Cökük Yanaklar

Sculptra yı bulamadım.Radiesse yaptırdım.Şu an için iyi.biraz acı var yanaklarımda o kadar.Gözümde düzelsin komple nasıl olduğu öyle anlaşılacak herhalde.

Drrblues merhaba , radiesse dolguyu duymuştum .Kalıcığı 5 -7 sene deselerde daha da uzun kalıyormuş .Bence çok iyi bir seçim yapmışsın .Belki resim eklersin ne dersin :)) Memnun musun kaç enjektör yapıldı biraz daha detaylı bilgi veririsen memnun olurum canım .Sculptraya gelince bu maddenin diğer adı NEWFıLL .Ben de bu maddeyi bir hayli araştırdım .Hatta başka bir sitede (adını vermiyorum ) Soruları cevaplayan bir dermatolog var.Ona bu maddeyi sormuştum .ZArarlı olduğunu yapmadığını söyledi.Sonra beni şeytan dürttü :)) Netten muayenehanesinin telefonunu buldum .Kendisiyle görüştüm , bana sculptura yani newfill yaptığını söyledi.Bununla da yetinmedi silikon yaptığını hatta azar azar verdiğini ve zararı olmadığını belirtti.Bu nasıl bir tıp etiğidir.Adam yasak olan zararli bir maddeyi ( silikon ) yapıyor ama binlerce kişiye açık bir ortam olan internette yasal olan newfill maddesini bile yaptığını inkar ediyor.
Yine aynı şekilde bağdat caddesinde hatta bizim sitede de adı geçen ünlü bir bayan doktor bütün kalıcı dolguları yapıyor .Ama silikon yapmıyor .Bir kere cep telefonunu vermişlerdi cepten arayıp newfill yapıp yapmadığını sordum .Bana verdiği cevap " asla yapay maddeleri yapmıyorum " oldu .Oysa sonra muayenehanesine telefon edip sorduğumda telefona çıkan yardımcısı yaptıklarını söyledi.
Şimdi bu doktorlara nasıl güvenilsin , bir maddeyi yapıyorlar ama yaptıklarını gizliyorlar.Yine çok tanınmış bir doçent doktorda medyada kalıcı dolguları kötülüyor ama kendisi Aquamid kalıcı dolgu yapıyor :))) Burada isim vermiyorum arkadaşlar .Ama dikkatli olun .Kutuyu yanınızda açmasını söyleyin .Çünkü neredeyse hiçbir dr kutuyu yanınızda açmıyor.Ne yapıldığını bilemezsiniz.Allah korusun silikon kurbanı olmayın .Henüz dolgu yaptırmadım ama ihtiyacım olursa kalıcı düşünürüm .Bana göre en güvenilir olan aslanlar gibi yasal olan kalıcı dolguyu yaptığını söyleyen internet ortamında vb ... gibi alanlarda yaptığının arkasında duran , ayrıca size olumlu ve olumsuz yönlerini açıkça söyleyen doktorlardır .Genelde insanlar dolgu maddelerinin cinsi konusunda bilgi sahibi değiller.Bu konuda bilgi sahibi olan insanlardan da doktorlar maalesef hiç ama hiç hoşlanmıyor .))))

Son düzenleme:
ben 5-7 yıl diye bilmiyorum.Dotor bana 2 yıl dedi.Şuan iki şırınga yaptı.Pazartesi kontrole göre belki üçüncüyü yapacak.doktora soramadım ama orda çalışan hemşireye sorduğumda sculptra diğer adı da new fill dedim ama duymadım dedi.Göz kapağı iyileşsin öyle resim koyuyum diyorum.ama şu an yanakları tombul kız oldum.bilmiyorum radiesse su ile temasta artan mıydı değildi değil mi.ben doğal olduğu için bu maddeyi tercih ettim.ılk tercihim yağ enjeksiyonuydu ama riskleri çok olduğu için vazgeçtim.

ben 5-7 yıl diye bilmiyorum.Dotor bana 2 yıl dedi.Şuan iki şırınga yaptı.Pazartesi kontrole göre belki üçüncüyü yapacak.doktora soramadım ama orda çalışan hemşireye sorduğumda sculptra diğer adı da new fill dedim ama duymadım dedi.Göz kapağı iyileşsin öyle resim koyuyum diyorum.ama şu an yanakları tombul kız oldum.bilmiyorum radiesse su ile temasta artan mıydı değildi değil mi.ben doğal olduğu için bu maddeyi tercih ettim.İlk tercihim yağ enjeksiyonuydu ama riskleri çok olduğu için vazgeçtim.

Yağ enjeksiyonu hiç kalıcı değil canım .Benim tecrübem yok yaptıranlar hiç memnun değil .Güle güle kullan ŞenizRadiesse su ile hacmi artan değil , su ile artan aquamid , bioalkamid yani poliakrilamid jel türevleri.İkisinin ana maddesi çok farklı .Aquamidin kalıcılığı ömür boyu. Sevgiler...

""ALINTIDIR""RADıESSE -Kalsiyum hidroksi apatit kristalleri içeren, ortalama 5 -7yıl etkili, FDA onaylı dolgu maddesidir. 1.3 ml içeren preparatları mevcuttur. Allerji testi gerektirmeyen, orta – derin dermise enjekte edilmesi gereken bu materyal özellikle nazolabial çizgilerin (dudak – yanak arası çizgiler), marionette çizgilerin (ağız köşesinden çeneye uzanan çizgiler) giderilmesinde, başarıyla kullanılmaktadır""ALINTIDIR"""

ben 5-7 yıl diye bilmiyorum.Dotor bana 2 yıl dedi.Şuan iki şırınga yaptı.Pazartesi kontrole göre belki üçüncüyü yapacak.doktora soramadım ama orda çalışan hemşireye sorduğumda sculptra diğer adı da new fill dedim ama duymadım dedi.Göz kapağı iyileşsin öyle resim koyuyum diyorum.ama şu an yanakları tombul kız oldum.bilmiyorum radiesse su ile temasta artan mıydı değildi değil mi.ben doğal olduğu için bu maddeyi tercih ettim.İlk tercihim yağ enjeksiyonuydu ama riskleri çok olduğu için vazgeçtim.

Drblues çok geçmiş olsun umarım çok güzelleşirsin
1.3 ml lık bir enjektor 1 yanagı dolgunlastırabılıyor mu?
benım yanagıma dr gecen yıl juvederm yaptı, cok azını uyguladık urun hemen bıtıyor
tabı radıesse kalıcı oldugu ıcın sonuc farklı olabılır
juvedermı vucudum cabucak yıkıyor benım

anestezı yaptı mı?
ve 2 enjektor ıcın ne kadar ödedin?
doktorunun adını buraya yazma, ama bana ozelden bıldırırsen cok sevınırım
tesekkurler tekrar gecmıs olsun

1 ml ile bir yanak çok iyi oldu.Diğer yanak daha çökük olduğu için biraz daha fazla yaptı.Ancak şu an uyumsuz gözüküyor.Bugün o yanaktan biraz çıkartmasını isteyeceğim.Çünkü gülerken çok acyip duruyor.Fazlalık var yani.Krem sürdüler önce.Sonrada damardan zannedersem cesaret verici yaptılar.Anestezi yok.Çok fazla acı yok.50 mesaj olmadğı için özelden mesaj atamıyormuşum.

1 ml ile bir yanak çok iyi oldu.Diğer yanak daha çökük olduğu için biraz daha fazla yaptı.Ancak şu an uyumsuz gözüküyor.Bugün o yanaktan biraz çıkartmasını isteyeceğim.Çünkü gülerken çok acyip duruyor.Fazlalık var yani.Krem sürdüler önce.Sonrada damardan zannedersem cesaret verici yaptılar.Anestezi yok.Çok fazla acı yok.50 mesaj olmadğı için özelden mesaj atamıyormuşum.

Merhaba drrblues :) Daha yeni yapıldığı için ödem fazlalığı olmasın .Bu radiesse çabuk çıkartılan bir madde mi ? Çünkü sanırım çıkarmak için bir kesi gerekecek .Gülerken fazlalık derken sanırım gülme çukuru yerine şişlik oluşuyor.Belki diğer tarafa takviye yapılıp eşitlenmesi daha risksiz olur.Sen bu işlemi plastik cerrah mı dermatolağa mı yaptırdın ? Neyse canım sonuçları , bizimle paylaş .ınşallah çok güzel olur.

Son düzenleme:
bugün doktoruma gittim.Biraz çıkarttı.Ama daha çok ödem dedi.Biraz beklemen lazım dedi.Ben bu tip dolgularda ödem olacağını düşünmemiştim.Konulan dolgu bir hafta içinde yayılacak anladığım kadarıyla.Dahaönce bu dolgudan yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?Benim doktorum estetik cerrah.

bugün doktoruma gittim.Biraz çıkarttı.Ama daha çok ödem dedi.Biraz beklemen lazım dedi.Ben bu tip dolgularda ödem olacağını düşünmemiştim.Konulan dolgu bir hafta içinde yayılacak anladığım kadarıyla.Dahaönce bu dolgudan yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?Benim doktorum estetik cerrah.
Dolguyu nasıl çıkarttı , cerrahi bir işlem mi yaptı .Biraz detaylı yazabilir misin lütfen .

ya o zaman burdan yaz lütfen drun kim ve kaca yaptı
benim gittigim dr radiesse i kesinlikle yapmam demisti mesela

dün plastik cerraha gittim yine
dr katiyen yanagıma radiesse koymaya yanasmıyor
pembe allık surmustum sanırım kalkık gosterdı yanagımı
radiesse icin 1 enjektor 500-600 ytl gibi yuvarlak bi laf soyledı
buna gore 1.200 cıvarı olsa yanak doldurtmak

Son düzenleme:
Bişey soracam ben öğretmenim. Öğrencilerim çok fena. Ben şimdi dolgu yaptırmak istiyorum aama haftasonu koydurtup okula dönersem anlarlar. O yüzden 15tatili bekliyorum ve o tatilde koydurcam döndüğümde öğrenciler anlarlar mı?? Adım yoksa estetikli öğretmene mi çıkar? :a015:

şimdi benim mesolifting istememin nedeni yaş ilerleyince sanki dolgu tek basına yetmiyor
ciltte bir folloşlaşma oluyor cilt esneyip kendini bırakıyor
onun için mesoliftingi kullanabılırız diye dusunmustum kızlar

Jayjaycım haklısın ama yan etkilerde bööle bişy yazmıyodu. O yüzden kabullenemiyorum. Bunu yazıp duyuracaklardıki baştan kullanmıycaktık. Neyse artık ona bakmıyorum. Bi kişinin yazını aynen aktarıyorum:

arkadaşlar roaccutane adlı cilt ilacını kullandıktan sonra bütün vucudum cöktü. 46 kilo ve 1.60 boyunda olmama ragmen her yerim catladı. bir sürü doktora gittim . ve sonuc kolajen yapımı cokertmiş bu ilaç bu nedenle derimde sarkma ve çatlamalar oldu. çok iyi bir doktora gittim en sonunda ve doktor cok zayıf insanların çatlak oluşumunun olması için ya protein eksikliği olması vucudda(protein cildi sıkı ve güclü tuttugu kolojen yapıyı beslediği için) ya da elastikiyetin dogum yada bu ilaçlar gibi bir tranva ile kırılması sonucu gerçekleşebileceğini soyledı. şimdi cildim elastikiyetini kazansın diye solgarın vegetal silica adlı bir hapını, soya proteini tozu her sabah aksam bir tatlı kasıgı ve evening prime rose oil hapını yine solgarın, gnc nin de omega 3 balık yagını(kesınlıkle sısmanlatmazmıs) önerdi. bu takviyeler normal bir beslenmeyle elde edemıycegımız kolajen ve elastıkıyeti bize saglarmıs eger yapımız ve genetiğimiz çatlağa müsaitse bu gibi takviyeler bizi besleyerek toparlatırmış. bunun yanında lierac in krem ve ampullerini önerdi doktorum. sabah aksamda masaj ve soguk sıcak su sokuyla soğuk sıkma susam yagını önerdi. bu büyük ölcüde geçirir ve vücudunu sıkı, düzgün görünümlü ve elastik yapar dedi.
eskiden vucudumu görseniz inanamazdınız herkes lokum diye severdi. cok fit ve selülitsiz çatlaksız minyon ince bir kızdım şimdi her yerim sarkık zayıf olmama ragmen yanlız bunları kullanıyorum 5 gündür. gerçekten hafif hafif düzelmeyi görüyorum en azından o sarkık deriler ve pıtır pıtır ele gelen çatlak izleri azaldı sanki... burdan gelişmeleri aktarıcam ilgilenen arkadaşlar olursa diye.hepinize iyilik ve sağlık diliyorum!!!

Arkadaşlar burda yazan destek ürünlerini kullansak sizce yüzümüz dolgunlaşırmı?ben solgar 'a mail attım sorunumu anlattım ve burda ki ürünleri sordum.gelen cevabı aynen aktarıyorum
Vegetal Silica cilt bütünlüğünüzün desteklenmesi amacıyla kullanılabilir.

Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri cildin nem dengesinin sağlanmasında ve inflamasyonun azaltılmasında etkili olarak kullanılabilmektedir. Ancak Evening Primrose Oil ve Omega-3 700 adlı ürünleri ayrı ayrı kullanmaktansa omega-3, omega-6 ve omega-9 yağ asitlerini birarada içeren Omega 3-6-9 adlı üründen günde 3 softjel olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Cildinizin kollajen üretimini desteklemek amacıyla Hyaluronic Acid 120mg'ı kullanabilirsiniz. Cilt dokusu kollajen protein lifler, elastin lifler ve polisakkarit yapılardan oluşur.Yaşlanma ve dış etmenlere bağlı olarak cilt doku elastikiyetini kaybeder cilt dokusunda gevşemeler ortaya çıkar ayrıca cildin nem tutma kabiliyeti ve yoğunluğu azalır. Hyaluronik asit, cildin nem dengesini koruyarak nemlendirici etkisi ile cilt sağılığınının devamına yardımcı olur. Ürün içeriğinde patentli bir madde olan Biocell Collagen II®, ise yaşlanmayla ortaya çıkan cilt dokundaki gevşeme ve kırışıklıkların azaltılmasına destek sağlar. Ürünü günde 1 tablet olarak kullanabilirsiniz.
Gıda takviyeleri tedavinize destek olarak kullanabileceğiniz ürünlerdir ve rahatsızlığınızın giderilmesinde size yardımcı olabilirler. Ancak cilt dokunuzun ne kadar oranda düzeleceğini söylemek pek mümkün olamamaktadır.

Saygılarımla,

Ecz. Aslı Ergönül
Solgar Vitamin

Jayjaycım haklısın ama yan etkilerde bööle bişy yazmıyodu. O yüzden kabullenemiyorum. Bunu yazıp duyuracaklardıki baştan kullanmıycaktık. Neyse artık ona bakmıyorum. Bi kişinin yazını aynen aktarıyorum:

arkadaşlar roaccutane adlı cilt ilacını kullandıktan sonra bütün vucudum cöktü. 46 kilo ve 1.60 boyunda olmama ragmen her yerim catladı. bir sürü doktora gittim . ve sonuc kolajen yapımı cokertmiş bu ilaç bu nedenle derimde sarkma ve çatlamalar oldu. çok iyi bir doktora gittim en sonunda ve doktor cok zayıf insanların çatlak oluşumunun olması için ya protein eksikliği olması vucudda(protein cildi sıkı ve güclü tuttugu kolojen yapıyı beslediği için) ya da elastikiyetin dogum yada bu ilaçlar gibi bir tranva ile kırılması sonucu gerçekleşebileceğini soyledı. şimdi cildim elastikiyetini kazansın diye solgarın vegetal silica adlı bir hapını, soya proteini tozu her sabah aksam bir tatlı kasıgı ve evening prime rose oil hapını yine solgarın, gnc nin de omega 3 balık yagını(kesınlıkle sısmanlatmazmıs) önerdi. bu takviyeler normal bir beslenmeyle elde edemıycegımız kolajen ve elastıkıyeti bize saglarmıs eger yapımız ve genetiğimiz çatlağa müsaitse bu gibi takviyeler bizi besleyerek toparlatırmış. bunun yanında lierac in krem ve ampullerini önerdi doktorum. sabah aksamda masaj ve soguk sıcak su sokuyla soğuk sıkma susam yagını önerdi. bu büyük ölcüde geçirir ve vücudunu sıkı, düzgün görünümlü ve elastik yapar dedi.
eskiden vucudumu görseniz inanamazdınız herkes lokum diye severdi. cok fit ve selülitsiz çatlaksız minyon ince bir kızdım şimdi her yerim sarkık zayıf olmama ragmen yanlız bunları kullanıyorum 5 gündür. gerçekten hafif hafif düzelmeyi görüyorum en azından o sarkık deriler ve pıtır pıtır ele gelen çatlak izleri azaldı sanki... burdan gelişmeleri aktarıcam ilgilenen arkadaşlar olursa diye.hepinize iyilik ve sağlık diliyorum!!!

Jayjayım sence burdaki ürünlere başlasam kilo alırmıyım? NAsıldır ki bu haplar? kullandınmı sen hiç? Vegetal silicaya baktım mükemmel bişeye benziyo.

canım sen bu yazının devamına hiç baktınmı hangi sitede okumuştun.kullandığı bu ürünlerin faydası olmuşmu?eğer öyleyse bende kullanacam.

Back
X