doku kokteyli yaptıracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…