Cökük Yanaklar

moni cenendeki cukurlar sonradan mı olustu
sanırım kaslarını kasıyorsun bu da ceneyı saran yag dokusunu erıtıyor
yanlıs mı dusunuyorum ben de aynısını yapmaya basladım
neden kaslarımızı kontrol edemıyoruz???
gaba tabletı mı alsak gevsesın kaslarımız?

burun cizgilerini dolguyla hallettiler diyelim
iki yanak arasidaki fark nasil yok olucak
bir tarafta yanagim daha asagi indi sanirim o da tel taktiktan sonra cenemin yerinin degimesinden oldu diye dusunuyorum
dolgunun yanagi yukari ittirme gibi bir opsiyonu yok sanirim di mi

moni o senin cok fazla dolgu ıster sandıgın yanagındakı problem nohut kadar hyaluronic acid enjeksiyonu ile kendıne gelir
benim yüzümde dolgu oldugu ıcın bılıyorum
yanı dolgu o burundan ınen cıgzıler ve yanagını halleder cenendekı kısıma da yeter
ya cenenın tamamı ya da %70 ı hallolur 2 enjektorle
yanı bunların hepsı 2 enjektor 1 kutu dolguya bakar

cenemdeki cukur minnacıktı eskiden niye olusmustu bilmiorum
ama kilo verince cok ortaya cikti
dolgu icin kimle görüssem
naci celik var bir baya bir okudum internette
güvenilir geldi
40 yasından once kimseye cerrahi islem yapmam filan diyor
kesmeye bicmeye cok meraklı degıl gbi geldi
hem de bagdat caddesinde ben de anadolu yakasında oturuyorum
ona mı gitsem acaba
yani simdi gidip dermatologa 250 lira bosuna mı versem mi
muhtemelen lazer yaparım dedigi sey thermage herhalde o da dünya paraymıs

merhaba moni senin sadece dolguya ihtiyacın var bence dolgu yapılınca o sarkıklık içi dolduğu için gidiyor zaten. sorununun kalıcağına düşünmüyorum

moni neden dr a 250 vericeksin ay aynen ablam gibisin millete para vermeye cok meraklı o da
durduk yere harcar böyle havaya para saçar
git dolgunu yaptır ayy çok güzel olucak valla bak

sevgili arkadaşlarım

en son naci beyle görüştüm
muhteşem drlardan biri
gözümün altındaki çukurlara
çare bulmasını, hatta gerekiyosa
yanak kaldırma operasyonu yapmasını
istedim...

sonuç;
aslaaaa yapamam dedi
çünkü 30 yaş hem erken hemde
yank dokumu yukarı çekince
aşağı kısımda boşluk olucağını
ve şuanki görüntümden binbeter
gözükebileceğimi söyledi...

istersen yapabilecek dr bulursun dedi
ama sakın sonra bana gelip ağlama
çünkü dönüşü çok zor olur dedi.

dolgu koyalım dedim,
aslaaaa dedi...
göz altına hiç bir ama hiçbir maddeyi
önermiyor(tabi hastaya göre değişir dedi)
hatta yanak sınırına bile koymak istemedi.

yaniiiiiiiiiii
ben vazgeçtim sanırım hepsinden
onur erolda pek yanaşmamıştı...

ama tüm bunlar benim mutsuzlumu gidermedi
şimdi yani gözümün altları hep boşmu kalıcak
ahahahaha
napcam bennnnnnn

ya monicim
senin yüzünde sadece yanak taki çizikler dikkat çekici
onlarda herkeste olanlardan, we çareli bi sorun
gözünün altı muhteşem bence
sen bi benimkileri görsen
oturup ağlarsın benlen...
göz altına hiç çare yok tıpta...

Canım aktardan alınan şeylere çok itibar etmemeye çalışırım. Ama hiç çare yok demişsin, belki bu çaredir diye kopyalayayım dedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/goz-c...alt305-231246k252kl252287252.html#post2573595

Polene karşı alerjin yoksa denenebilir.

ayyy TAYLOR ne güzel bi link bu yahu
derman verenlerin çok olsun :)

çok mutlu oldum, walla ağzım açık gülüorum...
bende deniyim, belki yarar, hemde doğal
yaramasada enazından zaraı olmasss

:lepi: :lepi:

ayyy TAYLOR ne güzel bi link bu yahu
derman verenlerin çok olsun :)

çok mutlu oldum, walla ağzım açık gülüorum...
bende deniyim, belki yarar, hemde doğal
yaramasada enazından zaraı olmasss

:lepi: :lepi:

Evet canım yaa, ben de sevindim okuyunca. Gelişmeleri bize de yaz. Ben de deneyeceğim ama şimdi başka bir sürü şey içiyorum. Bir kısmı bitsin ben de başlayacağım.

Moni'ye resmini paylaştığı için teşekkür ederim. Canım senin yüzünü kendi yüzüme çok benzettim. O dudaktan buruna inen çizgi yaklaşık 1 senedir bende de var. Sen de mi sivilce ilacı kullanmıştın cnm? Ben sivilce ilacı kullandım ona bağlıyorum bu durumu..
ıki büyük sorunum var:
1- Göz altı morluğundan ziyade ÇUKURLUĞU
2- Dudaktan buruna inen çizgi
Jayjay 2. maddenin daha büyük problem olduğunu yazmışsın ama bence göz altı çukurluğu kadar iğrenç hiç bişey yok. Ne kırışma ne başka bişey göz altındaki geniş çukurdan daha iğrenç duramaz. bU GÖZ Altına bişey bulmak lazm. Başedemiyorum artık.
Antiaging haplara sarıldım. 2Haftadır ALA ve üzüm çekirdeği elstresi kullanıyorum. Hiç bi değişiklik yok henüz. Zaten bence bi hapa en az 6 ay devam etmek lazm ki etkisini göresiniz. Ben spirulina almıştım sabırsız olduğum için ilacı kestim belki 3 ay daha devam etseydim etkisini görecektim
Zezetheone canım bi önceki sayfada göz altı çukuruna çare olmadığıunı yazmışsın. Altüst oldum. CAnım bu şekilde durmaktansa yanak gerdirme yapmak daha mantıklı olmaz mı??
Bide ben gözün tam altına değilde elmacık kemiğin hafifçe üstüne dolgu yaptırsam ki zaten gözaltı çukurumun bitim yeri elmacık kemiğimin hafif üstü. Oraya yaptırsam dolguyu olur mu? yoksa bu gözaltı dolgusu mu olmuş olur?

güzelim,
şimdi öyle çukurlar varki, dolması imkansız
(wallahi billahi ne yağ, ne restylane, ne radiess, ne juvederm hepsi o bölgede feci problem yapıyor çoğunlukla, hele birde derisi extra ince olanlardansan--özellikle yağ transferi daha sakatmış, çünkü ancak ameliyatla geri çıkarılabiliyor, diğerlerinin çözücü ilacı varmış ve zaten 1 sene kasarsan kendiliğinden çözülüyomuş)

şimdi bide öyle çukurlar varki,
dediğin gibi , azıcık kemiğin sınırı yükseltilince kendiliğinden düzeliyomuş (ONUR EROL banada onu tavsiye etti--asla göz altıma koymuycaktı zaten, bilgisayardada göstertti, gerçekten hoş olmuştıum aslında--ama yaza kadar düşünüp karar vercem)

ben yanaklarımı yukarı çekince, aslında tüm problem ortadan kalkıyor, ama hiçbiri yanak kaldırma ameliyatını onaylamadı...
naci beyin sözü kulağımda,
''öyle elinle yukarı çekince ne güzel oluyosun dimi; ama biz öyle yapamıoruz, bitarafı yukarı çekince, aşağıda bişi kalmıyo'' dedi beni bitirdi :tomato:

illa dolgu molgu yapalım bişi diorum, yok olmaz dio ahahaha

bence onur beye git...
bu dolgu konusunda en iyilerden biri
en azından tavsiye alırsın.

kızlar arı poleni bal karışımı aldım
walla tadıda pek güzel
kilo alınca belki düzelirim...
şimdi sadece 46 kiloyum

zezethone düzelmesi imkansız olan çukurla düzelmesi mümkün olan çukur arasındaki fark ne_? Benm elmacık kemiğine konsa sanki yukarı çeker gibime geliyo ama emin değilim tabi.. Ben dolgu yaptırcaktm 15 tatilde ama yaza dolgum kalmaz die erteledim. Yaz önemli benm için..

yok canim ben sivilce ilaci kullanmadim
ama ergenlikte cok kilo aldim 13 14 yaslari gibi
ne zaman 17 yasindan sonra kilolu olmak tak etti
devamli diyet yaptim verdim
ama sonra obur oldugumdan geri aldim
hep boyle 6 7 kilo gibi alip verdim en a 4 5 defa
en son gecen sene nisanimdan once 6 7 kilo verince
bu sefer yuzum pes etti
yeter artik dedi bir de yasin da ilerlemesi ile
cildim elastikiyetini kaybetti ve boyle yanaklairm asagi indi
goz alti morlugu ve cukurluguna ben de sinir oluyorum
ama benimki genetik
63 yasindaki annemde de
45 yasindaki ablamda da
11 yasindaki yegenimde de var
hatta abimin 7 ayli oglu var onun bile goz alti hafif mor
genetik olanlarda yapicak bi sey yokmus
kapaticilar en iyi dostum diyip onu dert etmemeye calisiyorum

ben dolgu alıcam ortak almak isteyen ban ayazsın ozelden
425-430 ankara 425 e satıyor ıstanbul 430 -fiyatı ıkıye bolucez
isterseniz ben alırım parayı havale edin ya da siz alın ben parayı gonderım
nasıl ıstersenız
bana 1 enjektor yeter juvederm 3 alıcam bi yanagım yine çökmeye basladı oraya ve kaşıma lazım

jayjay, merhaba, benimde derdim aynı, alt çene ve yüzüm çökük, 10 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım, ama onunda bir süre sonra eridiğini, % 10-15 kadarının kaldığını söylediler. Dolgu düşünüyorum ama yağ enjeksiyonundan sonra süre geçmesi gerekirmi bilmiyorum, bugün doktorumda kontrolüm var ona sormayı düşünüyorum, 50 mesajım olmadığı için özelden yazamadım, anladığım kadarıyla sende bu konuyu araştırıyorsun ve bilgilisin,

Son düzenleme:

Canım benim arkadaşım 7 yıl önce yağ enjeksiyonu yaptırmıştı yüzüne.hiç öyle % 10-15 kadar az kalmadı.%50 falan kaldı.bence sen iyileşme sürecini tamamladıktan sonra dolguya karar ver.henüz çok erken senin için.o kadar az kalacağınıda zannetmiyorum.yeni yöntemlerle kalıcılık oranı çok yüksekmiş.bununla ilgili bir sürü araştırmam oldu.bir sürü doktora mail attım.o yüzden bence bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…