Cökük Yanaklar

canım senın drun kım
kaca yaptı?
karnın acıyor mu bır de yuze enjeksıyonu ılla sen uyurken mı yapmak zorunda?
insan uyanık olmak ıster
bilmiyorum su an senın şiştir yüzün oyle degıl mı?
eger asımetrık yapmıssa ya da yeterlı gormuyorsan sor druna uygun dıyebılır
ama bır sure beklemen gerekır bence

dolgu var benım yuzumde, 2 kez juvederm
yıne alıcam

Moni senin yüzünle benm yüzüm birbirine çok benziyo.. Benmde gülme çizgilerim ve gözaltı oyuğu çizgisi belli. Seningözaltında sanki çok sorun yok gibi. Demin facebookuma foto koyayım dedim. Yakından çekilmiş bi foto. Ve şu aralar en iyi günümde, şık, saçlar güzel bi şekilde çektirdiğim foto..Ama onu bile koyamadım. Çünkü gözaltı oyuğu çok belli. Hadi burun çizgisi çok belli değil çünkü gülümsüyorum ama gözaltı çok feci olduğu için koyamadım. Artık eskisi gibi foto çektiremiyorum bu nedenlerden dolayı

sen istdamısın güzelim?
bişi yaptırmadan önce mutlaka haber ver...
birlikte yaptıralım bari olumunekankayizsmile

kızlar gelin yag koyduralım yüzümüze olsun bitsin
on dan sonra da ihtiyac olursa 1-2 dolgu alırız herhalde eskısı gıbı olmaz

sen istdamısın güzelim?
bişi yaptırmadan önce mutlaka haber ver...
birlikte yaptıralım bari olumunekankayizsmile

Ahh ahh keşke oralara yakın olsaydım çok iyi olurdu. Ama bana en yakın büyükşehir Ankara. Yinede belli olmaz. Bi seminer başvurusu yaparsam Yalovada oraya da gelir estetik yaptırırım. Acil yaptırmam gerekiyo aslında ama dönem ortasında çok belli olur. Yüzüm çökük birden bire düzelirse güzelleşirse herkes farkeder.

canım bende önümüzdeki haftasonu yağ enjeksiyonu yaptıracam yanaklarıma.senin ödemler kaç günde geçti.morluk oldumu?bir hafta izin almak yeterlimi.beni bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirim.ne kadar ücret ödedin.doktorunun adınıda söylersen sevinirim.

Bi siteden soru cevapları aşağıya aktarıyorum. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Faydalı olur umarım.
Merhaba;
Benim cildimde kırışıklıktan ziyade elastikiyet kaybı başladı.burun kenarlarımda yanak çizgim belirginleşti sanki gitgide sarkacak gibi gozukuyor,bu arada yaşım 33,ve bir estetisyen cilt doktoruna gittim bana dermaroller diye bir aletle bir uygulamadan bahsetti.önce cilde küçük delikler açıp üzerine de nanoteknoloji ürünü serumu sürülerek yapılıyormuş.Sizce bu uygulama lazer yada kimyasal peelinge gore daha mı iyidir?Ayrıca bu yaşta bunu yaptırmam uygun mudur?tedavi kalıcı olur mu?
Cevap
Dermaroller yöntemi cildi canlandırmak,ürünler yedirerek cilt altını beslemek ve toparlamak için kullandığımız bir yöntem,size uygun olabilir.Bunun dışında elastikiyet kaybı için kullanılan lazer tedavileri ve radyofrekans ta sizin için yüz güldürücü olur.Bu tedaviler kalıcıdır ancak unutmamak gerekirki cildin iskeletini oluşturan kollagen ve elastinler yıkılmayada devam etmektedir,cilt yapınıza göre bu yıkımı geciktirmek için ara ara bu yöntemlerden yararlanırsanız etkilerin sürekliliğini sağlayabilirsiniz.ıyi günler dilerim.

Dermarolleri bilen duyan var mı_?

morluklarım 4-5 gün içinde geçti , bunun için işyerimden 1 hafta izin aldım çünkü kimseye söylememiştim.
İlk 2 gün biraz şişlik oluyor sonra iniyor. çene kısmına ve dudak ile burun arasındaki çizgilere yaptırdım, şu an elleyince biraz sert olduğunu hissediyorum ama doktorumun söylediğine göre zamanla yumuşayıp dağılacakmış. zaten büyük bir kısmı sonradan eriyor, ama erimeyip tutunan hücreler kalıcı olarak yaşıyor. şimdi yanaklarımdahafif bir dolgunluk var, hani kilo alırsınızda yüzünüz toparlanır onun gibi ben memnunum şimdilik,
doktorum Nebil Bozdoğan, burun ameliyatımı da o yapmıştı, güvendiğim bir doktor, hasta ile iletişimi çok iyi, kontrolleri sık yapıyor takip ediyor.
önce yüzde işlem yapılacak yerler uyuşturuluyor, sonra yağ enjeksiyonu yapılıyor. toplam 15-20 dk. ancak sürüyor. ücreti tam olarak bilmiyorum, başka işlemlerde yaptırmıştım, toplam bir ücret ödediğim için bir şey söyleyemeyeceğim.

jayjay senin bu konulardaki bilgine hayranım her yeni çıkan şeyden haberin oluyor ve paylaşıyorsun, teşekkürler,

Canım yanaklarına da koydurttuğunu zannetmiştim.yağ nerenden alındı.göbeğinden mi yoksa basenlerinden mi?hastane ortamındamı yaptı yoksa kendi muayenehanesindemi.anladığım kadarıyla lokal anestezi altında yapıldı işlemler.benim doktor sedasyon yapacakmış.hastanede olacak.o zaman benimde 1 hafta izin kullanmam yeterli olacak.verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Heyy Millet nette Beren Saatin resimlerine bakarken bişey farkettim.
Bu kız resmen ya dolgu yaptırmış yada yağ enjeksiyonu yaptırmış. Çünkü bi fotosunda yüzü çok ince ve zayıf. Bi kaç fotodada çok dolgun (Adriana Limanın ki gibi) Bildiğim kadarıylada 25inden sonra insanın yüzü kendiliğinden ne yaparsa yapsın kolay kolay dolgunlaşmaz. Bu kızda 84 doğumlu.. Ayy acaba ne yaptıryo yüzüne ?? Çok güzel duryo dolgunluğu..Özellikle bazı fotolarında ..

ayhak, 3 ay önceki burun ameliyatım esnasında narkozluyken karnımdan yağ alınmıştı, sonradan onun bir sıkıntısını çekmedim sadece iki üç dikiş ve biraz morluk vardı karnımda. alınan yağlar ikiye bölündü, yüzüme ilk enjeksiyon ameliyat sırasında yapıldı, saklanan ikinci parti 12 gün önce lokal olarak yüzüm uyuşturulduktan sonra yapıldı, yani ikincide yağ alma işlemi olmadı, daha önce alınan yağlar kullanıldı. yağ enjeksiyonu yapılan bölgeler burun kenarından dudağa inen çizgi ve alt yanak bölgesi. Cuma akşamı iş çıkışı işlemi yaptırmıştım, bence 1 hafta yeterli,

Canım senin yanaklarına ikinci kez yağ enjeksiyonu yapıldıysa bu sana kesin yeterli olacaktır.kalıcı olma yüzdesi yüksek çünkü.dolgu yaptırmayı neden düşündün ki.çok mu çöküktü yanakların.bende önümüzdeki hafta sonu yaptıracam bakalım nasıl olacak.

çöküntü olmadı ama iki seferde de aynı yere değil farklı bölgelere yaptırdım, bu yüzden erime yüzdesi daha çok, sen nereye yaptıracaksın, inşallah istediğin gibi olur, sonucu paylaşırsan sevirim.

Canım aynı bölgeye iki kez yapılabiliyor mu? Yani o zaman daha mı kalıcı oluyor, bir bilgin var mı?

Kızlar Zuhal Olcay elmacık kemiğine yağ mı enjekte ettirdi? Bana onunkiler fazla şişmiş ve yapay geldi. Gerçi belki eriyecek diye o kadar çok yaptırmıştır. Bir de onunkiler çok geniş alana yayılmış. O yüzden tombul gibi duruyor o kısım. Bunu forumlardan birinde daha okumuştum. Yanağına yağ koydurtan bir arkadaş, yanaklarım tombul oldu, genel bir topluluk geldi diyordu. Sanırım sadece belli bir kısımda tutmakta zorlanıyorlar. Veya doktoru öyle yaptı bilmiyorum. Ama o arkadaş dolguyu tercih edin diyordu.

Bir de sanırım yağ enjeksiyonunda iki sistem var. Bir direkt yağı koyuyorlar. Bir de yağdan kök hücre elde edip koyuyorlar. Çökmüş yanaklarda veya elmacık kemiklerini belirginleştirmek için hangisi tercih ediliyor biliyor musunuz? İkisi de kullanılıyorsa, bir tekniğin ötekine göre bir avantajı var mı?

kızlar yeni konu nasıl açabiliyoruz şu endollift yöntemini uygulatan arkadaş varmı merak edyorum.doktorlar onu yapıyoruz bunu yapıyoruz die yazıyorlar gidince sana gerek yok diyorlar yapmak istemiyorlar. acaba kalıcılığımı fazla değil hangisi kafama yatsa doktor dolguya yönlendiriyor. ben önce şu hafif sarkmayı kaldıramak istiyorum((

naci bey özellikle göz altına ve özellikle yağı önermiyor
ne türde nakil edilirse edilsin

asıl problem, verildiği yerde düzgün tutunmayıp parça parça kalması
bide kalanlar erimiyormuş ya
eğer çirkin olursa ameliyat la çıkarılabiliyomuş

aman göz altlarına değdirmeyin(göz altı incecik, hemen potlukjlar gözükür)
yanaklarda çok tehlikeli değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…