- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
ya arkadaslar naptınız sız 82 dogumlu bırı neden germe amelıyatı olsun
daha cok kucuksunuz yapmayın etmeyın kıymayın kendınıze
moni drlar aman ha sormadan gıtme konusmak ıcın para ısteyenler var
ben az daha para odemek zorunda kalıcaktım bı kez saftorikliğime doymiyim
zor yırttım
evet olabilir
cumayı beklicem ama
sen gorustukten sonra buraya yazarsın di mi canım konustuklarını
tmm canım yazarım....:)))
pippi genelde aynı oluyor 0.55 ml çıkar 2 şer enjektor ama bıraz buyuktur 1 ml gibi görünüyor
600 ytl asırı cok bir fiyat tek enjektor icin... hayret bisi zaten ürünün fiyatı en pahalı hyaluronic acid 2 enjektoru 430 ytl..
aman ya
neden 2 iğne yapmak 570 ytl etsin ki?
hayret birsey
tmm canım yazarım....:)))
denizkizi doktorla görüsmeye gittin mi
nasıl gecti
neler önerdi
denizkizi doktorla görüsmeye gittin mi
nasıl gecti
neler önerdi
merhaba evt gittim ben burun amliyatı da olacaktım. yüzünle ilgili bir sorun göremiyorum dedi(( önce burun amliyatını yapalım onu ilerki yıllarda düşünürsün dedi çok sempatik bir ve iyi bi doktor. ameliyat resimlerine de bakınca işinde de başarılı sanırım. yoğundu bayağ muyenesi. görüşme ücreti almadı.burun için düşünüyorum ama yüzümdeki yanaklarda sorunuma çare bulamazsam hiç bişey mutlu etmicek beni. dolgu için de aynı doktorla görüşeblirsin.görüşme ücretsiz en azından sorununa çare oluyor.biz direkt aklımızdaki işlemle gidince olmuyor onlar doktor sonuçta çözümü onlar bulmalı bence ((ben çok ısrar edince en kötü ihtimalle şakak germeye yönlendirdi gözlerde de çekiklik oluyormuş onu da burun ameliyatın 6 ay sonra yapablirmiş:)
merhaba evt gittim ben burun amliyatı da olacaktım. yüzünle ilgili bir sorun göremiyorum dedi(( önce burun amliyatını yapalım onu ilerki yıllarda düşünürsün dedi çok sempatik bir ve iyi bi doktor. ameliyat resimlerine de bakınca işinde de başarılı sanırım. yoğundu bayağ muyenesi. görüşme ücreti almadı.burun için düşünüyorum ama yüzümdeki yanaklarda sorunuma çare bulamazsam hiç bişey mutlu etmicek beni. dolgu için de aynı doktorla görüşeblirsin.görüşme ücretsiz en azından sorununa çare oluyor.biz direkt aklımızdaki işlemle gidince olmuyor onlar doktor sonuçta çözümü onlar bulmalı bence ((ben çok ısrar edince en kötü ihtimalle şakak germeye yönlendirdi gözlerde de çekiklik oluyormuş onu da burun ameliyatın 6 ay sonra yapablirmiş:)
Neden ameliyatları 6 ay sonra yapacakmış anlayamadım.
burun ameliyatını hemen yapıcak zaten diğer ameliyat için dedi 2si aynı anda olmuyormuş. 6 ay sonra diğer ameliyat olabilirmiş. anestezi yapıyorlar o yğzden
ayhak sen nasılsın gelişme varmı şişliklerde sorunun çözüldü mü((
Bu arada AYHAK kardeşim,
Acaba ameliyatla burun kenarı ve dudak kenarın düzeldimi?
Yada böle bi şikayetin varmıydı? ameliyattan sonraki izlenimlerin neler
Feci merak ediorum
Benim endoskpoik germelerdeki izlenimim; sadece kontura çok etkisinin olması yönündeydi, yani orta yüze pek bişi yapamıyor gibi geldi, şöle kenardan çekiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?