Cökük Yanaklar

evet o yuzden sordum zaten yani sırf danısmak icin degil 200 100 lira bile veremem kimse kusura bakmasın sonra zaten dünya para alıyorlar

ben ameliyat dusunmuyorum zaten
hatta Allah nasip ederde 45 li yaslarımı gorursem belki o zaman dusunmeye baslarım
ama o zamana kadar cerrahi olmayan yöntemleri denemek istiyorum

dolgu için isim vermiştim ben zaten arkadaşıma zaten .benim problemim farklı ben yanak kaldırma düşünüyorum. yaşla ilgili değil germek için değil yani

Cnm 1 ml 600 lira 2 ml 1000liraya yapıyomuş. Senin dediğin kutuda 2 tane çıkıyo ya yani bi kutudaki toplam gramaj 1 ml mi oluyo?

yaw iste onlara gore 1 ml pippi
yani biraz uzun oluyor ya o enjektorler , hangi marka 1 ml dolgu satıyor kı hepsininki aynıdır
ya 0.55 x 2 enjektor
ya da radiesse gibi 1x 1.2 ml dir
yani demem o ki,adamlar kısaca 1 enjektor hyaluronic acidi 600 ytl ye koyuyor

mesolifting solusyonu alan varsa ben katılırım
bugun annemle yolsa zuhal olcayın bır reklam afısını gordum
yenı cıkan bır reklam yanı ıcerıgı hatırlamıyorum ama yakından baktım yuzune
kocaman afıstı, duraga asmıslardı
zuhal olcay 50 yasında ya da bıraz daha fazla
ve bendengenc duruyor ayrıca botox da yaptırmıyor
mesolıftıng ıyı bırsey kızlar
ılac alana katılırım bılgınıze 2-3 ampul alırım

yaa önemli olan almak değil, yaptırabileceğin birini bulmak. Ahh bulabileceğime emin olsam neden almayayım? Dolgu da çok pahalı. Gerçekten enayilik. 6 ay sonra yüzümde kalmıycaksa 1000lira vermek enayilik olur. Kalıcı olsa neysede kalıcı olmayan bişey için o kadar dökülmek :umursamaz:
Dolgudan sanırım vazgeçiyorum yada malzemeyi 430a alıp en fazla 20-30liraya yüzüme enjekte edecek bi dr bulmak gerek... Sanırım o 1 kutuda yetmez 2 kutu almak zorunda kalabilirim o da epey pahalıya patlıycak ve bu da sadece 6 ay yüzümde kalacak :bbo: Off Ne zorluklarla kazanılan parayı bir çırpıda kalıcı olmayan bi uygulama için vermek çok kötü..Bunun yanısıra bu şekilde de devam etmez... Acaba dolguya vereceğim paraları en iyi vitamin haplarını, balık yağı, omega momega alarak içten destekleme ye versem daha iyi olmaz mı? Dolgu geçici bi çözüm bana kalıcılık lazm. Mezolifting acaba 1-2 uygulamayla yeterli olur mu? Dolgu yerine mezolifting yaptırsam yanaklarımın yukarı çıkmasına yardımcı olmaz mı?boshayallersmile sorular sorular sorular -tatlicadiarzu-

Arkadaşlar Merhabaaaaaaaa

Günler hatta aylardır bu konuyu ve diğer başlıkları takip ediorum...

1- 2008 de Mesolifting yaptırdım, iki yanağımda ASıMETRı meydana geldi
yapılan merkeS en bilindik hastanlerden birinin 12.katı.
(Tek seans gittim somon DNAsı ve hylranic acid verildi, Takip eden seanslarda diğer vitaminlere devam edilecekti, FAKAT ASıMETRı ÖYLE KÖTÜYDÜKı cesaret edemedim
Hala varsanki)

2-1998 de burun ameliyatı oldum, DR.um bakırköyde, sıradan bir drdu
Bende mucize yarattı, okulun en sevimsiziyken EN güzeli oldum

3- 2005-ten buyana regl olamam için dr.um doğum kontrol hapı verdi(çünkü benim regl olamam lazım bende KıST yapıyor) Ben bu hapları hiç bırakmıyorumki regl olmayayım. Ama 2008de bunalıma girip 3 ay bıraktım....
Vücut hormon salgılamayı unutmuş, dışardada ilaç almayınca ani mbir menapoz etkisi oldu. Yüz dokularım eridi.............Butarz ilaç.ları dikkali kullanın.

--GÖZ ALTLARIM BOŞALDI,YANAKLARIM ÇÖKTÜ, AĞIZKENARIM AŞAĞI ıNDı Şimdi endoskopik face lifting istiuorum;

a- Burnumu yapan dr amca buna karşı
b-Erhan eryılmazın methini duydum, gittim görüştüm, ama öncesi sonrası resimleri beni etkilemedi
c- Ahmet Karacların da bu konuda methini duydum, gittim görüştüm, ama yine öncesi sonrası resimleri beni etkilemedi
d-Onur Erol a gittim 2 gün oldu, Yanak asmanın ağız kenarıma etkisi olmucanı, Gözümdeki çöküklüğede en iyi YAĞ TRANSFEri nin iyi geleceğini söledi
ıllaaaa gerelim dedim, BANA CıNAYETMı işletceksin dedi....

e- Erdem Tezel e gidicem...

Forumu ve diğer kaynakları oykuyup Çıkardığım SON SONUÇ;
i- ASLA yanak dolgusu ıstemiyorum, kendi yağım dahil(enjeksiyon olunca sakat iş)
ii-Mesoliftingde diğerleri gibi sakat, bi yanağıma az sayıda enjekte ettiler durum feci oldu
iii-en güzeli sarkan dokuyu toplatıp , AMELıYAT ESNASINDA yağ grafiti...kemiğe yakın olucak şekilde :lepi:

Son düzenleme:
Bu arada AYHAK kardeşim,
Acaba ameliyatla burun kenarı ve dudak kenarın düzeldimi?
Yada böle bi şikayetin varmıydı? ameliyattan sonraki izlenimlerin neler
Feci merak ediorum

Benim endoskpoik germelerdeki izlenimim; sadece kontura çok etkisinin olması yönündeydi, yani orta yüze pek bişi yapamıyor gibi geldi, şöle kenardan çekiolar

Forumu baştan sona okudum. Ben de bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ve ozamana kadar da yüzüme biraz daha hacim kazandırmak istiyorum. Aylardır deli gibi araştırıyorum. Yağ enjeksyonu asla yaptıramam, çünkü bir şey yaptırdığımın hiç kimse tarafından fark edilmemesi gerekiyor. Yağ enjeksiyonunun nekahat dönemi çok uzun, haftalarca şiş bir suratla dolaşmam imkansız. Son dönemde, Sculptra veya dper adıyla New Fill enjeksiyonu oldukça aklıma yataya başlamıştı, ama buradaki yazıları okuyunca iyice kafam karıştı.
Arkadaşlar, Sculptra'yı deneyen var mı? Varsa, ya da yaptıran birilerini tanıyorsanız, lütfen beni buradan bilgilendirin. Çünkü artık bir şeyler yaptırmam gerekiyor. Sırf burun kenarlarıın dolması değil, tüm yüzümün hacim kazanması gerek. Ayrıca, mezolifting denen işlemde de yüz dolgunlaşabiliyor mu? Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum. Hepiniz yıllar boyu sağlıklı ve güzel kalın...

Sevgili Narya

Bende diğerleri ve senin gibi araştırma halindeyim
Fakat bizzat mesoliftingi denedim, Hiçte memnun kalmadım
Yüzüm 1 gün baya şiş kaldı sonra indi, sonra bidaha azcık şişti
Falan filan, ben beğenmedim,
ıki yanğıma farklı sayıda iğne soktuğu için (gerizekalı)
ASıMETRı OLDU

Şimdi endoskopik olamk istiorum amaaaa....
direk kulakların ordan azcık kesip adam gibi orta yüz ameliyatımı olmalı acaba?
daha emin-kesin... sanki
kafam karışıp duruyor...
bide benim yükselenim başak, tipime feci takarım...
bi yamuk olsa bitiririm o dru artık klava:
Allah yardım etsin, doğru olanı göstersin hepimize

Son düzenleme:
Çok kötü bir mezolifting deneyimi yaşamışsın, sevgili zezeTHEONE. Keşke mezolifting konusunda herkes Zuhal Olcay gibi şanslı olsa:sinifsinif:
Ben bu Sculptra'ya fena halde taktım. Deneyen arkadaşlar, lütfen bizimle paylaşsın.

çökuk yanak derken zayıflamıs gıbı gorunen yanaktanmı bahsedıyosunuz yoksa yuzde ufak ufak farklı alanlarda cokuk gıbı gorunumler duzensızlıkler oluyor ondanmı bahsedıyosunuz kızlar bende yanaklarımın buyuklugunden sıkayetcıyım

ameliyat olalı tam 62 gün oldu arkadaşlar.şişliklerim bayağı azaldı.90 günde yüz tamamen oturuyo.burun kenarı ve dudak kenarı bayağı bi farketti.özellikle dudak kenarlarım sarkık görünüyodu ama şu anda o görüntü tamamen yok oldu.şöle kenardan çekiyo demişsin ama öyle değil.yanak doksan derece yukarı çıkacak şekilde geriliyo.kaşlarımda biraz kaldırıldığı için gözlerimde hafif çekiklik oldu.ama daha şişlikler var.kesin cevabı size 1 ay sonra söyleyebilirim.ama çok zor bi ameliyattı benim açımdan.hem gözaltlarından hemde saçlı deri içinden dikiş izlerim var.gözaltlarımdakiler hemen hemen geçti gibi.saç içindekide çok önemli değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…