- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
ya canım öyle seyler yazmasana
hic de yorgun görünmüyorsun :1hug:
ne var bir dolgu yaptır o burundan ınen cızgılere goz o kadar onemlı degıl
bu burundan ınen cızgı asıl ınsanı kötü gösteriyor
benim 2. uygulamada hyaluronic acid yetmedi demistim ya
o cızgılere sadece 1 cm konabıldı yanı burun kenarından asagı dogru 1 cm uzunlugunda
aslında asagı kadar ınılmelıydı ama yetmedı
ıste o zaman anladım kı asıl burundan ınen cızgıler ınsanı kotu gosterıyor
moni bak dolgu yaptır o cokuntu sonradan bıcakla kesılmıs gıbı kırısıga donuyor
moni cenendeki cukurlar sonradan mı olustu
sanırım kaslarını kasıyorsun bu da ceneyı saran yag dokusunu erıtıyor
yanlıs mı dusunuyorum ben de aynısını yapmaya basladım
neden kaslarımızı kontrol edemıyoruz???
gaba tabletı mı alsak gevsesın kaslarımız?
cenemdeki cukur minnacıktı eskiden niye olusmustu bilmiorum
ama kilo verince cok ortaya cikti
dolgu icin kimle görüssem
naci celik var bir baya bir okudum internette
güvenilir geldi
40 yasından once kimseye cerrahi islem yapmam filan diyor
kesmeye bicmeye cok meraklı degıl gbi geldi
hem de bagdat caddesinde ben de anadolu yakasında oturuyorum
ona mı gitsem acaba
yani simdi gidip dermatologa 250 lira bosuna mı versem mi
muhtemelen lazer yaparım dedigi sey thermage herhalde o da dünya paraymıs
ya monicim
senin yüzünde sadece yanak taki çizikler dikkat çekici
onlarda herkeste olanlardan, we çareli bi sorun
gözünün altı muhteşem bence
sen bi benimkileri görsen
oturup ağlarsın benlen...
göz altına hiç çare yok tıpta...
Yuvarlak yüzlü biri olarak gözaltlarımı beğenmiyorum çünkü yüzüme göre dolgun değiller. akannehir Yakın bir zamanda aktarda işim vardı gelmişken bu derdimi anlatayım da çözümü varsa alırım dedim. Adam, neyi sürersen sür en ucuzundan en pahalısına kadar içten beslemedikten sonra kurtulamazsın dedi. Doğruluk payını düşündüm çünkü; tırnak kırılmalarımı ve yumuşaklığına karşı tırnak sertleştirici süren biri olarak çinko takviyesi alarak çözdüğüme göre haklı dedim. Bana arı sütü polen bal karışımını verdi. Akşam yatarken almaya başladım içine keten tohumu serpeleyerek. Sabah beş gibi her sabah uyanırım, aynaya baktığımda evet bi dolgunlaşma oluyor ama yüzümü yıkayınca eskiye dönüyor. Haydaaaa buyrun burdan yakın niye eskiye dönüyor anlamış değilim sengözlerimebaksanab
Bugün ayın ikisi ve aktarın dediği gibi on beş günü geçti ve işe yaradı bende polen bal karışımı. Çünkü on- on beş günden önce verim pek alamazsın demişti. Son iki gündür gözaltlarımda ciddi bir dolgunlaşma oluştu. Biraz önce aynaya bi daha baktım ki emin olup yazim diye, evet beni yorgun gösteren gözaltlarım hem ışıldıyor hem de istediğim dolgunluğa ulaşıyor. opuyorumnanaktan Yüzük parmağımı gözümün altındaki kemikten alamazdım o derece kemik belirgindi, çok şükür ki etlenmiş. Bundan sonra poleni bırakmıcam, umarım kızzlar kullanırsanız size de iyi etki bırakır.
ayyy TAYLOR ne güzel bi link bu yahu
derman verenlerin çok olsun :)
çok mutlu oldum, walla ağzım açık gülüorum...
bende deniyim, belki yarar, hemde doğal
yaramasada enazından zaraı olmasss
:lepi: :lepi:
Zezetheone canım bi önceki sayfada göz altı çukuruna çare olmadığıunı yazmışsın. Altüst oldum. CAnım bu şekilde durmaktansa yanak gerdirme yapmak daha mantıklı olmaz mı??
Bide ben gözün tam altına değilde elmacık kemiğin hafifçe üstüne dolgu yaptırsam ki zaten gözaltı çukurumun bitim yeri elmacık kemiğimin hafif üstü. Oraya yaptırsam dolguyu olur mu? yoksa bu gözaltı dolgusu mu olmuş olur?
Moni'ye resmini paylaştığı için teşekkür ederim. Canım senin yüzünü kendi yüzüme çok benzettim. O dudaktan buruna inen çizgi yaklaşık 1 senedir bende de var. Sen de mi sivilce ilacı kullanmıştın cnm? Ben sivilce ilacı kullandım ona bağlıyorum bu durumu..
İki büyük sorunum var:
1- Göz altı morluğundan ziyade ÇUKURLUĞU
2- Dudaktan buruna inen çizgi
Jayjay 2. maddenin daha büyük problem olduğunu yazmışsın ama bence göz altı çukurluğu kadar iğrenç hiç bişey yok. Ne kırışma ne başka bişey göz altındaki geniş çukurdan daha iğrenç duramaz. bU GÖZ Altına bişey bulmak lazm. Başedemiyorum artık.
Antiaging haplara sarıldım. 2Haftadır ALA ve üzüm çekirdeği elstresi kullanıyorum. Hiç bi değişiklik yok henüz. Zaten bence bi hapa en az 6 ay devam etmek lazm ki etkisini göresiniz. Ben spirulina almıştım sabırsız olduğum için ilacı kestim belki 3 ay daha devam etseydim etkisini görecektim
Zezetheone canım bi önceki sayfada göz altı çukuruna çare olmadığıunı yazmışsın. Altüst oldum. CAnım bu şekilde durmaktansa yanak gerdirme yapmak daha mantıklı olmaz mı??
Bide ben gözün tam altına değilde elmacık kemiğin hafifçe üstüne dolgu yaptırsam ki zaten gözaltı çukurumun bitim yeri elmacık kemiğimin hafif üstü. Oraya yaptırsam dolguyu olur mu? yoksa bu gözaltı dolgusu mu olmuş olur?
ben dolgu alıcam ortak almak isteyen ban ayazsın ozelden
425-430 ankara 425 e satıyor ıstanbul 430 -fiyatı ıkıye bolucez
isterseniz ben alırım parayı havale edin ya da siz alın ben parayı gonderım
nasıl ıstersenız
bana 1 enjektor yeter juvederm 3 alıcam bi yanagım yine çökmeye basladı oraya ve kaşıma lazım
jayjay, merhaba, benimde derdim aynı, alt çene ve yüzüm çökük, 10 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım, ama onunda bir süre sonra eridiğini, % 10-15 kadarının kaldığını söylediler. Dolgu düşünüyorum ama yağ enjeksiyonundan sonra süre geçmesi gerekirmi bilmiyorum, bugün doktorumda kontrolüm var ona sormayı düşünüyorum, 50 mesajım olmadığı için özelden yazamadım, anladığım kadarıyla sende bu konuyu araştırıyorsun ve bilgilisin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?