- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
naci bey özellikle göz altına ve özellikle yağı önermiyor
ne türde nakil edilirse edilsin
asıl problem, verildiği yerde düzgün tutunmayıp parça parça kalması
bide kalanlar erimiyormuş ya
eğer çirkin olursa ameliyat la çıkarılabiliyomuş
aman göz altlarına değdirmeyin(göz altı incecik, hemen potlukjlar gözükür)
yanaklarda çok tehlikeli değilmiş
ya canım pippi bırak şu hnc yi gnc yi
tamam ıcıcez onları da tek basına yaslılıga yercekımıne dayanmak zor
git yaptır su dolgunu valla güzel olcaksın ya
ay naptınız kızlar ben de mı alsam su polenden
bende saf polen de arı sutu de var
bal koymucam arı sütünün tadı ekşi ve yakıcı balla karısında sıvılasıyor
napsam kı
sasırdım valla ya
''sayın mide, ben polen bal arı sütü karışımıyım, lütfen beni sindirim işlemi esnasında yüz bölgesine iletin''
sanmıyorumo bayan zayıftır, kilo almıştır, o da yani yüzü kilo almıştır... benim yesemde yüzüme gitmeyebiliyor.
Ayy arkadaşlar benim şuan çökük yüz ve gözlerden ziyade daha büyük bi sorunum var. Kolaltı terlemesi :gitme: Rezalet..Roll on sürmeden gittim ve felaket bi gün geçirdim. eyvahedigeldismile İğrenç görünyodu. Çok terliyo bunuda yaptırdığım lazer epilasyona bağlıyorum. Gerekirse ter bezini bile aldrcaM çare bulamazsam..Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz da sizle paylaşmak istedim sempatiksalakcinni
Yüzüm zayıf değildi ki, ''yüzüme kilo aldım'' diyeyim. Yüzü dolgun biri için gözaltlarında et noksanlığı yaşayan biriydim sadece.Hangi aktara sorulsa polen bal için aynı şeyi söyler; hücre yenileyici... Ben de kullanır kullanmaz etkisini görmedim. Bana satan kişi de en az on on beş gün sonuç bekleme demişti, dediği de çıktı. Ha, bana yarıyan bir başkasına da yarayacak denemez, kullanıp sonucu görmek gerek. Deneyenlere bol şifa...
Ayy arkadaşlar benim şuan çökük yüz ve gözlerden ziyade daha büyük bi sorunum var. Kolaltı terlemesi :gitme: Rezalet..Roll on sürmeden gittim ve felaket bi gün geçirdim. eyvahedigeldismile İğrenç görünyodu. Çok terliyo bunuda yaptırdığım lazer epilasyona bağlıyorum. Gerekirse ter bezini bile aldrcaM çare bulamazsam..Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz da sizle paylaşmak istedim sempatiksalakcinni
Yüzüm zayıf değildi ki, ''yüzüme kilo aldım'' diyeyim. Yüzü dolgun biri için gözaltlarında et noksanlığı yaşayan biriydim sadece.Hangi aktara sorulsa polen bal için aynı şeyi söyler; hücre yenileyici... Ben de kullanır kullanmaz etkisini görmedim. Bana satan kişi de en az on on beş gün sonuç bekleme demişti, dediği de çıktı. Ha, bana yarıyan bir başkasına da yarayacak denemez, kullanıp sonucu görmek gerek. Deneyenlere bol şifa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?