- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
kızlar birde spirulina diye bir hap varmış, cildi güzelleştirip dolgunlaştıryormuş?
bunu deneyipte gerçekten faydasını gören varmı?
yada dezavantajını görenleriniz oldumu?
hep kullanmakmı lazım yoksa bi kaç sefer kullandıktan sonra faydasını görünce bırakabilirmiyiz. ve bırakırsak dezavanatajı olurmu yanakta tekrar çökmeler sivilceler gibi vs?
eğer bilen varsa lğtfen söylesin almayı düşünüyorumda...
kızlar ben 27 yasındayım ona ragmen yanagımda cökme var, gecen sene bir 6 kg verdim ondan sonra oldu, sarkma belki daha da dogru bir kelimedir. normalde elmacık kemiginin üzerinde olması gereken dolgunluk sanki asagıya kaydı , yanak cizgilerimin üzerindeki bölüme indi, o yüzden göz altlarım mosmor ve cökük ve yanaklarımın tam ortasında böle cukur gibi oldu, elimi yüzüme sürdügümde o dalgayı cok net hissediyorum. elmacık kemiginin üstü hafif kabarık sonra cukur oluo sonra da yanak cizgilerinin üzeri gene biryag birikintisi var gibi, temmuzda dügünüm var , biraz daha kilo vermem lazım neye benzicem bilmiorum , ne yapsam karar veremedim , estetik müdahaleden de korkuorum sonra bir anda cok siser de inmezse temmuza kadar diye.
Canım ben multi oil (omega 3-6-9) kullanmıştım.hiç kilo falan almadım.bu konuda korkun olmasın.vegetal silica ,omega 3-6- 9 ,hyaluronic asid 120 mg(solgar) ve soya proteini tozu kullanacam ben 1 ay .baktım olmuyo gidip ya doku kokteyli yada yağ enjeksiyonu yaptıracam.
kızlar ben 27 yasındayım ona ragmen yanagımda cökme var, gecen sene bir 6 kg verdim ondan sonra oldu, sarkma belki daha da dogru bir kelimedir. normalde elmacık kemiginin üzerinde olması gereken dolgunluk sanki asagıya kaydı , yanak cizgilerimin üzerindeki bölüme indi, o yüzden göz altlarım mosmor ve cökük ve yanaklarımın tam ortasında böle cukur gibi oldu, elimi yüzüme sürdügümde o dalgayı cok net hissediyorum. elmacık kemiginin üstü hafif kabarık sonra cukur oluo sonra da yanak cizgilerinin üzeri gene biryag birikintisi var gibi, temmuzda dügünüm var , biraz daha kilo vermem lazım neye benzicem bilmiorum , ne yapsam karar veremedim , estetik müdahaleden de korkuorum sonra bir anda cok siser de inmezse temmuza kadar diye.
yapıcagımız sey şu;
juvederm+mesolifting enjeksiyonları+ ağızdan kolajen+hyaluronic acid +vegetal silica
bu tarz hapları içicez
daha extra birşey istersek yanagımızı doldurtucaz, radiesse ve aquamid mi arkadaslar yaptırmıs ıste her neyse isimleri
daha da yapıcagımız birşey yok YAŞLANIYORUZ gerçek bu
ben cerrahi kesili işlemlere sıcak bakmıyorum
dolguyu dusundum amaAynı dertlerden muzdaripiz ama benmki kilodan değil ilaçtan oldu. Dolgu yaptırsan bence..Memnun olmazsan bile masaj aletiyle kısa sürede eritirsin.
Benm yaşıtlarım benmm yaşadığımı yaşamıyolar. Onların cildi çok daha iyi. Ablamınki bile.. Bence yaşlanmak için daha erken Jayjay. Sende çok yaşlı değilsin. 30yaşındaki insanlardaki problem kırışıklık olur genelde. Çökme için erken. Çökme 35inden sonra başlarmış. Okumuştum bi yerde.. Bide bizim gibi iyi beslenenler için çok erken. Cnm sen yüzünde juvadermin durmadığını vücudunun bu maddeyi hemen yıktığını söölemiştin ya..O dönemlerde roaccutane içiyomuydun? Çünkü roaccutane direk yüzdeki yağı emiyo ve yok ediyo. Belkide dolgunun hemen etkisini yitirmesinin sebebi buydu
evet cilt güzelligi genetik derler
benim ablam 45 annem 63 ikisi de yaslarından cok genc gosteriolar ben de tam tersi. ama onlar belli bi yastan sonra yavas yavas kilo aldılar ben ise tam tersi ergenlikte cok kiloluydum
18 yasından beri de hayatım kilo alıp vermekle gecio
cildime cok zarar verdi bu durum
Benm yaşıtlarım benmm yaşadığımı yaşamıyolar. Onların cildi çok daha iyi. Ablamınki bile.. Bence yaşlanmak için daha erken Jayjay. Sende çok yaşlı değilsin. 30yaşındaki insanlardaki problem kırışıklık olur genelde. Çökme için erken. Çökme 35inden sonra başlarmış. Okumuştum bi yerde.. Bide bizim gibi iyi beslenenler için çok erken. Cnm sen yüzünde juvadermin durmadığını vücudunun bu maddeyi hemen yıktığını söölemiştin ya..O dönemlerde roaccutane içiyomuydun? Çünkü roaccutane direk yüzdeki yağı emiyo ve yok ediyo. Belkide dolgunun hemen etkisini yitirmesinin sebebi buydu
simdi juvederm bir dr bana 960 ytl demıstı 2 enjektor 3 numarajayjay bu juvederm ve mesoliftingin maliyeti nedir
bir de istanbulda bunu yapabilcek doktor bilen var mı?
ablam oglunu amerikan hastanesinde cildiye uzmanı yasemin orama goturuo
ona benim durumumdan bahsedince o yasta dolgu filan olmaz
gelsin ben lazerle düzeltirim demis
ama yasemin hanıma randevu almak imkansız gibi bi sey
dun aradım tum ocak randevuları dolmus
subat icin 26 ocak sabahı 8 de aramam gerekiomus bakalım tutturabilecek miyim
bu agızdan alınan hapları kullanıp da olumlu etkisini goren oldu mu hic aranızda
hangi markaları tavsiye ediosunuz solgarın filan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?